Fatih Mehmet Uslu 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 lpg ateşleme konusunda biraz daha hassas.benzinde buji çok uzun süre gidebiliyor.15-20 bin km gider.hatta daha fazla kullananlarda muhakkak vardır aramızda.ama lpg de tavsile edilen 10 bin km de bujilerin değişmesidir. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 (düzenlendi) buji ve kablolarından şüphelenebilirsiniz. Benzer bir sorun aracımı ilk aldığımda benim araçtada oldu buji ve buji kablolarını değştim sorun kalktı(orjinalleriyle) ama öncelikle aracınızı bilgisayara bağlatın başka bir sorun gözükecekmi ona bakın 11 Mart 2010 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Amasyalı 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Aynı sorun ateşleme bobinini değiştirdiğimde geldi başıma. Ateşleme bobini arızalandı orjinal Motorcraft la değişti o günden beri arabada düşük devirden hızlanmak istediğimde tekleme oluyor. ayrıca biraz yüksek devirlerde gaza yüklenince araçta sanki bi tenekenin içine küçük taş koyup sallarmış gibi şıkır şıkır ses geliyor mesela 4.vites 4000 devirde hızlanmak için gaza basınca iyice kendisini belli ediyor gaza yüklenmeyi bırakınca kesiliyor.. bugün bujileri değişecek umarım hallolur da fazla masraf çıkarmaz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 bujiler kesinlikle motorcraft olsun. orjinal diye fomoco satmak isterlerse alma, iyi performans vermiyo. Aynı sorun ateşleme bobinini değiştirdiğimde geldi başıma. Ateşleme bobini arızalandı orjinal Motorcraft la değişti o günden beri arabada düşük devirden hızlanmak istediğimde tekleme oluyor. ayrıca biraz yüksek devirlerde gaza yüklenince araçta sanki bi tenekenin içine küçük taş koyup sallarmış gibi şıkır şıkır ses geliyor mesela 4.vites 4000 devirde hızlanmak için gaza basınca iyice kendisini belli ediyor gaza yüklenmeyi bırakınca kesiliyor.. bugün bujileri değişecek umarım hallolur da fazla masraf çıkarmaz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Bu gün fren diski bakarken bir şey dikkatimi çekti. Aynı stok numarası ile hem fomoco hem otosan satıyorlar. Eski otosanlar fomoco mu oldu Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 lpg de bu gibi sorunlar bana artik normal geliyor cok asiri bi sorun olmadiktan sonra olabilir gibi ancak cogu lpg kitinde gozlemledigim kadariyla dusuk devirde gazi verince biraz tekleme yapiyor ee gulu seven daha dogrusu tasarrufu seven dikenine katlanacak gaz vereceginiz zaman debriyaj kullaninca bu problemde ortadan kalkar... Yorum bağlantısı
Zühtü Kaya 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Soğuk havalarda o silkelemeyi çoğu araç yapar bence yada en azından benim araçta öyle.Sebebide depodan sıvı halde gelen lpg buharlaştırıcıda gaz haline geçmesi geerekir ancak motor soğuk olduğu için buharlaştırıcı, içindeki lpg yi gaz haline getiremez tam olarak.Bunun bir sebebide sistemde hava olmasıdır. buharlaştırıcı içinde eğer hava kalmışsa o suyun devirdaimiyle atılana kadar yeterince buharlaşma sağlayamayacağı için yine tekleme yaşanabilir diye düşünüyorum. Bir usta bana eğer düşük devirde teklem yapıyorsa ateşleme sistemi ile ilgili bir hata vardır yüksek devirde tekleme yapması ise gaz ayarında bir hata olduğunu gösterir demiştiki doğru olduğunun bir keresinde buji ve kabloları değiştirerek bir keresinde de gaz ayarı yaptırarak hallettim. arkadaşlar geçen gün bursadan gelirken rampa tırmanıyordum 3.vites ile araçta silkeleme hissettim.bugün aracı sürerken 2. ve 3.vitesde aynı tekleme oluyor stop etmiyor ama rahatsız oldum.Birde 20 liralık gaz almıştım daha 80 km olmadan kırmızı ışık yandı.Özellikle gazın erken bitmesi konusunda fikri olan varmı?tekleme olayı sanıırm bujilerden kaynaklanıyor aracımı ikinci el aldım.Sanırım benden önceki bujileri değiştirmemiş.Bunun dışında böyle bir konfor görmedim.Süper bir araç yaa yıllarca brodwayda ömrümü çürütmüşüm. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Aynı sorun ateşleme bobinini değiştirdiğimde geldi başıma. Ateşleme bobini arızalandı orjinal Motorcraft la değişti o günden beri arabada düşük devirden hızlanmak istediğimde tekleme oluyor. ayrıca biraz yüksek devirlerde gaza yüklenince araçta sanki bi tenekenin içine küçük taş koyup sallarmış gibi şıkır şıkır ses geliyor mesela 4.vites 4000 devirde hızlanmak için gaza basınca iyice kendisini belli ediyor gaza yüklenmeyi bırakınca kesiliyor.. bugün bujileri değişecek umarım hallolur da fazla masraf çıkarmaz eğer araç 4000 devirlerde tekleme yapıyorsa mafı bence bir temizlettirin.Çünkü özellikle onda oluşacak bir sorunda araç 4000 deviri geçemediğini söylemişti bir usta bana. Dolayısıyla ondan kaynaklı bir sorun olabilir Yorum bağlantısı
Mesut Usta 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Arkadaşlar sorun çözülmüyor... Laptopla seyir halindedenedik; olmadı... Tüm ateşleme bobini hariç tamamını kontrol ettirdim; olmadı... Kuru yakıt kullandım; olmadı... Benzinle 1 ay kullandım demenk için; olmadı... Araça fuzuli 600-700 lira masraf yaptım set değiştim vs.; olmadı... En son artık yetkili ford servisind çektirip detaylı bir inceleme ve rapor aldıktan sonra lpg(tartarini) servisine bırakacağım aracı; o da olmazsa artık, gaz sistemini tamamen sıfırdan kendim takip ettirip kontrol yenileyeceğim... LPG li sistemlerde çok ama çok ciddi şekilde kurum ve kalıntı kalıyor sistemde; bu durum sadece üç beş parça temizlemek yada değiştirmeyle çözülmüyor, normalde 500 bin yapan bir motor için daha 200 binde bu tip sorun çıkartması kesinlikle aracın orjinal aksamı ileilgili değil, alaka tamamen lpg sisteminin kullanışsız olmasından kaynaklanıyor... Yapılması gereken sanırım 3-4 haftada bir lpg de yaptığınız karı gidip sayayide yada serviste temizlik ve değişime harcayarak geçirmek... Ben çözümü bulamadım, bulan arkadaşlarada burdan üzülerek aynı sorunu tekrarlanacağını söyleyebilirim... NOT: yaklaşık bir yılda lpg kaynaklı sorunlar için yaklaşık 3 binliraya yakın para harcadım. 1500 liraya sistemi taktırdım, eğer benzinle bu kilometreyi yapsaydım 12 binlira gaz la yapınca 7 binlira harcadım, yaptığım masraflarıda ve sıkıntıyıda üstüne koyunca bence LPG pekte karlı gelmiyor... İllaki bir sorun çıkıyor... Herkese kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Arkadaşlar sorun çözülmüyor...Laptopla seyir halindedenedik; olmadı... Tüm ateşleme bobini hariç tamamını kontrol ettirdim; olmadı... Kuru yakıt kullandım; olmadı... Benzinle 1 ay kullandım demenk için; olmadı... Araça fuzuli 600-700 lira masraf yaptım set değiştim vs.; olmadı... En son artık yetkili ford servisind çektirip detaylı bir inceleme ve rapor aldıktan sonra lpg(tartarini) servisine bırakacağım aracı; o da olmazsa artık, gaz sistemini tamamen sıfırdan kendim takip ettirip kontrol yenileyeceğim... LPG li sistemlerde çok ama çok ciddi şekilde kurum ve kalıntı kalıyor sistemde; bu durum sadece üç beş parça temizlemek yada değiştirmeyle çözülmüyor, normalde 500 bin yapan bir motor için daha 200 binde bu tip sorun çıkartması kesinlikle aracın orjinal aksamı ileilgili değil, alaka tamamen lpg sisteminin kullanışsız olmasından kaynaklanıyor... Yapılması gereken sanırım 3-4 haftada bir lpg de yaptığınız karı gidip sayayide yada serviste temizlik ve değişime harcayarak geçirmek... Ben çözümü bulamadım, bulan arkadaşlarada burdan üzülerek aynı sorunu tekrarlanacağını söyleyebilirim... NOT: yaklaşık bir yılda lpg kaynaklı sorunlar için yaklaşık 3 binliraya yakın para harcadım. 1500 liraya sistemi taktırdım, eğer benzinle bu kilometreyi yapsaydım 12 binlira gaz la yapınca 7 binlira harcadım, yaptığım masraflarıda ve sıkıntıyıda üstüne koyunca bence LPG pekte karlı gelmiyor... İllaki bir sorun çıkıyor... Herkese kolay gelsin... Lpg de sorun yaşamamak için düzenli bakımların yapılması yanı sıra aracın hafta bir gün en az 15-20 km benzinde kullanmak gerekiyor. Bunu ben bizzat denedim test ettim çok işe yarıyor. Mesela babamın aracına 28 binde iken tüpü ben taktırdım. Şuan araç 95 binde hala saat gibi maşşallah hiç sorun yok kendi araçımada yaklaşık 70 bin km oldu tüplü sorun yok çok şükür. Bunu bana lpg ustası tavsiye etti kendisinin 99 model doğanı var o zaman kendisi arabayı sıfır alır almaz kendisi lpg bağladı arabası 300 bine yaklaştı daha motora anahtar vurulmadı inanması güç ama doğru dediğine göre lpg doğru kullanılırsa motorun ömrünü aksine uzatır diyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Arabayı 50bin km de aldık.şu an yaklaşıkl 90 bin km de..Arabayı aldıktan 2 gün sonra LPG takıldı.bu kadar süre boyunca hiç bir sorun çıkarmadı.Kitin montajının iyi yapılması ve düzenli bakım yapılması LPG için çok önemli.Bunlara dikkat edilirse hiç bir sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Yüksel Demir 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 benim arac yağ yakıyordu bi hayli masraf ettim sibopları pistonları falan değiştirdim her neyse bi ara bujilere baktırdım bujiler yağlıydı şu an her hangi bi sorungörülmüyor çalışması falan normal benim sormak istediğim bujiler neden yağlı bi sorun olurmu teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts