Çağdaş Hatırnaz 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Benim bu konuda en şikayetçi olduğum nokta; remap yapan dizel araçların arkasında oluşan karbonmonoksit bulutu. Arkasını dumana boğmadan yapılabilecek her iyileştirme yapılsın ama fazlası etrafa zarar. Birde eleştirmek değil asla ama ben anlayamıyorum neden dizel araca remap yaptırılır? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Benim bu konuda en şikayetçi olduğum nokta; remap yapan dizel araçların arkasında oluşan karbonmonoksit bulutu. Arkasını dumana boğmadan yapılabilecek her iyileştirme yapılsın ama fazlası etrafa zarar. Birde eleştirmek değil asla ama ben anlayamıyorum neden dizel araca remap yaptırılır? Benzinli arabaya yapılmıyor ki zaten Yorum bağlantısı
Talip Eren 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Benim bu konuda en şikayetçi olduğum nokta; remap yapan dizel araçların arkasında oluşan karbonmonoksit bulutu. Arkasını dumana boğmadan yapılabilecek her iyileştirme yapılsın ama fazlası etrafa zarar. Birde eleştirmek değil asla ama ben anlayamıyorum neden dizel araca remap yaptırılır? Dizel araçlarda ekstra tork biraz dumalı oluyor doğrudur.orantılı bir artışda duman sıfırlamaz ama azalır.Dizel araçlara remap yapılmasının sebebi turbo dur.ülkemizde benzinli turbo araç fazla olmadığından pek bilinmiyor,atmosferik motorlarda dizel olsun benzinli olsun,remap sonrası artış %5-7 gibi olur,turbo var ise benzinli veya dizel %30-40 a kadar yüklenebilir.Sebebi budur,atmosferik araç için değmez o kadar paraya diye pek yapılmaz,% 5 de olsa yapın denirse yapılır elbet. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Soner bey benzinli atmosferik araca chip yaptırmak paranızı çöpe atmaktan başka bişey değil.Alacağıız 10 bg için değmez. Birde sunu size kim söyledi alacağınız 10 bg ile 2.0 mondeo ile gidebileceğinizi o kişiyle telefonda bile görüşmeyin bence. Benzinli arabaya yapılmıyor ki zaten nedenki Yorum bağlantısı
Soner Bahadır 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 Soner bey benzinli atmosferik araca chip yaptırmak paranızı çöpe atmaktan başka bişey değil.Alacağıız 10 bg için değmez. Birde sunu size kim söyledi alacağınız 10 bg ile 2.0 mondeo ile gidebileceğinizi o kişiyle telefonda bile görüşmeyin bence. teşekkür ederim hakan bey bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için.vala kıbrısta atcnin kıbrıs bayisiyle görüştüm öyle dedi.aslında chip yaptırma nietim aracın 190 a gelince tıkanması ve serii olmamasında dolayı düşünüyordum ama vazgeçtim:)sadece hava filitresi ve hafif sesli eksoz taksam yeterli heralde:))) Yorum bağlantısı
Faysal Bingöl 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Selamlar.. Uzun araştırmalarım sonucunda dün akşam Fiesta Sport 1.6 dizel 90 bg aracıma chiptuning yaptırdım. Araçta bariz bi fark var. - Gaz tepkisi çok arttı. pedala küçük bi dokunmada hemen tepki veriyor. - Patinaj atma eğilimi çok fazla var (lastik masafım olucak:) - Karşıyaka otobanda düz yolda sabit 90 km/h hızla giderken eskiden 3.9-4.2 lt/100km olan yakıt sarfiyatı şimdi 3.3-3.5 lt/100km arasında. Yani sakin kullanınca ekonomik oluyor. çünkü gaz tepkisi arttığı için daha az basıyorsun. - 90 bg olan araç sanırım (en sevmediğim şey) 115 bg oldu. ama en yakın zamanda dynoya çıkıp değeri burdan size iletirim. Sorularınız olursa cevalamak isterim.. Saygılar.. hayırlı olsun benım arkadasm mondeoya yaptı 900 tl 140 hp 175 hp cıktı cok memnun yuzde 3 tasaruf yapiyormus arkadaslar dıreksıyon sımıdıne ıhtıyacım var cruz kontorl olanından yardımcı olurmusunuz sagolun Yorum bağlantısı
Osman Akkuş 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba.2007 Focus Tdci'im var ( en yakın zamanda resmini yükleyeceğim).Chip tuning yaptırmak istiyorum,daha önce yaptıranlar var mı? nasıl sonuç aldılar?yaptırmama değer mi verileri ne kadar arttırır? ne kadara mal olur ? yardımcı olurmusunuz. 27 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla kurallarına uyunuz. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Bu işlerin üstadı Süha'dır.O gereken cevabı verir merak etmeyin hem de belgeli bir şekilde Yorum bağlantısı
Osman Akkuş 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Tamam Süha Bey'den bekliyorum o zaman Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Merhabalar Chip Tuning (Remap) yazılımla yaklaşık %30 güç alırsınız, bu gücü alabilmeniz için Motor durumununda çok iyi olması gerekiyor. Daha önceki bakımları, Turbonun durumu v.b faktörler güç artışında önemli unsurlardır... Akabinde Maslak Atatürk Oto Sanayi 2. kısım'da Paşaoğlu Tuning (Bekir Paşaoğlu) arkadaşımızdır. Benim veya Süha'nın selamını söylerseniz 500tl- 4 Taksit şeklinde yapar... Yorum bağlantısı
Osman Akkuş 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) Teşekkür ediyorum Göksel bey bilgiler için.Motor iyi durumda turboda maşallahı var yani tek sorun ben Antalya'dayım güç artışının yanında torku da merak ediyorum aslında,bariz bir şekilde hissedebiliymiyim bu farkı arabada 27 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 teşekür ediyorum göksel bey bilgiler için. motor iyi durumda. turboda maşşalahı var yani tek sorun ben antalyadayım güç artışının yanında torku da merak ediyorum aslında. bariz bir şekilde hissedebiliymiyim bu farkı arabada Antalya'da bu işi yapan referansları sağlam olan biryer olması ilk tercihiniz olsun heryere chip yaptırılmaz en azından TDCI motora daha önceden remap yapsın derim.. diğer sorunuza gelirsek iyi bir yazılımla farkı aracınıza biner binmez anlarsınız, tam performansını yaklaşık 100km. sonra vermeye başlar.. yazılımda Turbo basıncı artırılır, enjektörler açılır buna bağlı olarak siyah dumanınız çoğalacaktır. yani bir başka deyişle ne kadar çok duman okadar çok Beygir ve Tork 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Merhabalar Chip Tuning (Remap) yazılımla yaklaşık %30 güç alırsınız, bu gücü alabilmeniz için Motor durumununda çok iyi olması gerekiyor. Daha önceki bakımları, Turbonun durumu v.b faktörler güç artışında önemli unsurlardır... Akabinde Maslak Atatürk Oto Sanayi 2. kısım'da Paşaoğlu Tuning (Bekir Paşaoğlu) arkadaşımızdır. Benim veya Süha'nın selamını söylerseniz 500tl- 4 Taksit şeklinde yapar... Bunu duyduğum iyi oldu.. Bu aralar Süha abi'yi arayacağım konuyla ilgili. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Sıkıntı yok Kardeşim her daim hazır ve nazırız duruşundaki güzellik, gidişinde de olsun aracının 1 Yorum bağlantısı
Görkem Öçal 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Ben aracıma chiptuning uygulamasını Mehmet Gazihan tarafından yaptırmıştım ve sonuçtan okadar memnun kaldım ki kendisinin Çanakkale bayiliğini aldık Yorum bağlantısı
Görkem Öçal 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Mehmet Gazihanın Çanakkaledeki uygulama merkeziyiz diyelim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Yazılımı değiştiren parmaklar kime ait? yani şunu anlamadım, Gazihan yılların birikimi ile sahip olunan tecrübe ile değişim yapıyor, yani hizmet pazarlıyor, mamül üretse bayilik olayını anlayacağım da, yazılımı arabadan okutup, mail ile Gazihana mı atıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Görkem Öçal 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Evet Ecudan beyni okutup Mehmet Bey e gönderiyoruz kendisi de ecuda değişiklik yaptıktan sonra bize gönderiyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Yerinde bir uygulama olmuş bence, hayırlı olsun. Yazılımı yaptıran, bir süre sonra talep ederse, eski orcinal yazılımını yüklüyor musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Öçal 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Elbette geri yükleme yapabiliyoruz hatta müşterinin talebine göre orjinal yazılımını flash diskine mail adresine cd ye de yukleyip kendisinin de yedekleme imkanı sunuyoruz... Yorum bağlantısı
Recommended Posts