Fatih Kubilay 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Biraz az olmuş sanki, aşırıya kaçılmadan yaklaşık 138hp alınabiliyor 1.6 109hp tdci motordan, sizin aracınız 90hp miyd,? aracım 109 dur.. 138 hp alınabilmesi icin sanırım aracın bakımlarının veya jantların, harici kat iptali veya kutu ici filitrenin farkı olabilir..aslına bakarsanız dyno testlerin ne derece dogru oldugunu bilmiyorum...standart bir focusa 2 nci vitesden 3 gecene kadar fazlası ile fark atabildim..arkadaşımın honda vtec aracı var..onula cevre yolunda deneme şansımız olmadı ama şehir icinde müsait yerlerde de yakalayamadı artık beni..çünkü eskide hemen gecerdi..) sanırım en dogrusu standart 130 hp lik bir arac ile trafigin müsait oldugu yerlerde denemek...bendeki yakıt degerleri yol bilgisayarının gösterdigi degerler...depoyu dolu kullanıyorum..km de 2.11 tl yakıyor..gercekten 2500-3000 devirlerde gaza yüklenince koltuga yapıştırması zevkli oluyor :=)) Çip sonrası yol b.syrı değerlerine pek güvenmeyim derim.. hatırı sayılır bir süre ve km dir chipli tdci focus kullanıyorum.. Chip=Performans+Kurum demektir.. yakıt tasarrufu kesinlikle hayali.. zaten çip performans için yapılan bir işlem, tasarruf aranması bence mantıksız, zamanla anlayacaksınız.. güle güle kullanın.. Çipli focus tadından yenmez.. teşekkür ederim..sizin dyno degerler nedir.. Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 yakıt ekonomisi hayal falan değil ..her şekilde ispat ederim. şehir içinde garanti vermem ancak şehir dışında %10 garantili chip= performans +kurum ???? yakıt temiz olursa kurum falanda olmaz kurumun tek nedeni normal mazot yada kalitesiz mazot... 3 farklı yerde ölçüldü 116 128 130hp olarak çıktı o araç 140hp civarında rahat var aşağı değil ancak gerek dynoların yanlış ölçümü gerek 18" jantlar ölçümü yanlış çıkartıyor kazasız belasız fatih kardeş Yorum bağlantısı
Arda Akbay 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Hayırlı olsun yalnız chip reklamlarında %30-35 denen artış pek gerçeği yansıtmıyor gibi Yorum bağlantısı
Fatih Kubilay 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 yakıt ekonomisi hayal falan değil ..her şekilde ispat ederim.şehir içinde garanti vermem ancak şehir dışında %10 garantili chip= performans +kurum ???? yakıt temiz olursa kurum falanda olmaz kurumun tek nedeni normal mazot yada kalitesiz mazot... 3 farklı yerde ölçüldü 116 128 130hp olarak çıktı o araç 140hp civarında rahat var aşağı değil ancak gerek dynoların yanlış ölçümü gerek 18" jantlar ölçümü yanlış çıkartıyor kazasız belasız fatih kardeş sagol abi...sayende güzelce biniyorum...teknik sorulara sen cevap verirsin artık..) Hayırlı olsun yalnız chip reklamlarında %30-35 denen artış pek gerçeği yansıtmıyor gibi dedigim gibi yakın zamanda orjinal 130 luk bir aracla karşı karşıya geldigimde görecez aradaki farkı...ozaman anlaşılır sanırım ) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanın. Maliyeti bellimi? Yorum bağlantısı
Nuri Başer 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 10 larca sayfa konuşuldu bu chip olayı.. benim için en güzel ispat benzinlikte verdiğim para, yaptığım km ve birkaç matematiksel işlemdir.. bilmem anlatabildimmi.. amaç chipi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.. şu an sıfır yada 2.el dizel araç alsam ertesi gün yaptırırım o ayrı mesele.. şehir içinde garanti vermeyip şehir dışında ekonomiktir olayı da ilginç geldi bana Cemal hocam.. zaten şehir içinde gelmeyen tasarrufa tasarrufmu denir.. neyse çok fazla kafa karıştırmayalım.. yaptıran arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.. yapanların da ellerine sağlık.. Bu arada Gazihanla görüşürsen selamlarımı ilet Bursadan.