İçeriğe Yönlendir

12 Nisan 2009 - Ankara'da kahvaltı

Serkan Toker

Recommended Posts

Kerim Bilge
Babanneyi dün gece yoğun bakıma kaldırmışlar,apar topar oraya taşındık. Kusura bakmayın haber de veremedim. Güzel bi toplantı olmuş her zamanki gibi yine. Katılan herkese teşekkürler.

geçmiş olsun cihan abicim..

Allah'ım tez zamanda şifalar vere...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Geçmiş olsun. Ciddi bir şey yok inşallah...
Geçmiş olsun Cihan. İnşallah tez zamanda atlatır.
geçmiş olsun cihan abicim..

Allah'ım tez zamanda şifalar vere...

Geçmiş olsun cihan

Teşekkürler herkese. H

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Bende uyandığımda çok geçti ya :D...Güzel bi gün olmuş

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Babanneyi dün gece yoğun bakıma kaldırmışlar,apar topar oraya taşındık. Kusura bakmayın haber de veremedim. Güzel bi toplantı olmuş her zamanki gibi yine. Katılan herkese teşekkürler.

Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Öncelikle Cihan geçmiş olsun. İnşallah babaannen için herşeyin hayırlısı olur.

Kahvaltıya gelinceee. Çok güzel bi gündü her zamanki gibi. Bizim sıpalar da bayıldı. Eve geldiğimizde yorgunluktan biri bi yere biri bi yere serildi :)

Taa Eskişehirden gelen arkadaşlarla da tanıştığıma çok sevindim. Tez vakitte kaynaştık çok güzeldi. Özellikle minik Elif'le koşuşturmak çok eğlenceliydi. Umarım bi dahaki sefere öpmeme izin verir :good1:

Son anda sıcaktan bunaldığımızı anlayan mekan sahipleri bizi bi güzel serinletti saolsun. O da değişik bi atraksiyon oldu ee kahvaltı bitmişti ortalık sessiz bi eğlence lazımdı yane :p

Bi de fotocular hala eve gitmedi galeba. Foto isterük.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Özellikle minik Elif'le koşuşturmak çok eğlenceliydi.

Merve'nin taş attığı çocuk Elif'miydi.. :good1:

Cihan. gelmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Öncelikle Cihan geçmiş olsun, acil şifalar dilerim....

Sezgin ve ailesi ile çiftliğe gittik ve güzel bir gün oldu.Az önce uğurlayıp eve döndüm.Üzerimde tatlı bir yorgunluk var.Adsl yettiğince resimlerden ekleyeceğim, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim, güzeldi... :good1::)

Yorum bağlantısı
Burak İlgin

Geçmiş olsun Cihan. Allah acil şifalar versin

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy
Merve'nin taş attığı çocuk Elif'miydi.. :)

Evet maalesef. Ama yanlışlıkla olmuş. Öyle söyledi. Bi de özrünü diledi.

Bu arada haklısın Serkan emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle mekanı ayarlayan, fiyatı indirmek için elinden geleni yapan ve en son onun hatrına Türk kaavesi bilem içtiğimiz arkadaşa çok teşekkürler. Sahi kimdi o :good1:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Bu arada haklısın Serkan emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle mekanı ayarlayan, fiyatı indirmek için elinden geleni yapan ve en son onun hatrına Türk kaavesi bilem içtiğimiz arkadaşa çok teşekkürler. Sahi kimdi o :good1:

İsmini bilmiyorum ama iyi birisi, sizden iyi olmasın... :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)

fıstık yeşili fiestası ile CUB yaa...

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Doğru diyorsun valla Hakan, gerçekten en zor ben buldum tabi bu Eskişehir ekibi ve Erhan'a da aynı şekilde zorluk olarak yansıdı.Amanın ben neler yapmışım.... :good1: Neyse iyi kötü güzel oldu yinede bence.Birkaç resim ekleyim bende...Toplu resimde olmayan arkadaşlar var, tek tek tespit edeceğim onları birazdan... :)

serkan867.jpg

serkan870.jpg

serkan840.jpg

serkan803.jpg

serkan883.jpg

serkan872.jpg

serkan860.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

karnım acıktı şimdi ya canım simit çekti :good1: güzel bir gün olmuş havada güzelmiş bugün kapalıydı istanbulda hava.

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
(düzenlendi)

Cihan çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin tez zamanda.

Çoooook şahane bi toplantı oldu, gelen, gelmek isteyip de gelemeyen herkese çok teşekkürler.

Bizleri gelişleriyle mutlu eden başta "Emmi" olmak üzere, Dr. Nuri Beye, Eskişehir ekibinden Alper Beye, Sezgin Beye ve değerli ailelerine ayrıca teşekkürler.

Bol bol böyle keyifli günler yaşamak dileğiyle...

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Çok güzel bir etkinlik olmuş,Tebrik ederim.. :good1:

Geçmiş olsun Cihan, Allah şifa versin..

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut
Erhan, daha önce görüşmüşmüydük, bilmiyorum.. ama memnun oldum..

Gecen sene Vişnelik'teki yemekte görüşmüştük abi.

Cihan geçmiş olsun, Allah şifasını versin.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Cihan acil şifalar dilerim.

Katılan herkese teşekkürler.

Mekan sahibinin hadi gidin artık dercesine fıskiyeleri çalıştırması bence günün olayı oldu :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.

Bu arada,bahar şenliği için kıpırdanma başlar heralde.

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Cihan geçmiş olsun. Allah şifasını versin. Eskişehir'e mutlaka bekliyoruz seni.

Eve henüz ulaştık.

Çok keyifli bir gün oldu.

Ankara ekibine, tüm katılımcılara ve Serkan ile ailesine sıcak misafirperverlikleri için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Resimlerin bende Sezgin, memnun kalmanıza sevindim, ben artık ayakta uyuyorum, size iyi geceler....E-posta ile gönderirim resimleri...

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

bizde kazasız belasız konya ya ulaştık katılan herkese tesekkürler yeni arkadaslarla tanışmak da güzeldi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...