Emre Şimşek 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Bizim bu Helvacıoğlu mu yoksa Otosan mı neyse onlar ne kadar kazanıyormuş o zaman ya. 8 tane klipse 48 lira verdim. İşçilik almadılar Allahtan http://tr.aliexpress.com/item/In-Stock-New-50x-for-Ford-Focus-for-C-Max-Interior-Door-Card-Trim-Panel-Retaining/1782293132.html Buradan ben alayım isteyen olursa ucuzdan satarım Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Aman dikkat edin benim sağ arka kapıyı elektrikçi sökerken tırnağı kırdı,şimdi sağ arka kapı trimi 1,2 cm açıkta duruyor,zamanım olursa ve de tutarsa güçlü bı yapıştırıcı ile deniyeceğim. sakın yapıştırma denemeyin. tutmayacağı kesin. benim aracın eski sahibi arka kapı yı yapıştırmış rezil etmiş. zaten kapı trimi tam olarak kaprtaya değmemesi lazım. 1-2 mm açıklık kalması lazım. kesim ve doğru çözüm çok zor ve pahalı değil. tanesi 2-3 liradan 5-6 tane ford parça satanlardan geçme alın. döeşemy söküp be geçmeleri değiştirin. sonra yerine tırnaklara bastırarak oturtun. hepsi bu. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Üstte bahsettiğim klipslerden aldım ben. Şu an çinden buraya doğru yolda. İlk ithalatım Yorum bağlantısı
Recommended Posts