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Dyno test kağıdı (çıktısının) fotoğrafı vs. var ise, görmeyi çok isterim. Hayırılı olsun. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 chipli araç sıkıştırıldığı zaman eski halinden daha fazla yakar.. ama sakin kullanımda da eski sakin kullanım halinden daha az yakar.. (30bin km chipsiz 30bin km chipli kullanılan bir araçta denenmiştir) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Karakıza çip yaptıracak mısın? Yorum yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Jatco, şaseden de sağlamdır. Üst devirlerde kazanılmış sütçü beygirlerine de dayanır , kendimi çok yeddiemin gördüm yahu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 piyasadaki leşlere bakınca; 35k dan aşağı vermezdim herhalde, hem cilası da yeni passat tan nesi eksik..... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Hayırlı olsun. Dizel focus'u olup da chip olmamak çayı şekersiz içmek gibi bişey zaten. 18 Jantlar ve 130 hp bence gerçekten çok ideal bir değer. Ekonomi kısmına karışmam bir bilgim yok. Performans istiyosam ekonomi varsın olmasın derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Çağlar satmayı düşünüyorsan arabana 30 bin lira verrim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Tavanına VW arması şeklinde boya attırmam da 10 dakikalık iş, nasıl olsa sıcak fırın mevcut sen bi yat uyu, bak saat geç oldu , hem bak müşteri de çıktı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Seneye 30'a alırsın Seneye 18 anca eder Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 Sıfır olsa o kadar kaybetmez. Sen seneye kadar 30bin lira kenara koy Hem sen bunu netcen, bu tırtoğlutırt Başkasına bakma da .. İsa Hoca yine benden habersiz alıp satmışsınız diye küsecek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 330 NM lemi... Onu hissetmek isterdim... Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba, Chip konusunda benim merak ettiğim birkaç husus var. Özellikle kullanan arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum. 1) Chip tuning yaptırınca, araçta yakıta karşı bir hassasiyet oluştu mu, veya chip yaptırdığınız firmanın yakıt konusunda herhangi bir önerisi oldu mu?(marka-istasyon vs.) Şu anda hangi istasyonun yakıtını kullanıyorsunuz? 2) Bakım peryotlarında herhangi bir değişim oluyor mu? Yakıt filtresi, hava filtresi, motor yağı gibi sarf malzemelerini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Bu işlemi kutu içi veya açık hava filtresi ile beraber yaptıranlar var ise MAF sensöründe herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı? Bu konuda MAF sensörünün bu tip filtrelerde sıkıntı yaşadığını okumuştum. 3) Dijital olarak rail sensör bilgilerini yorumlayan yeni powerboxlar mevcut ( eski sistem analog gelen sinyali sürekli amplify ediyor.) Bu sistemi pazarlayanların iddaası sıkışık trafikte veya sakin kullanımda bu powerboxların sitemi eko-tune moduna aldığı, ani hızlanmalarda veya sert kullanım tarzında sistemi power-tune moduna aldığı yönünde, bildiğim kadarıyla chip tuning'te aracın kendi ECU'su programlanıyor. Harici bir chipi programlayıp (LPG ugulamalarında olduğu gibi) motorun bu şekilde çalışmasını sağlamak mümkün mü? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, 28 Ocak 2010 tarihinde Yavuz G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Kubilay 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Arkadaşlar Merhaba,Chip konusunda benim merak ettiğim birkaç husus var. Özellikle kullanan arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum. 1) Chip tuning yaptırınca, araçta yakıta karşı bir hassasiyet oluştu mu, veya chip yaptırdığınız firmanın yakıt konusunda herhangi bir önerisi oldu mu?(marka-istasyon vs.) Şu anda hangi istasyonun yakıtını kullanıyorsunuz? 2) Bakım peryotlarında herhangi bir değişim oluyor mu? Yakıt filtresi, hava filtresi, motor yağı gibi sarf malzemelerini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Bu işlemi kutu içi veya açık hava filtresi ile beraber yaptıranlar var ise MAF sensöründe herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı? Bu konuda MAF sensörünün bu tip filtrelerde sıkıntı yaşadığını okumuştum. 3) Dijital olarak rail sensör bilgilerini yorumlayan yeni powerboxlar mevcut ( eski sistem analog gelen sinyali sürekli amplify ediyor.) Bu sistemi pazarlayanların iddaası sıkışık trafikte veya sakin kullanımda bu powerboxların sitemi eko-tune moduna aldığı, ani hızlanmalarda veya sert kullanım tarzında sistemi power-tune moduna aldığı yönünde, bildiğim kadarıyla chip tuning'te aracın kendi ECU'su programlanıyor. Harici bir chipi programlayıp (LPG ugulamalarında olduğu gibi) motorun bu şekilde çalışmasını sağlamak mümkün mü? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, 1-chipin yakıta karşı bir hassasiyeti yok..biraz daha fazla yakar..eurodisel kullanıyorum 97 oktan..opet.. 2-bakımları dizel araçlarda 10.000 km bir yapılmasının daha iyi olacağını söylüyorlar..türkiye şartları için ideal diyolar..ben 15.000 de bir yaptırıyorum..chipli kullanırken arabaya biraz daha fazla yükleniyorsunuz..ister istemez oluyor yani..tadını almak için..vites aralarını uzun tutuyorsunuz..veya sabit hızla giderken aniden yüklenme gibi..bunlar muhakkak arabanın ömrüne etkili olacak..periyodları kısa tutmada fayda var..birde muhakkak turbolu dizellerde araba calıştıktan sonra 2-3 dk beklenmeli..onun harici chip arabaya herhangi bir zararı yok..enjeksiyon buji vs..yanlışsa düzeltin ltf.. 3- 3- Dyno test kağıdı (çıktısının) fotoğrafı vs. var ise, görmeyi çok isterim. Hayırılı olsun. çıktıları var..scanner etmem lazım ama..ancak ozaman pc ye alabilir sonra buraya eklerim... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 (düzenlendi) 1-chipin yakıta karşı bir hassasiyeti yok..biraz daha fazla yakar..eurodisel kullanıyorum 97 oktan..opet..2-bakımları dizel araçlarda 10.000 km bir yapılmasının daha iyi olacağını söylüyorlar..türkiye şartları için ideal diyolar..ben 15.000 de bir yaptırıyorum..chipli kullanırken arabaya biraz daha fazla yükleniyorsunuz..ister istemez oluyor yani..tadını almak için..vites aralarını uzun tutuyorsunuz..veya sabit hızla giderken aniden yüklenme gibi..bunlar muhakkak arabanın ömrüne etkili olacak..periyodları kısa tutmada fayda var..birde muhakkak turbolu dizellerde araba calıştıktan sonra 2-3 dk beklenmeli..onun harici chip arabaya herhangi bir zararı yok..enjeksiyon buji vs..yanlışsa düzeltin ltf.. 3- 3- çıktıları var..scanner etmem lazım ama..ancak ozaman pc ye alabilir sonra buraya eklerim... 97 oktan euro dizel iyimiş, hangi opetlerde var? dizel arabada zaten buji yok doğal olarak bir zararıda olmaz. turbonun aşırı yüklenilmesinden turbonun ömrü kısalır, arabaya koyulan mazotu seçerken daha dikkatli olunmalı enjektörler yakıta karşı daha hassaslaşıyor, temizliği bilinen bir yerden mazot alınmalı. Aracı ilk hareket geçilmeden önce 2-3 dakika beklemeye gerek yok yarım dakika maksimum 1 dakika beklenilse yeterli, hemen yüksek devirlere çıkılmamalı, aracı stop ederken ortalama 1 dakika rolantide beklenilmeli 28 Ocak 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 yakıt ekonomisi hayal falan değil ..her şekilde ispat ederim.