Süha Demirtaş 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Batuhan Kılıç yazdı: racechip performans artışı veriyor gerçekten, dynoya soktum aracı geçenlerde, 68 beygirlik araç 83 civarı çıktı ki dynoya soktuğum yerde bu aracın oradaki dynoda herhangi bir katkısız en fazla 60-61 çıkacağını söylediler, yani yüzde 30 a yakın bir güç artışı mümkün, üstelik benim araçtaki racechip in ilk ve en ucuz modeli, pro ve ultimate modelleri daha fazla güç verecektir nerede dyno ya çıktınız Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Süha Demirtaş yazdı: nerede dyno ya çıktınız istoç oto ticaret merkezindeki ekspertiz serviste Tolgay Bilge yazdı: ve cipimiz geldi monte edildi denendi... Sonuc: Iyiki almisim :D1-2-3 RESMEN CAG ATLADI nOT:Alper Keskin kardesime yardimlarindan dolayi sonsuz tesekkurler... yarin 0-100 videosu ekleyecegim kaç liraya aldınız bunu? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Batuhan Kılıç yazdı: istoç oto ticaret merkezindeki ekspertiz serviste kaç liraya aldınız bunu? 129 euro Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Tolgay Bilge yazdı: 129 euro biraz pahalıya gelmiş açıkçası, bu racechip in standart modeli, bu fiyatta pro modelini bulabilirdiniz, internet sitesinde yok gerçi pro2 modelini koymuşlar ama piyasada hala sıfır pro modeli mevcut, Türkiye de 600 tl mesela 29 Ocak 2014 tarihinde Batuhan Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Batuhan Kılıç yazdı: istoç oto ticaret merkezindeki ekspertiz serviste kaç liraya aldınız bunu? ne kadar ücreti Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 fiyat tek ti hocamzaten benim arac 130000 de oldugu icin asiri bisey beklemiyordum Alperle cok arastirdik fiyat performans olarak buna karar kildik daha ucuzunu bulamadim direk fabrikadan aldim acikcasi gelince icinde hangi programi yukledikleri falan yaziliydi... Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Süha Demirtaş yazdı: ne kadar ücreti komple ekspertiz hizmeti 100 tl içinde baya şey var aracın değişeni boyası motor vs durumu tespit ediliyor, sadece dyno 50 tl 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Batuhan Kılıç yazdı: komple ekspertiz hizmeti 100 tl içinde baya şey var aracın değişeni boyası motor vs durumu tespit ediliyor, sadece dyno 50 tl Teşekkürler dyno çıktınısını koyar mısın Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Tolgay Bilge yazdı: fiyat tek ti hocamzaten benim arac 130000 de oldugu icin asiri bisey beklemiyordum Alperle cok arastirdik fiyat performans olarak buna karar kildik daha ucuzunu bulamadim direk fabrikadan aldim acikcasi gelince icinde hangi programi yukledikleri falan yaziliydi... racechip in kendi sitesinde tek zaten de arada pro modeli vardı, pro2 çıkınca onu satmayı bıraktılar, bu standart modelden daha iyi performans vereni o, bir de keşke almadan ebay den falan biraz bakınaydınız, racechip in 2. eli çok var, mondeo ya uygun ya da en azından kablosunu alırdınız yarı fiyatına gelirdi, neyse artık aldınız 130.000 olması birşey ifade etmez araca farkettirir cihaz, gönderdikleri hali genelde düşük ayarda oluyor kısmen bir performans veriyor, maksimum 7-7, ikinci pod devir aralığı, onu aracınızın turbo gücünü verdiği devir aralığına göre ayarlamanız lazım yoksa çok siyah duman atıyor, diğerinde ise en fazla 5 6 ya kadar çıkın 7 de genelde araç kafayı yiyor ya da arıza veriyor, kontak kapatıp ayar düşürdükten sonra arıza siliniyor Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Süha Demirtaş yazdı: Teşekkürler dyno çıktınısını koyar mısın ilk fırsatta Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Batuhan Kılıç yazdı: racechip in kendi sitesinde tek zaten de arada pro modeli vardı, pro2 çıkınca onu satmayı bıraktılar, bu standart modelden daha iyi performans vereni o, bir de keşke almadan ebay den falan biraz bakınaydınız, racechip in 2. eli çok var, mondeo ya uygun ya da en azından kablosunu alırdınız yarı fiyatına gelirdi, neyse artık aldınız 130.000 olması birşey ifade etmez araca farkettirir cihaz, gönderdikleri hali genelde düşük ayarda oluyor kısmen bir performans veriyor, maksimum 7-7, ikinci pod devir aralığı, onu aracınızın turbo gücünü verdiği devir aralığına göre ayarlamanız lazım yoksa çok siyah duman atıyor, diğerinde ise en fazla 5 6 ya kadar çıkın 7 de genelde araç kafayı yiyor ya da arıza veriyor, kontak kapatıp ayar düşürdükten sonra arıza siliniyor tesekkurler ben su anda 2-1 kullaniyorum bakalim biraz deneyeyim arttiririm yavas yavas :DTesekkurler bilgi icin buarada v2 240 euro o yuzden artis 182 hp yapiyor su anda 177 max beygir yeterde artar bile Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Tolgay Bilge yazdı: ve cipimiz geldi monte edildi denendi... Sonuc: Iyiki almisim :D1-2-3 RESMEN CAG ATLADI nOT:Alper Keskin kardesime yardimlarindan dolayi sonsuz tesekkurler... yarin 0-100 videosu ekleyecegim bu ürünü ben kendi fiestamda 6 ay kullandım. daha sonrasında orçun kardeşime sattım aynı ürünü hasanda almıştı ben memnundum orçunda memnun hasanda memnundu. race chip çok iyi Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 racechip aşağıdakine benzer şekilde araçta bağlı ama ben cihazı torpido içine bakacak şekle getirmek istiyorum, aracı delip biçmeden içeri doğru vermenin yolu var mıdır bilen var mı? hem muayene falan zamanı sıkıntı olma durumu olmaz hem de araç içinden ayar yapılabilir istenildiği zaman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Rail box'a sürekli ayar değişikliği yapılması aracın ecu'sunda dengesizliğe neden olabilir. Muayene vakti kimse birşey demez. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Arda Bülent Güzel yazdı: Bende sabırsızlıkla bekliyorum benim araca düşünmüyor değilim serhat bey siz değiştirdinizmi aracınızı Değistirmedim Bülent Bey, aynı mondi duruyor, memnunum keratadan. Sizin A4 duruyor mu? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Bahtiyar Kılcı yazdı: Box nereye bağlanıyor hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Süha Demirtaş yazdı: Teşekkürler dyno çıktınısını koyar mısın Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Eski kafalıyım sanırım ben biraz.Bu kadarcık şey nasıl güç artışı sağlıyor Yada gerçekten hissedilir derece de oluyormu bu durum.O zaman neden yazılım var,neden herkes bu ürünleri kullanmıyor.Oooo çok soru çıkar burdan Yorum bağlantısı
Ali Öztürkk 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 2013 Fiesta 1.6 powershift aracıma chip düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar? Yakıtı düşürsün diye böyle bir düşüncem var, yoksa hızı iyi. Sakin kullanan birisiyim şehir içi 7 litre yakmakta. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Tolgay Bilge yazdı: Tolgay Bey racechip nasıl memnun musunuz ? Yakıt tüketiminde değişen bir şey var mı ? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 deli gibi yakiyorum su an :Dgaza basmaktan 320 d le kapistim isiklarda tirrt uzadim :Dbiraz zevkimi alayim bakicam normal yakita Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bencede 320 d 184 bg olandan değildi heralde çünkü ilk kalkışta 320 d nin kalkışı çok farklı Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Her 3,20 kendi kendine hareket etmiyor. Kullanan kalkamazsa yanındaki ne yapsın? Arabayı araba yapan direksiyonda oturandır... Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 2013 320d kullandım yakalaması için benim mondeoya uçağa bağlamam lazım. hatta geçen izmit otobanda 200kmh deyken arkamdan 520d selektör yaptı ve orta şerite geçtiğimde ivmelenmesine devam etti hiçbir şey yokmuş gibi beni geçti. çok gücüme gitmişti. yani 520d 320d motoru farklı. tecrübeyle sabitledim:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts