İçeriğe Yönlendir

7 Haziran Pazar - Kapuzbaşı Şelaleleri (Kayseri)

Mehmet Turnacıoğlu

Kapuzba?? piknik  

28 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bu güzel günde, uzak demeden, yollar kötüdür diye düşünmeden "Bu sıcakta o kadar yol çekilir mi be" yi aklından bile geçirmeyen;

Metin Serin kardeşimize ve değerleri eşlerine, birlikte katıldıkları arkadaşlarına,

Ahmet Kiriş kardeşimize ve değerleri eşlerine, yine birlikte katıldıkları arkadaşlarına,

Her ne kadar horozu yakalayamadığı için getirememiş olsada lezzetli balıkları ile Mehmet Turnacıoğlu kardeşimize

Her zaman hep aramızda olan değerli ustamız Yaşar Demirci'ye katıldıkları ve güzel bir gün geçirmemize vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum..

38499443.jpg

45451393.jpg

25417671.jpg

98266928.jpg

27710873.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
burası küçük şelale diil mi? bide bunun büyüğü yokmu?

Değil kardeşim... O resimdeki bir sızıntıydı sadece ve bir espiriydi...

Esas şelalenin en az 40-50 metreden kükreyen sesinden, ancak birbirimizin kulağına fısıldayarak konuşabiliyorduk...

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Katılım azmış ama manzara güzelmiş hakikatten.

Bozkırın ortasında böyle bir yerin olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Kısmet olursa bu yaz gidilecekler listeme ekledim burayı...

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Abi Kayseri-Nevşehir deyince bozkır geliyor adamın aklına.

Buralar istisna oluyor,istisnalarda kaideyi bozmaz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kapuzbaşı şelaleleri.. :

Kayseri'ye 140-150 km mesafede..

Gitmek için bir kaç alternatif var..

Giderken Kayseri-Yeşilhisar-Yahyalı istikametini kullandık, Yahyalı geçildikten sonra yol daralıyor ve tırmanma başlıyor.. Yol virajlı bu sebeple hız yapılamıyor.. Kısmen bozuk yerler var çünkü güzergah üstünde baraj çalışması var.. Bozuk kesim toplamda 5 km yoktur... Bence bu doğa şartlarında harika bir yok...

Dönüşte ben Yahyalı'dan sonra Yeşilhisar değil, Develi yolunu kullandım.. Bu yol da çok güzeldi.. Erciyeste hala kar vardı ve zaman zaman kara 100 metreye kadar yaklaştığımız oldu...

Kayseri'den gidişimiz 2,5 saat.. Dönüş 2 saat sürdü...

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

ah ah yeni makinemle ne fotograflar çekerdim ben orada ah kısmet değilmiş.inşallah birgün gitmek nasip olur

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Sizi tebrik ediyorum.. :nazar:

Memeleketim olduğu halde bana gitmek nasip olmadı. :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel toplantı olmuş anlaşılan...Şelale acayip gür akıyor 2. videoda..:blink:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cep telefonum ile ancak bunları çekebildim. Arkadaşlarda fotoğraf makinası vardı ama çektilermi bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Çok şey kaçırmış olduğumu üzülerek ifade etmeliyim :blink:

İnşallah başka sefere.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Abi bitirdin beni, ne hanımı ne eşi :blink: kısmetlerimi kapatacaksın dur yapma :shok:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi bitirdin beni, ne hanımı ne eşi :blink: kısmetlerimi kapatacaksın dur yapma :shok:

Evli olup olmadığını bilmiyordum ama... Sayıyı çok göstermek için yazmıştım be yav.. :shok:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Bedenen olmayabilir ama ruhen sizinle beraberdim :shok:

Emmi'ye Yavuz Selim sayesinde ulaştım, hakkını yememek lazım :blink:

Evli olup olmadığını bilmiyordum ama... Sayıyı çok göstermek için yazmıştım be yav.. :shok:

Abi isterse 2 kişi olsun, gittik mi gittik, gördük mü gördük. Resimlere bakarken ağzımızın suyu akmıyorsa, bırak akanlar düşünsün abi... (Sözüm meclisten dışarı diye yazarsam, uyarı da almam) :shok:

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Sen bir de burda yazılmayanları sor Ahmet'e :p

Evet Ahmet bey size cevap hakkı doğdu :flowers:

Makul ve mantıklı cevapları bekliyorum. :D Neler kaçırdım acaba :p En kısa zamanda bir Adana topantısı tertipleyelimde alalım cevapları :p

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Evet Ahmet bey size cevap hakkı doğdu :D

Makul ve mantıklı cevapları bekliyorum. :unsure2: Neler kaçırdım acaba :unknw: En kısa zamanda bir Adana topantısı tertipleyelimde alalım cevapları :p

Abi siz tertiplemeyi yaparsanız ben uyarım, yalnız 10 gün içerisinde yurtdışına iş için gideceğim yaklaşık 1 yada 2 ay kalmayı planlıyorum. Artık ya 10 gün içinde yapacağız ya da ben katılamayacağım.

Sizlerden haber bekliyorum abi.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Güzel bir gezi olmuş. Şelalenin videosu bile bu sıcakta serinletti beni :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

tebrikler!

bu şelale yanı piknik bize ters, rakıdan sonra o su sesi ile bizim herifler kesin altlarına kaçırırdı

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
bu şelale yanı piknik bize ters, rakıdan sonra o su sesi ile bizim herifler kesin altlarına kaçırırdı

:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu

Metin abi de fotolar olacaktı ama belliki nete girmemiş. güzel bir geziydi katılanlara teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...