Berk Karatan 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 bu arada alt koruma diyorsunuzda alt korumada olsada olmasada cok farketmiyor çünkü koruma plastikten yapılmıs bir taşa denk geldim gecende koruma diye birşey kalmadı parçalandı gitti yag filtreside haşat oldu yani koruma bence metal olmalı Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Motor koruma kapağı, motor üst kapağı, motor alt kapağı, kartel, vs... İlk mesajda arkadaşın sorduğu kapak bu. Benim aracımda yok. Araç 05 tdci. Bir ara alıp takmayı düşündüm. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 (düzenlendi) bu arada alt koruma diyorsunuzda alt korumada olsada olmasada cok farketmiyor çünkü koruma plastikten yapılmıs bir taşa denk geldim gecende koruma diye birşey kalmadı parçalandı gitti yag filtreside haşat oldu yani koruma bence metal olmalı Metal olması motoru ve yağ filtrenizi korur diye düşünüyorsunuz ama, o parça metal olursa Allah korusun kaza anında motor bloğu yere inemeyeceği için kucağınıza gelir. Bir de şöyle düşünün aslında işini yapmış, motorunuzu ve diğer ekipmanları tozdan kirden korumuş, hatta parçalanırken bile sadece yağ filtresi zarar görmüş, bir de olmasaydı... Motor koruma kapağı, motor üst kapağı, motor alt kapağı, kartel, vs...İlk mesajda arkadaşın sorduğu kapak bu. Benim aracımda yok. Araç 05 tdci. Bir ara alıp takmayı düşündüm. Benim aracımda sonradan kaybolmuştu, yerine takılabilmesi için de tırnak ve vida vs. bağlantı elemanları yerinde duruyordu, bir kaç ay önce alıp taktım, görüntü dışında, ses izolasyonu vs. ne işe yarar pek emin değilim hatta, bağlantısı gevşerse ileride ekstra ses sahibi bile olabilirim. Bir de bu kapağı bulamazsınız iki vida bağlantı noktalı olanı var artık. (imkansız değil tabi) 1 Şubat 2010 tarihinde Cemil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 focus2 tdci aracların hepsinde yok sadece ghia olanlarında kapak var taktırmak için kapak ve ayaklarını taktırmanız gerekli benzinli focuslarda olmamasının sebebi hararet problemi çıkartıyor bilginize Yorum bağlantısı
Sancak Zengin 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Evet 2007 TDCI aracımda bu kapak var.. Konunun dışında olacak belki ama benim sorunum var bu kapakla, Sanırım motor sarsıntısından bu kapak yerinden çıkmış bunu tutan şey nedir bir vidamı yoksa tutacak birşey var mı? Sorduğum usta lastiği çıkmış dedi Yorum bağlantısı
Berk Karatan 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Metal olması motoru ve yağ filtrenizi korur diye düşünüyorsunuz ama, o parça metal olursa Allah korusun kaza anında motor bloğu yere inemeyeceği için kucağınıza gelir.Bir de şöyle düşünün aslında işini yapmış, motorunuzu ve diğer ekipmanları tozdan kirden korumuş, hatta parçalanırken bile sadece yağ filtresi zarar görmüş, bir de olmasaydı... evet konuyu bu yönüyle hiç düşünmediydim haklısınız. Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Motor koruma kapağı, motor üst kapağı, motor alt kapağı, kartel, vs...İlk mesajda arkadaşın sorduğu kapak bu. Benim aracımda yok. Araç 05 tdci. Bir ara alıp takmayı düşündüm. +1 MOTOR KORUMA kapağı budur. Bizim araçta var. Bugun cc yapılırken sökülüp takıldı ses ciddi manada artıyor. Kapak çıkınca. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 +1 MOTOR KORUMA kapağı budur. Bizim araçta var. Bugun cc yapılırken sökülüp takıldı ses ciddi manada artıyor. Kapak çıkınca. Kapağı elinizle üstten geriye doğru ittirin, altında gördüğünüz, yuvarlak yerlere oturan ayaklar var, onlar takılmamış olabilir. Yorum bağlantısı
Sancak Zengin 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Kapağı elinizle üstten geriye doğru ittirin, altında gördüğünüz, yuvarlak yerlere oturan ayaklar var, onlar takılmamış olabilir. Bu herhangi bir vida olmadığını ( kapağın ortasındaki vida haricinde ) anlamına mı geliyor? Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Resimdeki modelde 1 tane vida var, yağ kapağının yanonda, yenilerde de 2 adet, biri yağ kapağının yanında ikincisi ise 20cm civarı sağında, ancak diğer bağlantılar geçme olduğu için ses yapabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts