İçeriğe Yönlendir

Makyajlı Focus 2 Mercekli Far Ve Xenon

Baransel Özkoç

Recommended Posts

Baransel Özkoç

merhaba, 2008 makyajlı focus için mercekli zenon far bulunurmu. bulunursa bunun fiyatı ne kadardır? konu hakkında bilgisi olan vardır umarım :D

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

deniz tayanç üyemiz amkara yıldız sanayisindeki çıkmacılardan kazalı bir arabadan almıştı

makyajlı F2 mercekli farı...yardımcı olacaktır özel msj yollarsanız...

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

peki bunlar da motorlu dimi yani arabanın içindeki özellikler bozulmayacak far yüksekliği otomatik far sensörü gibi?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Bence bulunmaz bir fırsat. Xenonlar orjinal, herhangi bir üç kağıtcılık yok. Fiyat güzel. İhtiyacı olan kaçırmasın.

+1

Yukarıdaki adaptif halojen far, aşağıdaki (ilandaki) orjinal xenon far. Parça kataloglarında bulamadım ama gördüğüm resimler bunu doğruluyor. Farın üzerindeki marka ve ürün kodunu isteyebilirsiniz önlem olarak.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

Bende bu ankarada nekadar ford çıkması oluyor, bunu anlayamadım. Geçen biri daha yazmıştı, 3 tane bile satılmayan focus st ve onlarca çıkması .

Ayrıca fiyat çok fazla 850 tl bu zamanda az para değil, orj. farlara xenon takılabilir ben iyisinden daha önceki arabama yaptırmıştım , hiç bir farkı yok.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben yazmıştım. Binlerce satılan araçların bile çıkmaları bulunmaz, satılmayan araçlardan çıkan ne çok parça olmaya başladı, tabii orjinal :nazar:

Yorum bağlantısı
Aydın Keskin

Merhaba 2009 Ford Focuc sedan sahibiyim Titanium X paket olarak araldım aracı ; Sürüşe duyarlı ön farlar ( halojen farlarla) X paket ile birlikte geldi fakat xenon değil normal.

Ben bu araca kaliteli xenon taktırmak istiyorum yine aynı şekilde sislerde düşünüyorum xenon.

Birsürü model var H1 H4 H7 Ayrıca 4000k 6000k 8000k gibi

alamanyadan abin cumagünü gelecek gelmeden oradan sipariş vermek istiyorum Philips alacağım büyük ihtimalle fakat numara ve 6000k mı 8000k mı gibi bilgileri rica ediyorum bilgili arakdaşlarden.

Si karları için de aynı şekilde numara verirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

afl nedir bilgisizim galiba :) araca zenon taktırdım 6000k lik uzunlarada narva beyaz ampül taktım ama mercek konusunuda kararsız kaldım ki fiyat yine uygun olsa da yüksek tabi haliyle. Sanırsam biraz böyle takılmak en iyisi en azından para biriktirene kadar :)

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

kıslara h7 ampulü 6000k tavsiye ederim öbürleri çok morumsu güzel olmuyo kanımca

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç

benim araçta focus trend eski farları verdim ve orjinal farlara fark olarak 300 tl verdim eski xenonlarımıda kullanıyorum mercekli farlarda

+

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç
benim araçta focus trend eski farları verdim ve orjinal farlara fark olarak 300 tl verdim eski xenonlarımıda kullanıyorum mercekli farlarda

işte duymak istediğim cevap :) nereye verdin biraz bilgi versen :)

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
işte duymak istediğim cevap :) nereye verdin biraz bilgi versen :)

ankara ostim yıldız sanayi sitesinde sönmez ticaret var oraya verdim hatta krom panjurlarıda(100tl) değiştirdim 0312.354.55.85/354.56.45 görüşükmekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

eet faydalı olabilir teşekkürler şimdiden. peki farlar dönüyomu ya da far otomatiği yanıyomu karanlıkta? gerçi trend modellerinde otomatik sistem yoktu galiba

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
eet faydalı olabilir teşekkürler şimdiden. peki farlar dönüyomu ya da far otomatiği yanıyomu karanlıkta? gerçi trend modellerinde otomatik sistem yoktu galiba

farlar dönmüyor. eski pejomda far sensörü vardı ona xenon far taktım ve far sensöründe bir sorun olmadı

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

belki mercekli farı takınca sensörde sorun olabilir diye düşünmüştümde. çok teşekkürler tekrar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Adaptif farın merceğine Xenon takmak yanlış olur, Sürüşe duyarlı ve değerli far sisteminize işkence etmeyin derim :D Ama xenon isteğinz var ise de 6000 K yı aşmayın, beyaza en yakını olsun. Numara yükseldikçe morarıyor, bence komik de oluyor.

Yorum bağlantısı
Levent Eksen

Titanium X'in AFL farına xenon takmayı bende çok düşündüm ama hem kıyamadım kesip biçmeye, hemde performansı gayet iyi bence, hatta gece bazı arkadaşlar uzunlarla mı gidiyorsun diye soruyor..

Ama amaç sadece görüntü olsun diye takmaksa Philips'in ampulleri kaliteliymiş duyduğuma göre, onlar tercih edilebilir.. Mercek-mavimsi beyaz ışık ikilisi iş görür diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
(düzenlendi)
Zaten en hoş uygulama Deniz abininki :)güle güle kullan abi.

teşekkür ederim kardeş zaten yolum düştükçe uğruyorum hurdacılara düşeş orj.mercekli far düşürürsek sanada alalım. :D

tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç

ama yeter artık demeden son sorumu soruyorum :D bizim bu çıkmacıdan alabileceğimiz far adaptif mi? ve afl denen şey neyse ondandamı var :) bu artık son soruydu :fiuw::rolleyes:

Yorum bağlantısı
Baransel Özkoç
Adaptif farın merceğine Xenon takmak yanlış olur, Sürüşe duyarlı ve değerli far sisteminize işkence etmeyin derim :D Ama xenon isteğinz var ise de 6000 K yı aşmayın, beyaza en yakını olsun. Numara yükseldikçe morarıyor, bence komik de oluyor.

Adaptif farın merceğine Xenon takmak yanlış olur, Sürüşe duyarlı ve değerli far sisteminize işkence etmeyin derim

şu kısmı anlamadım ya çağlar bey biraz anlatabilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Aydın Keskin

ozman sislere kaliteli bi xenon takmak lazım ona hangi anpul numarası takmak gerekir :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sislere niye xenon takmayı düşünüyorsunuz.. ?

Farda da ısrarlıysanız 4300K alın.. Zamanla beyazlar zaten..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Adaptif far sistemi, xenon dan daha kıymetli ve yararlı bir sistemi, ayırca Ford bu fardaki merceğine xenon takmıyor, yani mercek yapısı uygun değildir, xenon merceği için adaptif olmayan Ford farı aldıktan sonra lamba değişmeniz teknik olarak doğru olacaktır.

Yorum bağlantısı
Ömer Salih Yetgil

Sonra takma Xenon'a töööbeeee :D

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Eğer amaç sadece görüntü ise Xenon ampul yerine Osram NightBreaker tarzı bir ampul takılablir belki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...