İçeriğe Yönlendir

Focus 1 sis farı Montajı

Atilla Korkmaz

Recommended Posts

Emre Bozkurt

Ön Tanponum orjinal.internette biraz araştırdım ve o plastik ayakların geçiş yerlerini öğrendim fakat sslerin üzernde sadce 1 vide deliği var odaızagaraya denk geliyor.Sanrım tek vide ve o plastik parça tutuyor sadece çünkü tampona takılıcak bir deliği veya yeri yok.Ayakların içine sisin (sol sis için) köşe kısmı geçiyor sağ tarafında da ızagaraya denk gelen bir vida deliği kalıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ön Tanponum orjinal.internette biraz araştırdım ve o plastik ayakların geçiş yerlerini öğrendim fakat sslerin üzernde sadce 1 vide deliği var odaızagaraya denk geliyor.Sanrım tek vide

Emre Bey.. yeni bir üye değilsiniz, kurallarımızı biliyorsunuz.. Lütfen daha dikkatli yazarmısınız.. !

Yorum bağlantısı
Emre Bozkurt
Emre Bey.. yeni bir üye değilsiniz, kurallarımızı biliyorsunuz.. Lütfen daha dikkatli yazarmısınız.. !

kusura bakmayın farketmedim aceleden olsa gerek.daha dikkatli olurum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ayak olarak sizde şu mu var sadece? resimde küçük beyaz şeyler.

2848_buyuk.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

arkadaş orjinal sis anahtarı ve tesisatı kullanack roleye gerek yok. Ben çift kademeli anahtar bile takamdım :wub: sorun çıkarmıyor.

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

o ayaklar sağ sisin karşıdan bakarken sağ iç üst köşesine geliyor,sol sisinde sol iç üst kısmına geliyor.

Yorum bağlantısı
Emre Bozkurt

Arkadaşlar herkese teşekkürederim yardımlarından dolayı.Uzun uğraşlar sonucu kendim ayakların yerlerini buldum ve akıllı civata ile sisleri tampona sabitledim.Daha sonra ızgarayıda canavar ile kestim ve çok güzel bir iş ortaya çıktı.

Şuan ki sorunum da parklar ve sisleri aynı anda kullanamıyorum sisleri kullanabilmem için farları acmam gerekiyor bunu ayırabilirmiyim , onuda biraz araştırdım sanırım yeni bir anahtar lazımmış,bilen varmı arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

e hani sizde yeni anahtar vardı :blink: park+sis yakmak için çift kademeli far anahtarı lazım. yok orjinal olmasın derseniz elektrkçi düğme koyar :p

Yorum bağlantısı
Emre Bozkurt

orjinal anahtarım sisli arkadaşlar ama bnde anlamadım parklar acıkken sisleri açmak için olan kademe çekilmiyor , kademe sadece farlar acıkken cekiliyor ozaman yanıyor sisler .Yani parkları acıp , kademeyi çekemiyorum.Sisleri açmam icin farları açmam gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

orjinal çift kademelide park+sis oluyor. sadece onu biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Yücel Yıldız
ben gecen gun ereyon.com dn 70 ytl ye aldım montaj için kablo çekti role taktı sigorta taktı yani anlayacagın düzenek yok bide arka sis kablosuna bagldı arka sisle berber yanıyor

sizinki eski kasa onlarda olamaya biliyor yeni modellerede var

sadece seti alıp siz dahi takabilirsiniz

tavsiye ederim

http://urun.gittigidiyor.com/Ford-Focus-Si...0QQidZZ43546999

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Harun Payas

arkadaşlar merhaba ben bursan harun yeni üyeyim öncelikle herkese selamlar.

yeni araç aldım 2010 ford focus trend x sis lambası var lambasıda takılı gözüküyor ama yakamadım acaba bağlı değil nasıl yardımcı olursunuz arka sisleri yanıyor fakat öz sisler yanmıyor ütfen cevap yazın.... teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emrah Eker

arkadaşlar sis farı montajı ile alakalı yardıma ihtiyacım var forumda göremedim ben nasıl yapılıyor. benim aracımın arka sis farını acınca öndeki sis farıda acılsın istiyorum montajı nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

arkadaşlar sis farı montajı ile alakalı yardıma ihtiyacım var forumda göremedim ben nasıl yapılıyor. benim aracımın arka sis farını acınca öndeki sis farıda acılsın istiyorum montajı nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Emrah Eker
(düzenlendi)

bu role nereye takılıyor kendimiz takabilirmiyiz acaba 

Konunuz birleştirilmiştir.

teşekkürler

tarihinde Emrah Eker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

bu role nereye takılıyor kendimiz takabilirmiyiz acaba 

teşekkürler

Aracınızda tesisat hazır varsa kolay önce onu tespit etmelisiniz. Tamponun altından balın sarı soket olması lazım. Yoksa yeni tesisat çekilecek.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...