İçeriğe Yönlendir

Focus'un kronik sorunu çok mu fazla?

Misafir

Recommended Posts

Utku Çay
Nasıl yani? Benim yollarda gördüğüm arabalar concept değildi ya?

hb den bolca varda sedandan pek yok, fuat bey herhalde sedanı kastetti

Yorum bağlantısı
Guest Fuat
41 liralık passat iyi alternatif olabilir. yakıt harcaması mondeo ile aynı. koltuklar elektrikli klima otomatik vs vs. sadece siyah ve metalik var ama. 0-100 performansı insignia dan daha iyi, yakıtı da daha iyi. ben 52 ye tsi passat aldım ama 41 lik de fena değil. hele garanti sonrası lpg olanağı var.

kronik sorun çıtırtıdır. problemse almayın. egr vb sorunlar çoktan çözüldü. ayrıca servisler aracı iyice öğrendi. bolca çıkma var. daha ne olsun.

Her kelimesine +1

Fiyatını duydukça hüzünleniyorum.

hb den bolca varda sedandan pek yok, fuat bey herhalde sedanı kastetti

Megan 3 dediğiniz fluence dedikleri değil mi?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Forumda okuyorum bazı yazılanları.Sanki insanlar araçlarını karalamak için yazıyorlar.

+1

:D

Zamanla siz de alışırsınız buna. Burada Ford harici her araba güzeldir. Fazla kulak asmayın bence.

Yorum bağlantısı
Utku Çay
Megan 3 dediğiniz fluence dedikleri değil mi?

pardon yanlış cevap yazmışım

(uyku vaktim geldi galiba :D )

Yorum bağlantısı
Guest Fuat

ceed i hiç görmedim.HB meganı kullandım.Sahibinden deki ilan hala aklımda.İnşallah orda yazanlar megan 3 ün kronik sorunları değildir ..

Her aracın alternatifi vardır.

Benzinli olsun,dizel olsun araç laırken insanlar iyice araştırıyordur sanırım.Verilen rakamlar ciddi rakamlar.

Ben donanıma,aracın iç mekan rahatlığına bakarak aldım.(ki bunlar araç tipi gibi rengi gibi göreceli kavramlar değiller)

Bir elimde donanım broşürleri, diğer elimde satıcılardan aldığım kavga dövüş (birinin tabiriyle "bıçak kemiğe dayandı fiyatı Hocam bu fiyat ") fiyatlarını kıyaslayarak bu aracı aldım.

Fluence focusa rakip olur ezeli rakibi corolladan sonra.Onun da fiyatını görmek gerek.41 bine passat olan piyasada hepsinin fiyatını revize etmesi gerek.

Benzinli elegant corolla 42900 lira.Pes .

Yorum bağlantısı
Utku Çay
(düzenlendi)
Fluence focusa rakip olur ezeli rakibi corolladan sonra.Onun da fiyatını görmek gerek.41 bine passat olan piyasada hepsinin fiyatını revize etmesi gerek.

passatın kasa değiştirecek olması fiyatının düşük olmasının nedenidir

jettanın da fiyatı gayet düşük, çünkü onunda yeni kasası çıkacak

bizim eski kasa avensis piyasadan kalkarken 35.000 tl yi gördü...

dolasıyla bu fiyatlar çokta kıstas değildir (kişisel fikrim)

tarihinde Utku tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...