İçeriğe Yönlendir

İstanbul'a iş ziyareti

Guest Ahmet Y?ld?r?m

Recommended Posts

Guest Ahmet Y?ld?r?m

Arkadaşlar bu perşembe günü İstanbula iş için geleceğim.

Navtürk navigasyon cihazım var. Zincirlikuyu vergi dairesinde ve Bağkur da işim var.

Zincirlikuyu Vergi dairesinin adresini cihaza girdim. Ama zincirlikuyu vd.sine yakın Bağkur müdürlüğü nerededir bulamadım.

Bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)
Arkadaşlar bu perşembe günü İstanbula iş için geleceğim.

Navtürk navigasyon cihazım var. Zincirlikuyu vergi dairesinde ve Bağkur da işim var.

Zincirlikuyu Vergi dairesinin adresini cihaza girdim. Ama zincirlikuyu vd.sine yakın Bağkur müdürlüğü nerededir bulamadım.

Bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

bağkur şişlide ykm yi geçince onun sırasında biraz ileride bir sokak içinde olması lazım

tarihinde Ali G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

M.köy den okmeydanına giden yolun üzerinde Şişli Meslek Lisesini sağınalıp geçtikten sonra büyük bir cevhair oteli var tam onun yanında. Benzinlik ile karşılıklı.

Bağkur ise işin zor kısmı tabiki. En yakın bağkur şişli de var adresi bu link te.

Gidiş olarak ise V.D. sinden çıkılır şişli istikametine doğru gidilir. Şişli merkezdeki adliyeye gelinince ( yol mecburi ordan geçer) tam karşısındaki sokaka girilir ve Şişli etfal hastanesi sorularak bulunur. Hastanenin otoparkına araç park edilir ve kısa mesafe olan bağkur a yürüyerek gidilir.

Yorum bağlantısı
Guest Ahmet Y?ld?r?m

Çok teşekkürler.

Trafik çok sıkışık olmazsa elimle koymuş gibi bulurum inşallah.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vergi dairesinin orada park etmek imkansız gibi. Daire arkasında kalan yerde kapalı otopark var. V.D. ne gelmeden 50 metre önce büyük bir ada var, adadan dönerken sağa doğru hafif rampa aşağı yolun başında otoparkı göreceksiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...