Çağlar Bayur 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 sizdeki motora göre race chip var mı? Bence yazılım mıncıklatın daha iyi, pistonlar kızarmış mantar muamelesi görmez Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Sayın Eray Mutlu Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Ayrıca; Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoların küçük boyutlu olmasına, alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır. Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Yorum bağlantısı
Samet Daş 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 200kb yama, 600 tl ..çok para.. Şu yamayı bi aramayı denemedim internette. Kesin buluruz Ama tembellik işte. Elim klavyeye gitmiyor.Uzantısı ne ki? Bulursam 50 liraya atacağım herkese Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) Can bey yazdıklarınızı büyük bir keyifle okudum.. Aslında benimde bildiğim ama uzun uzun yazmam sonucunda gelen klasik cevaplardan dolayı yorulup yazmama kararı aldım.. Bilmeyen bir insanı aydınlatmak başka birşey direkt önyargı ile yaklaşmak başka birşey.. Peki size 2 tane sorum olacak.. Dynoya stock olarak çıktığımızda kayıp değer %20 lerde iken. Yazılım sonrası bu kayıp neden %60 lara çıkar ? Ve bu kayıp Dyno ölçümü sonrası cutoff yapılarak neden belirlenir? Bu kayıp, 1.4 TDCİ bir fiestayı yolda durduracak güç demektir.. Gelelim 2 soruya ; Focus TDCI'da 1.2.3 vites harika beygir ve tork alırken neden 4.vites ortasında ve 5.viteste bunu net bir şekilde hissedemiyoruz ? Stock yazılımında olan değere çok yakın bir değerle yürüyoruz ? bro kayıp cut off ile belirlenmiyor debriyaja basılıyor 26 Mart 2013 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 fiyatı silseniz yeterli her araç için aynı olmayabilir sıkıntı olmasın şirket için şirket yerine bizi düşünseniz daha şık olurdu. nihayetinde onların bilgisini bile buradan aldınız. teorik olarak, .ok daha ucuza bile yaptırmış olsanız ve buradan gören kişi gidip şu fiyata yapmışsın dese, ilgili firma o fiyata yapmam deme serbestisine sahip diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 sizdeki motora göre race chip var mı? Bence yazılım mıncıklatın daha iyi, pistonlar kızarmış mantar muamelesi görmez gerçekten araca ve hatta motoruna göre racechip var mı? ben bunu jenerik bir rün olarak biliyorum çünkü. gerçtekten varsa teorik olarak bunlar kandırmıyor. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 200kb veya o civarda koddan kaç para kazandığını bilseniz şaşırırsınız. Önemli olan işlevi diyip kötü bir espiri yapmaktan alıkoyayım kendimi Ufacık kod diyip küçümseyenlere atfen not: 200kb kod parçası kaynağı yaklaşık hesapla hiç boşluk vs hesaba katmadan 2500 satır kod demektir. Hele ki bu compile boyut edilmiş hali ise 25000 satır kod demektir. Tabi bu hesap external library kullanılmadı varsayılarak yapılmıştır. Peki siz toplam hayatınızda bırakalım kod'u kaç kez 25000 satır yazı yamışsınızdır? servet sanki sen de her yeni proje için sıfırdan yüzbinlerce satır yazıyormuş gibi anlatmışsın. hatta herşey sıfırdan başlayıp her kodu tek tek giriyormuş gibi... sana Alev ve Seha - ZTE diyorum, başka da bir şey demiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 motora göre racechip lerin ayarı olur, bazılarında görünür yerde bazılarında kutu içinde tornavida ile yapılan ayar yeri. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 motora göre racechip lerin ayarı olur, bazılarında görünür yerde bazılarında kutu içinde tornavida ile yapılan ayar yeri. P.tesi deniyoruz bakalım pilav üstü kuruyu Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Arkadaslar 1.4 dizel aracima chip tuning uygulamasi yaptirmak istiyorum. Aramizda yaptiran saglam biyer tavsiye edebilecek olan varmi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Arkadaslar 1.4 dizel aracima chip tuning uygulamasi yaptirmak istiyorum. Aramizda yaptiran saglam biyer tavsiye edebilecek olan varmi? Konunuzu birleştirdim, lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapalım. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Arkadaslar 1.4 dizel aracima chip tuning uygulamasi yaptirmak istiyorum. Aramizda yaptiran saglam biyer tavsiye edebilecek olan varmi?Bende yaptirilmamasindan yanayim... Illa olacaksada standartlari asmayin derim... Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Neden yaptirilmamasindan yanasiniz yani ne gibi handikaplari olabilir. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Neden yaptirilmamasindan yanasiniz yani ne gibi handikaplari olabilir. İntercooler olmaması en büyük dezavantaj. Hacim yetersizliği ile birleşince sıkıştırılan 1.4 tdci sıkıntı veriyor. Ama ben sadece yeri geldiğinde kısa süreli yüklenirim, aracımı dinlendirerek kullanırım ve bakım aralıklarını azaltırım deriseniz 85-86hp güce ulaşırsınız ve yaptıracağınız yer konusunda da yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Tabiki bu dediklerinizide yapildiktan sonra gozonunde bulundurucam. Tavsiye edebileceginiz guvenilir biryer varmi suha bey malum heryerde rastgele yapilacak bi uygulama degil. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Tabiki bu dediklerinizide yapildiktan sonra gozonunde bulundurucam. Tavsiye edebileceginiz guvenilir biryer varmi suha bey malum heryerde rastgele yapilacak bi uygulama degil. Benim aram paşaoğlu servis ile iyidir, işlemi yaptırmak isterseniz burasını öneririm. Gitmek istediğiniz zaman konuşuruz randevu alırız vs.. 1 Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Valla cok iyi olur cok saolun ozaman gidecegim zaman irtibata geceriz ona gore bi yonlendirme yaparsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Valla cok iyi olur cok saolun ozaman gidecegim zaman irtibata geceriz ona gore bi yonlendirme yaparsiniz. Tamamdır, bu arada nerede spor eğitmenisiniz ? Spor ilgi alanımız sizden bir kaç bilgi alırız 1 Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Bagdat caddesinde butik bir studyo da pilates egitmeniyim tabiki diger branslarda var fitness falan suan pilates uzerine yogunlastim her konuda yardimci olmaya calisirim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Bagdat caddesinde butik bir studyo da pilates egitmeniyim tabiki diger branslarda var fitness falan suan pilates uzerine yogunlastim her konuda yardimci olmaya calisirim Görüşmek üzere diyelim, bizde fitnes ve body bulding ile ilgileniyoruz kendi çapımızda. Steroit ile vücud gelişimi ile ne düşünüyorsunuz ? Bir kür zamanı ile kullanılsa bile zararı olur mu 1 Yorum bağlantısı
Burak Ekici 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Sakin ama sakin diyorum heleki steroid veya teststron tarzi hormonlardan yada groft kisacasi vucuda disaridan alinacak butun hormonlardan uzak durun hani bana yazilimin 1.4 teki handikaplarindan bahsettiniz ya aynisini vucudumuza uyarlayin. Disaridan alinacak en basit ornek vucudumuz erkeklikhormonu dedigimiz testestronu kendisi uretiyor. Kasin cabuk buyumesi icin disaridan vucuda alacagimiz hormon vucudu hazira alistiracak ve nasil olsa disaridan geliyor diye vucut bu hormonu uretmeyi durduracak ondan sonrasini tahmin etmek zor degil;) gergedan tablet bile kurtarmaz saka bir yana bu zararlardan sadece birtanesi o yuzeden supplement lerden baska birsey almayin. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Sakin ama sakin diyorum heleki steroid veya teststron tarzi hormonlardan yada groft kisacasi vucuda disaridan alinacak butun hormonlardan uzak durun hani bana yazilimin 1.4 teki handikaplarindan bahsettiniz ya aynisini vucudumuza uyarlayin. Disaridan alinacak en basit ornek vucudumuz erkeklikhormonu dedigimiz testestronu kendisi uretiyor. Kasin cabuk buyumesi icin disaridan vucuda alacagimiz hormon vucudu hazira alistiracak ve nasil olsa disaridan geliyor diye vucut bu hormonu uretmeyi durduracak ondan sonrasini tahmin etmek zor degil;) gergedan tablet bile kurtarmaz saka bir yana bu zararlardan sadece birtanesi o yuzeden supplement lerden baska birsey almayin. teşekkür ederim değerli bilgiler için, bir kez bile olsa uygulamıyoruz o halde Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Peki hocam, protein tozu öneriyormusun? Yeni baslayan birisi ne zaman kullanmaya baslamali? Süha abi sen kullaniyormusun Protein, ve creatin kullanıyorum. Konutlarda salona başladım beklerim gelirsen Yorum bağlantısı
Recommended Posts