Serkan Toker 8 Nisan 2009 Yazar Paylaş 8 Nisan 2009 Göreceğiz, nasip diyelim o zaman.... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 8 Nisan 2009 Paylaş 8 Nisan 2009 Valla bence tam mevsimi Hazır Sivri lerde yokken Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 8 Nisan 2009 Paylaş 8 Nisan 2009 Madem ısrar ediyorsunuz, ben de geleyim bari Tarih ve saati kesinleştirince ilk mesajı editleyelim, ulen saat kaçtaydı acaba diye 8-10 sayfayı karıştırmayalım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Nisan 2009 Yazar Paylaş 9 Nisan 2009 12 nisan pazar saat 10:00 da...Yer Gölbaşı...Listeye ekledim. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 Başıma bi iş felan gelmezse bende geliyorum kahvaltıya Serkan Abi, beni de yazın tahtaya rica edicem. Çağdaş İbiş +-0 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 Demesin kimse.. Kızıyor Işıl.. Üyeliği silinen bir üyenin mesajlarının silinmesi bence çok doğal. Mesajlarını korumak isteyen, üyeliğini de korusun.. Bir gün ben gidersem, benimde mesajlarımı hiç tereddütsüz silin lütfen.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Nisan 2009 Yazar Paylaş 9 Nisan 2009 Bir arabayı yol kenarına bırakacağız, gören ordan sağa dönsün... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 Mertol'un 10bine yakın mesajı gitti. Eee? Konulardaki boşluklar ne olacak? Bu mesaj silme işi onunla başladı zaten Hakan.. Gidenlerin hepside ısrarla mesajının silinmesini istedi.. İsmim görünmesin dendi. sen silmezsen ben silerim dendi.. Sonra da baktım ki.. Silinmiş üye, Forumu terk etmiş üye, Yasaklanmış üye adı ile korunan mesajlarda hoş olmuyor... Bu sebeple bundan sonrası için de silme kararı aldık.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 2 tane kroki koydum, yine olmazsa arabanın tavana bir kamera takıp video çekeyim oraya giderken, onu yayınlarız Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 Benim takayı koyarım O kontrolsüz kavşağa. Terkedilmiş diye jandarma alıp götürmezse iyi. Ha bu arada oraya jandarma trafik bakıyor,benden söylemesi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Nisan 2009 Yazar Paylaş 9 Nisan 2009 Benim takayı koyarım O kontrolsüz kavşağa. Terkedilmiş diye jandarma alıp götürmezse iyi. Ha bu arada oraya jandarma trafik bakıyor,benden söylemesi Çalışır vaziyette bırak ama patlamalar işaret fişeği havası verir. Arkadaşlar ben erken gitmeye çalışacağım, ancak her ihtimale karşı yetkili arkadaşın adı Murat Kartal, herşeyden haberi var.Bizi bekliyor olacak.Liste sayfasına cep telefonumu yazıyorum.Bulamayan arasın lütfen.Bulan da arasın ama.... Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Yaz benide Ama Çocuğa para vermem ona göre, Çocukları Serkan çekecekmiş Umarım bu sefer çocuk hastalanmaz, nezaman olsa bir aksilik çıkıyor. Yorum bağlantısı
Osman Bala 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Simitleri Osman getirecekmiş... Hangi Osman? :D Bu mesaj silme işi onunla başladı zaten Hakan.. Gidenlerin hepside ısrarla mesajının silinmesini istedi..İsmim görünmesin dendi. sen silmezsen ben silerim dendi.. Sonra da baktım ki.. Silinmiş üye, Forumu terk etmiş üye, Yasaklanmış üye adı ile korunan mesajlarda hoş olmuyor... Bu sebeple bundan sonrası için de silme kararı aldık.. Ben de Hakan gibi düşünüyorum. Yazılanlar artık forumun malı olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Bu konunun konuşulma yeri bu başlık değil diye düşünüyorum. Zaten silinen mesajlar silinmiş geride gelmeyecek bundan sonra bir karar alınır ya silinir yada silinmez bunun için lafı uzatmaya polemik yaratmaya gerek yok bence. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Seni de döverim. Seni çocuklarına bağışlıyorum Yorum bağlantısı
Burak İlgin 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 keçiören tarafında oturan ve pazar günü toplantıya gidicek olan arkadaşlar konvoy halinde gitsek , birimiz kaybolursak hepimiz kaybolsak vs vs daha eğlenceli olmaz mı .) Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Ankamall 9.30 çok güzel olur.. Ben varım konvoyda Yalnız o saatte Ankamall otoparkı açık mıdır acaba ? Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Ankamall 9.30 çok güzel olur.. Ben varım konvoyda Yalnız o saatte Ankamall otoparkı açık mıdır acaba ? otoparkamı girecez nasıl yani... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Konvoy listesi 1-Cihan Yetişken 2-Cub 3-Burak İlgin 4-Bahtiyar Aydoğdu 5-Raşit Kılınçarslan 6-Çağdaş İbiş 7-Mehmet Özyürek 8- Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 09:00 dan 09:30 a kadar orda oluruz. senin arabayı geçen ulusda gördüm posta caddesinde polis çekiyodu ben tanıyorum bunu almayın dedim...sonra bıraktılar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Nisan 2009 Yazar Paylaş 10 Nisan 2009 Balgat kavşağını ( Neziroğlunu ) geçince sağda bir cep var, rampayı çıkarken.Orada buluşun. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Konvoy listesi 1-Cihan Yetişken 2-Cub 3-Burak İlgin 4-Bahtiyar Aydoğdu 5-.. dakka 1 gol 1 maşallah bekletmiyon hiç hemen liste helal sana valla cihan.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 Abicim sen orda bekle, konvoyu görünce takılırsın peşimize Yorum bağlantısı
Recommended Posts