şehir içinde garanti vermem ancak şehir dışında %10 garantili chip= performans +kurum ???? yakıt temiz olursa kurum falanda olmaz kurumun tek nedeni normal mazot yada kalitesiz mazot... 3 farklı yerde ölçüldü 116 128 130hp olarak çıktı o araç 140hp civarında rahat var aşağı değil ancak gerek dynoların yanlış ölçümü gerek 18" jantlar ölçümü yanlış çıkartıyor kazasız belasız fatih kardeş Cemal bey bir ara istanbula geldiğinizde benim arabayı kontrol edelim. Dyno test kağıdı (çıktısının) fotoğrafı vs. var ise, görmeyi çok isterim. Hayırılı olsun. Size benim çıktının fotoğrafını özelden yollayacağım, bakmıştınız aslında ama yine de yorumunuzu bekliyorum (konuşmuştuk) piyasadaki leşlere bakınca; 35k dan aşağı vermezdim herhalde, hem cilası da yeni passat tan nesi eksik..... Ben biliyorum o cilayı, gördüm sanki Arkadaşlar Merhaba,Chip konusunda benim merak ettiğim birkaç husus var. Özellikle kullanan arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum. 1) Chip tuning yaptırınca, araçta yakıta karşı bir hassasiyet oluştu mu, veya chip yaptırdığınız firmanın yakıt konusunda herhangi bir önerisi oldu mu?(marka-istasyon vs.) Şu anda hangi istasyonun yakıtını kullanıyorsunuz? 2) Bakım peryotlarında herhangi bir değişim oluyor mu? Yakıt filtresi, hava filtresi, motor yağı gibi sarf malzemelerini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Bu işlemi kutu içi veya açık hava filtresi ile beraber yaptıranlar var ise MAF sensöründe herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı? Bu konuda MAF sensörünün bu tip filtrelerde sıkıntı yaşadığını okumuştum. 3) Dijital olarak rail sensör bilgilerini yorumlayan yeni powerboxlar mevcut ( eski sistem analog gelen sinyali sürekli amplify ediyor.) Bu sistemi pazarlayanların iddaası sıkışık trafikte veya sakin kullanımda bu powerboxların sitemi eko-tune moduna aldığı, ani hızlanmalarda veya sert kullanım tarzında sistemi power-tune moduna aldığı yönünde, bildiğim kadarıyla chip tuning'te aracın kendi ECU'su programlanıyor. Harici bir chipi programlayıp (LPG ugulamalarında olduğu gibi) motorun bu şekilde çalışmasını sağlamak mümkün mü? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, 1-Yan tarafta yakıt tüketimine tıklarsanız öncesi sonrası vs. bilgilere ulaşabilirsiniz: 2-Bakım periyotlarında bir değişim yok, yakıta ve filtrelere özen göstermek yetiyor. 3-Cemal Bey cevaplar sanırım Yorum bağlantısı
Fatih Kubilay 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 (düzenlendi) 97 oktan euro dizel iyimiş, hangi opetlerde var? yanlış bişey söyledim sanırım.. benzinle karıştırmışım..) 28 Ocak 2010 tarihinde Fatih Kubilay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 yanlış bişey söyledim sanırım.. veya karıştırdım..) Sağlık olsun öyle oldu biraz. Neyse ben ilk sorunun cevabını aldım en azından. Yakıt ve istasyon tavsiye edilmemiş anlaşılan. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Sağlık olsun öyle oldu biraz. Neyse ben ilk sorunun cevabını aldım en azından. Yakıt ve istasyon tavsiye edilmemiş anlaşılan. Yakıt ve istasyon konusu biraz karışık aynı markanın, farklı istasyondan alınca farklı sonuca ulaşabilrsiniz. yandaki yakıt tüketimine tıklarsanız ben 3 farklı marka ile test ettim. yorumu kendiniz yapabilirsiniz. Opet neden yok derseniz, yolculuk yaptığım güzergahta yok ama oda oldukça iyidir, genel olarak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts