İçeriğe Yönlendir

Chip Tuning

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Yücel Varol

şim di tekrara görüştüm istersen nu da kaatıyım dedi ama motor ve turbo uzun ömürlü lmasını istiyorsan az duman gerekli dedi turbo sucaklıgı artıyormuş enjöktörlerden mazotu kıstıgın da bu da turbonun ısınmasına yol açıp ömrünü kısaltıyormuş. Biraz daha dene gene de rahatsızlık duyursan az daha dumanı azaltalım dedi. dyo  sonucunu istedim onların hiç biri gerçek verileri vermez dedi ancak yazılımdan önce yazılımdan sonra aynı gün aynı yerde yapılan testler de belli olur dedi. ben de ok dedim kapattık. birde turbo yarın birgün degiştigi zaman yazılıma ihtiyaç duyacakmıyız diye sordum gerek yok dedi aynı şekilde devam eder dedi. şimdilik bu kadar.

Yorum bağlantısı
Erhan Torun

Merhaba,

M-sport'un, 98 KA için chipi varmış. Net'de çok aradım bulamadım bilgisi olan varmıdır. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba,

M-sport'un, 98 KA için chipi varmış. Net'de çok aradım bulamadım bilgisi olan varmıdır. Teşekkürler.

Benzinli araçlarda %10 artış en iyi ihtimalle "belki" olur. Harcadığınız paraya değmez ;)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Duman, turbonun hava basincini astigi durumlarda yakamadigi

Mazotu duman olarak atar.

Atmasi gayet normal. Bi sorun yok [emoji106]

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Duman, turbonun hava basincini astigi durumlarda yakamadigi

Mazotu duman olarak atar.

Atmasi gayet normal. Bi sorun yok [emoji106]

Nassssıllll [emoji2][emoji2]

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Süprüzz [emoji6]

Bu kadar dumanda rezillik ya [emoji3][emoji3][emoji3]

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Bu kadar dumanda rezillik ya [emoji3][emoji3][emoji3]

Hemso aracin dizel olsa keyiften ucma sebebi [emoji4]
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sani Gerşon

Merhaba arkadaşlar ECUFAST denen olay bizim araçlarda nasıl bir randıman gösterir bilgisi olan yada yaptıran yorumlarını yazar ise sevinirim...

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba arkadaşlar ECUFAST denen olay bizim araçlarda nasıl bir randıman gösterir bilgisi olan yada yaptıran yorumlarını yazar ise sevinirim...

Murat bey, konunuz burada. Tekrardan açmanıza gerek yoktur.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Merhaba arkadaşlar ECUFAST denen olay bizim araçlarda nasıl bir randıman gösterir bilgisi olan yada yaptıran yorumlarını yazar ise sevinirim...

Ecufast yazılım yapan bir firmanın adı, elbette gücü artar ama işçilik konusunda bir şey diyemem ;)

Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci

Emniyet artık mobil olarak emisyon ölçüm değeri yapıyor ve anormal bir değer çıkarsa cezası 1000Tl den başlıyormuş.

Ve bunu gözlerimle gördüm şimdi biz chiptuning yaptırdığımızda emisyon değerleri artmıyormu bu da artık risk oluyor trafik de sanırsam?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hakan Kalkan

arkadaşla bende 2013 1.25 trend fiesta var 82 bg bunlarda bildiğim kadarıyla atmosferik bir motor var buna iyi bir yazılım ve spor kunik hava filtresi takarsak gücü ve torku ne kadar artar bilgisi olan varmı?

Yorum bağlantısı

arkadaşla bende 2013 1.25 trend fiesta var 82 bg bunlarda bildiğim kadarıyla atmosferik bir motor var buna iyi bir yazılım ve spor kunik hava filtresi takarsak gücü ve torku ne kadar artar bilgisi olan varmı?

Buradan devam edebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Harcadığınız paraya oranla birşey geçmez elinize malesef bu motor için. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Enver Çatak
Sani Gerşon
Batuhan Kılıç

Emniyet artık mobil olarak emisyon ölçüm değeri yapıyor ve anormal bir değer çıkarsa cezası 1000Tl den başlıyormuş.

Ve bunu gözlerimle gördüm şimdi biz chiptuning yaptırdığımızda emisyon değerleri artmıyormu bu da artık risk oluyor trafik de sanırsam?

chiptuning sonrası emisyonda bir fark çıkmadı ölçtürdüğümde, üstelik 3-4 farklı harita yükleyip denedim yine değişme olmadı

Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç

turbo beslemeli araçta yüzde 30 a kadar güç artışı olabilir, racechip kullanırken bu artış değerlerini görmüştüm

Yorum bağlantısı

Benim bildiğim Turbo dizel ve turbo araçlarda ortalama 25-30 hp arası beygir artışı ve %30 civarıda tork artışı olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...