İçeriğe Yönlendir

12 Nisan 2009 - Ankara'da kahvaltı

Serkan Toker

Recommended Posts

Nuri Güngör

yaptık biseyler ama 3,5 saat sınav üstüne 3,5 saat yol soruları tam hatırlayamıyorum sabah dinç kafayla bir degerlendirme yapınca az cok belli olur zaten

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Öncelikle bugün bizimle olamayan Cihan kardeşimiz; çok geçmiş olsun, umarım babaannen en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Toplantıda eski-yeni tüm üyeler çok güzel vakit geçirdik, yeni arkadaşlarımızı bağırlarımıza bastık :) Bugün için uzun yol kat eden tüm Eskişehir ekibine ve Sayın Emmi'ye teşekkür ederim.

Ayrıca, benimle ilk defa tanıştığını sanmakta olan Emmi'ye ve ona destek olan devlet memuruna teessüflerimi iletir, son şenlik fotoğraflarına göz atmalarını rica ederim.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu
Şenlik fotolarını bul teessüflerini kabul edecem :) İkincisi ben dün ne yediğimi hatırlıyor muyum onu bir sor :)

Öyle kuru kuruya resim olmaz. İddiaya girelim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben hepinizi çok iyi tanıyorum zaten..

Sorun ne zaman nerde tanıştığımı bulamamamda :)

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu
Forumda varsa bulman yeterli. Malum çakma admin özdoşun namaz fotoları orda :)

Llumar cam filmine ihtiyacım var Hakan Abi :) Ne dersin?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hava ve saha şartları mükemmelmiş, yediğinz, içtiğiniz sizin olsun :) , bebeler de pek şirin.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
Özellikle Eskişehir ekibini ve Nuri'yi görmek şaşırttı ve sevindirdi..

abi en kısa zamanda seni nevsehir de ziyaret edecegim :) cihan gecmiş olsun inşallah sıkıntılı bir durum yoktur

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

gelemediğim için çok üzgünüm siz hernekadar benim değiştiğimi düşünsenizde... çok güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim.

Cihan kardeşim Allah teyzemizin yardımcısı olsun onu dertlerinden acılarından kurtarsın işaallah.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Bugün bmw'ciler de toplanmıştı. Oraya gitmedin dimi :)

ben Çalışıyordum :s

Ben bizim toplantıdan erken kalkınca gittim BMW cilerin toplantısına baktım Alaattin yok tu:)

onlarda geçen haftalarda gölbaşında kahvaltı yapmıştı gidememiştim onada pazara denk geldi ve işteydim. zaten o toplantıdan sonra baya bir üyelerinı attılar forumdan :)

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Osman abim ya karizma adam....

Eyvallah o senin güzelliğin. :)

Osman, benim için bişey daha almıştınız galiba ama, neydi o.. Ne olduğunu bile unuttum.. :s

Cila almıştık abi yok muydu kutuda? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bende vosvoscuları gördüm..

Cila almıştık abi yok muydu kutuda? :)

Hımm. evet cilaydı demi..

Yoktu Osmanım..Galiba Serkan kendine sürdü onu.. Parlayıp duruyordu :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya

Öncelikle Cihan Tiftik kardeşimin babannesine acil şifalar diliyorum.Güzel bir gündü ,özellikle uzun zamandır forumda yazışıp yüzyüze görüşme fırsatımın olmadığı arkadaşları görmek güzeldi ;Mehmet Özyürek, Serkan Toker,Hakan Gürsoy,Cihan Yetişken,Burak İlgin,Bilgehan Arbek,Çağdaş İbiş, CUB (Pardon Cub'u görmüştüm daha önce :tee: ) vs.vs........Herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cuub, sendeki resimlerimi bana göndersene..

Orjinallerini..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Cila almıştık abi yok muydu kutuda? :unsure2:

Evet cila almıştık...

Hımm. evet cilaydı demi..

Yoktu Osmanım..Galiba Serkan kendine sürdü onu.. Parlayıp duruyordu :D

Valla Fiesta da kalmış, sabah arabanın yanına uğradım ama sadece spreyi almışım, cilayı unuttuk..Zaten jöle daha iyi cila iyi parlamıyor... ;)

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Öncelikle Cihan Arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi belirtir Allah'tan acil şifalar dilerim.

Kahvaltının olacağını bir gün öncesinden Can beyden şifaen öğrendim ve ertesi gün zor şartlar altında katılabildim. Güzel bir ortamdı katılan herkes teşekkür ederim. Umarım devamı gelir.

Herkese Saygılar

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Cihan babaanneye Allahtan acil şifalar diliyorum.Toplantıya katılanlara (uzaktan) cila ve sprey mi dağıttınız yoksa Emmi'ye torpil mi yapıldı. ;) Mükemmel bi toplantı olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Babanneyi dün gece yoğun bakıma kaldırmışlar,apar topar oraya taşındık. Kusura bakmayın haber de veremedim. Güzel bi toplantı olmuş her zamanki gibi yine. Katılan herkese teşekkürler.

cihan geçmiş olsun kardeş babannene acil şifalar...

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Evet cila almıştık...

Valla Fiesta da kalmış, sabah arabanın yanına uğradım ama sadece spreyi almışım, cilayı unuttuk..Zaten jöle daha iyi cila iyi parlamıyor... :D

Benimki de Hakan'ınki de bagajda idi. Bilseydik onları verirdik. :lol:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olsun bakalım..

Ben Serkan'ın cezasını kestim.. Sen dert etme..

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

gelmeyi çok istemiştim ama aksilkler benim yakamı bırakmıyor.hepinizle tek tek tanışmayı çok istemiştim :).inş bidahaki sefere yanınızda olma istyrm :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...