İçeriğe Yönlendir

Ön kolsolda çizikler buruşukluklar oluştu

Burak Demir

Recommended Posts

Burak Demir
(düzenlendi)

Öncelikle herkese merhaba...

2002 focus hb ghia sahibiyim.. Aracımın ön konsolu tamamen deri. Eskidiğinden ötürü çizik ve kırışıklarla doldu.Bunun bir çözümü var mıdır? Bunları kapatmak için bir madde,cila,boya vs gibi şeyler var mıdır?

Bilen ya da kullanan varsa, yardımcı olursa sevinirim...

Herkese Teşekkürler.

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

hosgeldınız,sorunuzun cevabı kullanan arkadaslar tarafından kısa surede verılecektır. resımlerı de paylasırsanız sevınırız.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
2002 focusmu bu ön konsolu tamamen deri olan..

Deri görünümlü plastik olmasın ? Burak bey...

Yorum bağlantısı
Burak Demir
(düzenlendi)

şuan foto çekme imkanım yok ama en kısa zamanda atim.. Deri görünümlü plastikde olablir.Direksiyon faln tamamen deri ondan deri diyedüşündüm bende..Aracım ghia..

Deri görünümlü plastikde olablir ama bana deri gibi geliyor ..Kırışıklar var onları kapatmak istiyorum tabi mümkünse

tarihinde Burak Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

O deri gibi görünsede plastik kaplama..Yüzeyin ne şekilde yıprandığını fotograflardan görebilirsek daha iyi olacak.Benim araca bakıyorum kırışıklık demişsiniz onlar deri görünümü kazandırmak için özellikle verilmiş efekler olmasın?

Yorum bağlantısı
Burak Demir

hayır sanmıyorum verilmemeli öyle bi efekt :))) ben resim yüklim en iyisi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Deri veya deri görünümlü ise,

Hava yastığı patlamış ve patlayan yer değiştirilmeyip üstü deri yada benzeri bir madde ile komple kaplanmıştır..

Normalde plastiktir..

Yorum bağlantısı
Burak Demir

resim atıca ma 100k a indiremiyorum bi türlü... yapınca atıcam hemen

Yorum bağlantısı
Burak Demir

Tamam hallettim ya sağolun..

İşte komple böyle havayastığının üstüde dahil klima göstergesinin ahşabı dışında kalan yerler dahi böle.. Deri mi değil mi bilemiyorum siz karar verin

Varmıdır bunun bir makyajı faln?????

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok orjinal görünüyor.. Sakın ellemeyin.. Parlıyorsa arap sabunu ile silin..

Yorum bağlantısı
Burak Demir

YA parlamıyodu aslında sabah vazelinledim bi etkisi olur mu diye o yüzden parladı yoksa mat.. Neblim komple böyle ama havayastığın üstüde dahil..

ön konsoldaki o ahşap bölge hariç

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Orjinal bu.. Ne vazelin ne parlatıcı hiç bişey sürmeyin..

Korumak için süt slikonlar var onları kullanın.. Sonra arap sabunu ile temizleyin, parlaklığıda gider çok güzel olur..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dediğim gibi aracınızda sorun yok.Bu deri görünümü vermek için özellikle yapılmış efektler :) Bence çok da güzel görünüyor..orta konsolunuzda ghia olduğu için maun kaplama.Orasıda orjinalde öyle oraylada oynamayın :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel

aracı yenimi aldınız gayet güzel görünüyor. orjinali böyle bunun merak etmeyin....

Yorum bağlantısı
Burak Demir

evet yeni sayılır sağolun...

mehmet bey dediğim burda resim ekledim... Belkide bilindik bişi ben bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Orası düğme değil..

Onun altında lüzum ettiği takdirde yanacak ışıklar vardır.. Diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
Burak Demir
(düzenlendi)

valla basılan bişey ama tırstım açıkcası.. üzerinde tam oalrak

Pass off Airbag yazıyor... Sizin dediğiniz gibide olablir tabi alttaki 2 lamba onla bağlantılı dğeilk galiba birisi silecek suyu diğeride buzlanma uyarısı

tarihinde Burak Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Demir

valla bendeki resim gayet genişten ama kb olarak fazla o yüzden kesit attım öyle koydum

Yorum bağlantısı
Burak Demir
(düzenlendi)

denim.. yeni aldım sayılır arabayı kurcalamadım fazla.. basmayı denedim gidiyodu içeri doğru sonra bıraktım :)

resim007j.jpg

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Resimi k
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Burak bey, imageshack sitesinde yanında forum yazan linki mesajınıza ekleyin, ayrıca resimi yüklerken 600x800 seçeneğiniğ tıklarsanız resim küçültülerek siteye eklenir.

Yorum bağlantısı
Burak Demir

hmm tamam sağolun.. En iyisi yarın bi teknik servise gidip her haltını öğrenmek olsa gerek

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...