Ramazan Akkaya 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 (düzenlendi) Kardeş bi sorun çıkmazsa bu pazar Pazar 9 gibi orda olacağım inşallah. 10 Nisan 2009 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 İlle söyelecez mi yani? Beni de yazın. Yarın peder bey dönerse mazotlu camışla,yok pazar sabahı dönerse katil takayla ordayım. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Mazotlu camışla gel de onu da süreyim. Yarın taka için sağlam bi "modify day" ayarladık. Eğer biterse taka da fena olur. Ama yok işi bitmezse zaten mecbur camışla inecez. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 modify day de günün menüsünü öğrenebilrmiyiz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Nisan 2009 Yazar Paylaş 10 Nisan 2009 30-35 kişi demiştim ama sayıyı artırayım bari, nazar değmez inşallah, güzel olacak. Ben sabah 7 gibi gidiyorum, pazar sabahı görüşürüz arkadaşlar inşallah...Hadi bakalım. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 (düzenlendi) modify day de günün menüsünü öğrenebilrmiyiz? -Bujiler(bosch ultrasonic) -Buji kabloları(Ford racing) -Carbon clean(Bosch Car Service) -Yağ,filtre değişimleri(Castrol Magnatec 5w30) -Açık hava filtresi/kiti(Green ya da JSV kit) -Son susturucu(IBS Motorsport) -Sis farlı ön tampon(XR3i) -Ön sis farları Gün sonunda da dyno. 10 Nisan 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Ben yarın sabah 9'da çıkacağım Nevşehir'den.. Saat 1 gibi Cub'a uğramayı, 2'de nikaha katılmayı, 3'de Merkez Opel'de olmayı planlıyorum. Herhangi bir konuda herhangi bir değişiklik olursa beni arayın olur mu ? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 değiştim he aşk olsun diyorum başka birşey demiyorum izin alabilsem kesin oradaydı. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 -Bujiler(bosch ultrasonic)-Buji kabloları(Ford racing) -Carbon clean(Bosch Car Service) -Yağ,filtre değişimleri(Castrol Magnatec 5w30) -Açık hava filtresi/kiti(Green ya da JSV kit) -Son susturucu(IBS Motorsport) -Sis farlı ön tampon(XR3i) -Ön sis farları Gün sonunda da dyno. hanimiş benim alev atan egsozumm:D Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 İnşallah geliyorum benide yazın listeye Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 bir aksilik olmazsa bizde sabah ankamall da olacagız Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Maşallah valla çok güzel olacak bu toplantı Sabah 9'da Ankamalldayım.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Korktun dimi Ulen böyle neden mi olur genç adamsın kalk gel Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 11 Nisan 2009 Paylaş 11 Nisan 2009 Büyük ihtimalle konvoyda ve kahvaltıda olacağım. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 çok güzel bir kahvaltı oldu .... resimler Serkan abide Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 bızaaa ordamıydı? süt vereydiniz onada Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 bu arada ulaşımımda yardımcı olan CUB 'a ve Burak abime Teşekkür Ederim... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 evet arkadaşlar çok güseldi emegi gecen arkadaşlara teşekkürler (ulaşım da yaşanan sıkıntılar hariç) :-))) Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 (ulaşım da yaşanan sıkıntılar hariç) :-))) sendemi bızaaaya bindin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 Geniş katılımlı güzel bir toplantı idi.. Ulaşım biraz zor gibi olmasına rağmen, özellikle bizim açımızdan çok güzeldi, çocuklar özgürce koşturdu oynadı.. Görmek istediğim bir çok arkadaşımızı gördüm.. Özellikle Eskişehir ekibini ve Nuri'yi görmek şaşırttı ve sevindirdi.. Gördüğüm dublörü değilse, Murat Türkcan'ı da gördüm galiba.. Çoğunu uzun zamandır tanıdığım için kimleri ilk defa gördüğümü pek bilemiyorum.. Erhan, daha önce görüşmüşmüydük, bilmiyorum.. ama mennun oldum.. Bahtiyar, Bilgehan, Barkın ilk defa karşılaştık sanki.. ? Ramazan, Burak ilk defa karşılaştık... Müdavimleri saymıyorum.. Güzel bir gündü. kazasız belasız gittik geldik.. Allah tekrarını nasip eder inşallah.. İzmir ekibi, kupa nihayet ulaştı.. çok güzel olmuş. teşekkürler.. Serkan, Kontak sprey için teşekkürler.. Osman, benim için bişey daha almıştınız galiba ama, neydi o.. Ne olduğunu bile unuttum.. Orda bir D300 ile çocukların falan resmini çekmiştim.. O makina kimin bilmiyorum.. O resimleri mehmet@ozyurek.org adresine yollarsanız bahtiyar olurum.. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 bu arada ulaşımımda yardımcı olanCUB 'a ve Burak abime Teşekkür Ederim... ne demek bilgehancım kah güldük kah üzüldük... nefs-i terbiye için tüm form sakinleri gelmeliydi bence:P Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 (düzenlendi) Babanneyi dün gece yoğun bakıma kaldırmışlar,apar topar oraya taşındık. Kusura bakmayın haber de veremedim. Güzel bi toplantı olmuş her zamanki gibi yine. Katılan herkese teşekkürler. 12 Nisan 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts