Demir Bilgin 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Aracıma yeni chip tuning yaptırdım gücü tahminimce 135 bg civarı dyno ya inş 1-2 hafta içinde çıkacağım. İlk depom geçen hafta bitti üzerinde 4 adet kış lastiği, soğuk hava ortalama akan İstanbul trafiğinde 753 km yol yaptım chipsiz halinde en iyi 770 km yol gittim şehiriçi (yazın). Yazlık lastiklerini takınca menzilim biraz daha uzar diye düşünüyorum. Aracım 2009 model titanium tdci ve 71.000 km'de. Herkese chip tuning tavsiye ediyorum. Hayırlı olsun, sakıncası yoksa chip tuningi kime ve kaç liraya yaptırdın öğrenebilirmiyiz.Yakıt iyi diyorsunuz.Peki performans farkı hissedilir derecede mi?Ben de İstanbuldayım(maltepe). Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Bendeki focus 1.6 tdci 109 2005 bende chip yaptirsam arac muanesinde belli olurmu bizim burda ps göre sigorta verildigi icin ruhsata isletmek gerekiyor.muanede görünmeyecek birsey ise yada iptal etmesi kolay ise bende düsünüyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Sigorta vermeden önce arabayı dinamometreye sokup ölçüyorlarmı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 sigorta aylik otomatik bankadan kesiliyo sorun orda deyil ben bunu chip takarsam muanede ortaya cikacak dolayisi ile ruhsata isletmem gerekecek ruhsata islenince aylik ödedigim miktar yükselcek eger ihtimal varsa muaneden önce iptal ederim normal ps üzerinden muane yapilir sonra yine aktif hale gettirim böyle olanak varmi diye sordum Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Muaynede fren testi yapılıyor ama motor testi yapılmıyor . Servis bile chip olup olmadığını bilgisayara taktığında anlayamıyor. Araba dinamometdeye bağlanıp ölçülmedikce kimse anlayamaz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Formumuz üyelerinden Cemal Arslan'ın katkılarıyla (Mehmet Gazihanla bağlantılı)1.6 tdci hatchback aracımı chipledik. Dyno testlerinde iki yerde yaptırdığım sonuçlara göre 128-130 hp sonuç çıktı. Aracın ivelenmesine gerçekten çok katkı sağladı. Yakıt tüketimim şuan için 6.5. 18 jantlarımın olmasına rağmen. Tabi bu şehir içi sakin kullanımda. Yer yer araca yüklendiğim zamanlar oldu. İlk zamanlar heves olsa gerek o zaman 6.9 ü gördüm. Hava şartları aracın bakımı ve 18 jantlarla bunun normal olduğunu düşünüyorum. Uzun yolda daha da düşebilir sanırım. Cemal abinin sağolsun ilgisi alakası da beni mutlu etti. Aracın başka bakımları için gerekli yerlere tanıdıklarına kadar eşlik etti. Tamamen bilgi amaçlı paylaşmak istedim. Teknik bilgilerim yettiği ölçüde sorularınızı cevaplayabilirim. Formda daha bilgili abimlerimiz arkadaşlarımız var tabiki. Hayırlı olsun. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama araca zarar verirmi diye çekincem var. Bilgi verebilirmisin? Yorum bağlantısı
Enis Sever 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Aracımın performansı ilk üç viteste çok iyi. Yaptığım ölçümlerde 3 üncü vites 4200 devirde 120 km 4 ün cü vites 4200 devirde 170 km gördüm. Aracımı normal kullandığım için tüketimimde artış gözlemledim. Chip yaptırmadan önce 684 km yol gittim. Chip yaptıracağım gün depoyu fulledim ve 1 hafta sonra Kartepe'ye günübirlik gidip geldim ve daha sonra şehiriçi kullanım dahil 753 km yaptım. Chip tuningi Mehmet Gazihan'a yaptırdım. Maliyeti 600 TL'dir. Yazlık lastiklerle olan sonucu merak ediyorum Yorum bağlantısı
Hakan Boyacı 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 arkadaşlar 2010 model 1.6 Tdci 90hp focus hb sahibiğim. izmirde güvenli ve garantili olarak nerde chip işlemi yaptırabilirim. ve ne kadarlık bi güç elde edebilirim? Yorum bağlantısı
Ali Çukur 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 arkadaşlar 2010 model 1.6 Tdci 90hp focus hb sahibiğim. izmirde güvenli ve garantili olarak nerde chip işlemi yaptırabilirim. ve ne kadarlık bi güç elde edebilirim? Bence hiç bulaşma... Yorum bağlantısı
Oğuz Künyeli 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 1.3CDTİ Opel combo aracımıza 40.000km'de yaptırdık şuan 70.000km'de yazılımdan dolayı bir sorunla karşılaşmadık. Tam %30 güç aldık dynoda yakıt tüketimide 100km'de 0.5 litre azaldı (7 litreydi 6.5 oldu) Aşırı performans peşinde değilseniz aracınızın km'si az ve bakımları zamanında yapıldıysa tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ferhat Dülek 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 (düzenlendi) QUOTE(Hakan Boyacı @ 13.02.11 - 21:29) arkadaşlar 2010 model 1.6 Tdci 90hp focus hb sahibiğim. izmirde güvenli ve garantili olarak nerde chip işlemi yaptırabilirim. ve ne kadarlık bi güç elde edebilirim? izmir de muzaffer usta işin duayeni ama fiyatı da çoktur bir de ege turbo var genç bir çocuk annesiyle çalışıyor ben gittiğimde halen teknik lisede okuyordu almanya da bir ustası var onunla görüşerek yapıyor başka da yerler olabilir. 19 Şubat 2011 tarihinde Ferhat D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 Vesile ile, yazılım mıncıklatma işinde kurumsal firma ile çalışılmalı, 1-2-3 sene sonra muhatap bulunamayanlar çok sıkıntı yaşarlar. Yorum bağlantısı
Oğuz Künyeli 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 arkadaşlar 100 pslik comfort sahibiyim aracımın performansı ile ilgili bi sıkıntım yok,fakat biraz daha fazla güç kimin hoşuna gitmez ki bu bağlamda ankara act tuningle görüştüm chip işleminden sonra 10bg 15 tork artışı olacağını söylediler,benzinli motor için 10 bg güç artışının çok iyi bir değer olduğu söyleniyor.bu işlem sonunda abartılı bi beklentim yok ama aradaki 10 bg güç artışını hissedermiyim,daha önce benzinli bi araca bu işlemi yaptırana rastlamadım genelde yapılanlar hep dizel,sizlerin bu konuda fikrini almak istiyorum Hiç gerek yok bence 10 beygir için yazılım yaptırmaya. Yorum bağlantısı
Halil Gürses 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 chip tuning uygulaması yaptırmışsınızda araçlarınız garantiden çıkmıyor mu bende yaptırmak istiyordum servise sordum araç garantiden çıkar ve beyine bi zarar gelirse 4500 TL+KDV dediler bende biraz beklemeye karar verdim ama blow off taktırmak isterim bu garantiden çıkartır mı aracı bilen var mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 yazılım ile beyine hiçbir zarar gelmez, turbo/enjektör/piston a gelebilir. Risk halinde ki maliyeti aynı gerçi. Yorum bağlantısı
Ali Özgen 16 Nisan 2011 Paylaş 16 Nisan 2011 Forumda aradım, bulamadım. İnternetde de pek bilgi yok. 130 HPlik 2.0 tdci otomatik Mk IV'ün şanzımanı ve turbosu 150-155 HP civarında bir chip tuningi problemsiz kaldırabilir mi? Aramızda yaptıran, bilen veya fikri olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2011 Paylaş 16 Nisan 2011 Jatco sağlamdır da 1. Aks kafaları kısa sürede boşluk yapabilir 2. Frenler yetmez 3. Gerçekten gerek olmaz diye düşünürüm. Yorum bağlantısı
Oguz Can 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 Forumda aradım, bulamadım. İnternetde de pek bilgi yok. 130 HPlik 2.0 tdci otomatik Mk IV'ün şanzımanı ve turbosu 150-155 HP civarında bir chip tuningi problemsiz kaldırabilir mi? Aramızda yaptıran, bilen veya fikri olan var mıdır? 2006 mondeo aracımda var chip tuning çağlar abinin dediği gibi aks kafaları boşluk yapabilir benim 1 defa yaptı 155 hpden daha fazlasını kaldırabilir turbo basıncı ile zaten oynanmıyor chip tuningte mondeolarda görmüyor mekanik olduğu için enjektör basıncı ve tork limitörünü yükseltebilirsin remapta bir sıkıntıda çıkmaz diye düşünüyorum şans işi birazda kaliteli yakıt düzenli bakım vsvs Yorum bağlantısı
Onur_Cengiz 12 Eylül 2011 Paylaş 12 Eylül 2011 ben chipbox uyguladım şikayetim klima açıkken küçük viteslerde çekiş problemi ve aracı sakin kullanırken ani ivmelenme olmayıp vites küçültmenin gerekmesiydi tüm bu sikayetlerim ortadan kalktı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yakıttada ekonomik tabi sakin kullanılırsa ben ankara trafiğinde her zmn mazot ışığı yanar yanmaz fullerim ve 32-33 lt ile fullenir 670-750 km arası gidiyorum uzun yoldada 720-880 km arası değişiyor hızımda 90-130 arası. yani şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
ibrahim Atlı 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Arabalarımızda kullandığımız euro dizel yakıtın yoğunluk, viskozite ve uçuçuluk gibi spesifik özellikleri var ve arabalarımızda kullanılan common rail yüksek basınçlı yakıt sisteminin püskürtme değerleri bu yakıt için özel olarak ayarlanmıştır. Bu sistem 1800 devirden sonra 1600 bar üzerinde yakıt püskürtebiliyor. Yüksek basınc pompasına hareketini motordan alıyor ve hangi vites olursa olsun 1800 devirin altında gerekli basınc sağlanamadığı için yakıt özelliklerine uygun püskürtme yapamıyor ve bunun sonuçu yakıtın hava ile karışımı istenildiği gibi olmadığından verimli yanma olmuyor. Aynı zamanda yakıt yanma odası ve silindir yüzeylerine yapıştığı için aşırı karbon birikmesine sebep olup siyah duman çok fazla artar.(motora yakıtın ihtiyacından fazla hava basılsa bile). 1800 devirin altına inildiğinde sabit hız veya hızlanma farketmez, motor verimsiz çalıştığı için yol bilgisayarında yakıt tüketimi düşük gözükse bile aracın yakıt tüketimi ve is emisyonu çok fazla artmıştır.Chip tuningten motorun max torku daha düşük devir banlarına iniyor denim aynı viteste daha düşük hızda kullanabilirsiniz deniyor. TDCİ olsun HDİ olsun common rail sistemli bir motoru chip sonrası düşük devirde kullanmak o motorun boğazını sıkıp öldürmeye çalışmaktır. Fazla yakıt püskürtüldüğü için güç artışı olabilir ama püskürtülen yakıtta veimli yanamıyor. Bir kısmı güç bir kısmı motora zarar olarak alınıyor. Chip sonrası motorda güç artışı olurken sabit hızlarda bir problem yoktur ama düşük devirlerde kullanıldığında motor için çok zararlıdır. Gaza yüklenildiğinde ise daha alınan fazla güçün yanında motor orjinal yazılımına göre daha verimsiz çalışmktadır. Bu yazıyı dikkatle okumanızı tavsiye edeceğim... Cemal Bey acep ne der?... Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 selam arkadaslar herzamanki gibi tehlikeli bir ise daha kalkismak uzereyim ve gercekten bilgisi olan arkadaslardan yardimlarini esirgemelerini rica ediyorum olay su beyne yazilim atmayi dusunuyorum oncelik FAP ve EGR iptali arac 206 hdi 110 fap 1.6 16v focuslarla ayni motor ama olay beyinle alakali oldugu icin farklilik olabirlir OBD2 Galletto 1260 nin siparisini verdim ihtiyacim olan yazilimda Ecusafe 2.0 onuda ya yakin alicam yada birisinden rica edicem eger bunu becerirsem bir sonraki adim guc arttirimi olucak suanda bunun icin arastirma donemindeyim bu islerle ilgilenen yapan yardim edebilecek arkadaslarin yardimlarini ve tavsiyelerini bekliyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 FAP dediğiniz nedir? filtre a particul yada partikul filtresi Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 (düzenlendi) DPF yani Tamamdır. tam ustundesin diesel particulate filter 27 Eylül 2011 tarihinde Mustafa Cerci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts