Tamer Topaç 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 506 Sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu'nun Geçici 20.Maddesine Göre Kurulmuş Bankalar ve Reasürans Şirketlerinin Özel Emekli Sandıklarınnın güncel adresleridir. YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı Kemeraktı Cad. No:4 Karaköy Palas Kat:3 Karaköy/İSTANBUL AKBANK T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Sivritaş Sok.No:4 Mecidiyeköy/İSTANBUL TÜRK DIŞ TİCARET BANKASI A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı Telli Kavak Sok.Gardenya Plaza 3 62 Ada Kat: 10 Ataşehir/İSTANBUL T.C.ZİRAAT BANKASI ve T.HALK BANKASI A.Ş.Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı Ataşehir Turgut Özal Bulvarı Gardenya 1.Plaza İş Merkezi Kat:8-9-10-11 Küçükbakkalköy/İSTANBUL TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. Memur ve Müstahdemleri Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı Halaskargazi cad.No:278 K:6-7-8 Şişli/İSTANBUL TÜRKİYE ODALAR BORSALAR VE BİRLİK PERSONELİ SİGORTA VE EMEKLİ SANDI Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2009 Güncellenmiştir. AKBANK T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Lati Lokum Sokak No:17 Mecidiyeköy/İstanbul Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ağustos 2009 Paylaş 26 Ağustos 2009 Ben burada bir soru sorayım, eşim bankadan ayrıldı ve üniversitede çalışmaya başşlayacak. Hizmet birleştirmesini nasıl yapacağız? SGK kanalıyla mı, yoksa eşimin ayrıldığı bankadan (İş bankası) evrakları alıp, personele mi vereceğiz? Üniversite personel dairesinin kesinlikle bilgisi vardır, ancak bankanın sosyal güvenlik sistemi biraz farklıydı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2009 Paylaş 26 Ağustos 2009 Hi<met birleştirmesi falan yapmana gerek yok bence.. Emekli olurken lazım o iş.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2009 Evet Mehmet Bey' in de dediği gibi hizmet birleştirme işlemi emekliliğe yakın zamanda yapılır. Cenk Bey, Eşiniz üniversiteye bilgi vermesinin ardından, üniversite direkt olarak banka sandığına hizmetini soracak ve sandık cevap verecektir.Gelen yazının ardından üniversitenin bağlı olduğu kurum ile bahsi geçen banka sandığındaki hizmetler birleştirilecektir. İncemenizde fayda var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Hizmet-Bir...me-t177029.html Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart 2010 Yazar Paylaş 12 Mart 2010 Güncellenmiştir. ŞEKER SİGORTA A.Ş. Personeli Sigorta ve Yardım Sandığı Vakfı Saray Mah.Küçüksu Cad. Sokullu Sok. No:8 Kat:3 34768-Ümraniye/İSTANBUL Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2010 Özel emekli sandıklarının kapanması mümkündür. Ancak, personele primleri konusunda bir etkisi olmayacaktır. Esbank emekli sandığı feshedildiğinde yalnızca personelden prim alımları iptal edilerek, daha sonrasında çalışanların primleri SSK' ya yatmaya devam etmiştir. Size ödenen ödeme ise prim iadesi olmayıp, tazminat vermiş olabilirler. Ancak yine de Esbank ile irtibata geçip çalıştığınız dönemler için Hizmet Belgesi alınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts