Çağdaş İbiş 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Abi cumartesi sabah çalışıyoruz, herkes memur mu (memura en yakın bunu buldum ) Şaka bi tarafa pazar olma ihtimali yok mudur acep? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 Abi cumartesi sabah çalışıyoruz, herkes memur mu (memura en yakın bunu buldum )Şaka bi tarafa pazar olma ihtimali yok mudur acep? Cumartesi olması gerekiyor Çağdaş, izin alırız sana işyerinden... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 Yer konusu heniz belirlenmedi, bildiğin iyi bir yer varsa paylaş Cihan, alternatiflere açık konu...Sevinirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Cumartesi olması gerekiyor Çağdaş, izin alırız sana işyerinden... Tamam pazar olsun.. Bu kahvaltı yine mi patalyada yahu? Ben sıkıldım ordan... Cumartesileri banada uymaz , pazar olursa olur ama bence bi hafta kadar daha atalım ; havalar biraz daha ısınsın. Yeşillik bir alan bulalım piknik havasında bir kahvaltı yapalım derim. Tamaaam. Pazar olsun.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Cumartesileri banada uymaz , pazar olursa olur ama bence bi hafta kadar daha atalım ; havalar biraz daha ısınsın. Yeşillik bir alan bulalım piknik havasında bir kahvaltı yapalım derim. +995 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Ama pazar olursa benim bir gün önceden gelip kalmam gerekecek.. Bu da katılım ihtimalimi oldukça düşürür.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 İyi tamam pazar olsun madem bu kadar istiyorsunuz.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 Ama pazar olursa benim bir önceden gelip kalmam gerekecek.. Bu da katılım ihtimalimi oldukça düşürür.. Benim ev 4+1 abi, gel sen...Hep senmi bize hava atacaksın, işte böyle birşey.... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Cumartesileri banada uymaz , pazar olursa olur ama bence bi hafta kadar daha atalım ; havalar biraz daha ısınsın. Yeşillik bir alan bulalım piknik havasında bir kahvaltı yapalım derim. yani pazar olursa bizede uyar tabiki form üyeleri davetliyse hani biz yeniyiz ya ondan diyorum.odtüde ki gölün kenarında bi yer varmış açık büfe kahvaltı çok güsel diyolar bilgisi olan varmı.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Herkes davetli tabiki..Bizde yeni eski olmaz.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 yani pazar olursa bizede uyar tabiki form üyeleri davetliyse hani biz yeniyiz ya ondan diyorum.odtüde ki gölün kenarında bi yer varmış açık büfe kahvaltı çok güsel diyolar bilgisi olan varmı.. Oraya arabaları almazlar, 2 km. kadar yürümemiz gerekir, araba kulübü içinde yayan kahvaltıya gitmek pek güzel olmaz.... Bizim kahvaltının yarısından çoğu otoparkta geçiyor.....Katılım için sınırlama yok, eski yeni farketmez gelen herkese kapılar sonuna kadar açıktır. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Oraya arabaları almazlar, 2 km. kadar yürümemiz gerekir, araba kulübü içinde yayan kahvaltıya gitmek pek güzel olmaz.... Bizim kahvaltının yarısından çoğu otoparkta geçiyor.....Katılım için sınırlama yok, eski yeni farketmez gelen herkese kapılar sonuna kadar açıktır. teşekkür ederiz ama yinede kesinleştigi zaman bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2009 Yazar Paylaş 24 Mart 2009 Konuyu takip edin lütfen herşey burada yazılır....Bekleriz mutlaka.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Benim ev 4+1 abi, gel sen...Hep senmi bize hava atacaksın, işte böyle birşey.... Teyzem beni vurur... Ama bir alternatif kapımın olması da güzel bişey. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 benim için gün önemli değil herzaman gelirim ama bir hafta önceden çalışma saatimi ayarlamam lazım. benide listeye ekleyiniz lütfen Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Mekan konusunda yardımcı olunur. Nasıl bir yer istendiğine karar verildikten sonra tabi. benim için gün önemli değil herzaman gelirim ama bir hafta önceden çalışma saatimi ayarlamam lazım. benide listeye ekleyiniz lütfen Alaattin? Takım elbise? BMW? Bir açıklama isteriz Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Mekan konusunda yardımcı olunur. Nasıl bir yer istendiğine karar verildikten sonra tabi.Alaattin? Takım elbise? BMW? Bir açıklama isteriz ee Barkınım tarz değişikliği. yakında belediye başkanlığınada aday oalcam Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 (düzenlendi) İstanbuldan giden varsa bende gidiyorum...İstanbuldaki toplantıları protesto edip izmir ve ankara ekibine katılıyorum...İstanbuldan istifa ediyorum... 24 Mart 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 İstanbuldan giden varsa bende gidiyorum...İstanbuldaki toplantıları protesto edip izmir ve ankara ekibine katılıyorum...İstanbuldan istifa ediyorum... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 İstanbuldan giden varsa bende gidiyorum...İstanbuldaki toplantıları protesto edip izmir ve ankara ekibine katılıyorum...İstanbuldan istifa ediyorum... Kolpasın olm. Gel buyur,kapımız,yüreğimiz açık. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Ne yazmışım istanbuldan gelen varsa...Esas kolpa sensin pazar geliyorum dedin sonrası malum üstüne gel dedim yok yok diyende sendin saçı dakslı haytavır hanımköylü... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 Ne yazmışım istanbuldan gelen varsa...Esas kolpa sensin pazar geliyorum dedin sonrası malum üstüne gel dedim yok yok diyende sendin saçı dakslı haytavır hanımköylü... Ah ulen ah. Senin de diline düştük ya. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 24 Mart 2009 Paylaş 24 Mart 2009 (düzenlendi) Ah ulen ah. Senin de diline düştük ya. Git ankara büyükşehir ana kanalizasyon merkezine atla daha iyiydi... Saçları daksladıktan sonraaa hanımköylü olduktan sonra bişiler oldu zaten sana neyse...Tikky haytavır... 24 Mart 2009 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts