Anıl YILDIZ 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Merhaba 2011 model ford fiestama yazılım attırmak istiyorum ama 650 tl den filan bahsediyolar bukadar yuksek fiyatlımı yoksa beni heycanlı gorüp fiyatı fazlamı soylediler Bide daha once istanbul içinden yaptıran varmıdır referans olup yönlendirebilcek birisi varmıdır şimdiden teşekkurler. Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Yazılımı bende çok araştırdım ama tavsiye eden yok. 150 biden sonra arabayı satman gerek ve hiçde motor için sağlıklı birşey değil. turbo vs şeylerin ayarlarıyla oynuyorlar ve motorun ömrü kısalıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Anıl YILDIZ yazdı: Merhaba 2011 model ford fiestama yazılım attırmak istiyorum ama 650 tl den filan bahsediyolar bukadar yuksek fiyatlımı yoksa beni heycanlı gorüp fiyatı fazlamı soylediler Bide daha once istanbul içinden yaptıran varmıdır referans olup yönlendirebilcek birisi varmıdır şimdiden teşekkurler. Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Arkadaşlar MK3 Mondeoların 2.0TDCI olanları 130bg güç ve 340nm tork üretiyor. Büyük ihtimalle yine mondiden vazgeçemeyeceğim ancak bu sefer dizel alacağım inşAllah ancak benzinli kadar zevkli olamayacağı kanaatindeyim. Hepimizin bildiği gibi Chip sonuçta zarar verebilitesi olan bir alet. Örneğin ben TDCI mondi alma durumunda nerede kimde hangi markayla chipleteyim ve ortalama kaça mâl olur. Çok aşırı duman olmadan maksimum ne kadar güç alabilirim. Ne kadar güç artırırsam en az 2-3 sene enjektörlere vs. zarar vermez. Not: Üstle alakasız olarak küçük bi merakım daha olacak. +200bg güç ve +400nm tork üretecek şekilde ayarlansa duman ne durumda olur, ne kadara mâl olur ve ömrü yaklaşık ne kadar olur. Not 2: Katkı ile mazotu maksimum katkı olacak şekilde karıştırıp kullanma durumunda performansta gözle görülür bir artış olur mu ? Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 ecufast ankara ile iletişime geçebilirsiniz emre altun kendisi çocukluk arkadaşımdır aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. internette araştırırsanız numara ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 (düzenlendi) 200+ olmaz. olur ancak sadece yazılımla olmaz. mondiler 165-170 hp arasında yazılımla verebilir. ancak hep sıkıştırmamanız gerek. ara ara. yani 2 dk gazlayıp. 10 dk. sonra yeniden gazlamak gibi. çünkü mondilerin turbosu arkadadır ve çabuk ısınır. duman çok olmaz. ama yine de olur. bir ford atasözü derki "ne kadar duman, o kadar randuman" dipnot. ayrıca dizel mondi, benzinli mondiden 2 kat daha zevklidir. (manuel) 2.dipnot. chip bir alet değil, yazılımdır. sizin bahsettiğiniz box. 27 Aralık 2014 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 bende chipbox mevcut düşünürseniz dizel benzinlisinden daha zevkli gelecektir hele o torku hissedince yazılım veya kutu yazılım kullanabilirsiniz kutuda kademeli larak istediğiniz oranda arttırabilirsiniz Ayberk Erdinç yazdı: Arkadaşlar MK3 Mondeoların 2.0TDCI olanları 130bg güç ve 340nm tork üretiyor. Büyük ihtimalle yine mondiden vazgeçemeyeceğim ancak bu sefer dizel alacağım inşAllah ancak benzinli kadar zevkli olamayacağı kanaatindeyim. Hepimizin bildiği gibi Chip sonuçta zarar verebilitesi olan bir alet. Örneğin ben TDCI mondi alma durumunda nerede kimde hangi markayla chipleteyim ve ortalama kaça mâl olur. Çok aşırı duman olmadan maksimum ne kadar güç alabilirim. Ne kadar güç artırırsam en az 2-3 sene enjektörlere vs. zarar vermez. Not: Üstle alakasız olarak küçük bi merakım daha olacak. +200bg güç ve +400nm tork üretecek şekilde ayarlansa duman ne durumda olur, ne kadara mâl olur ve ömrü yaklaşık ne kadar olur. Not 2: Katkı ile mazotu maksimum katkı olacak şekilde karıştırıp kullanma durumunda performansta gözle görülür bir artış olur mu ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Ayberk Erdinç yazdı: Konunuz doğru bölüme taşınıp uygun konu ile birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Mustafa Çayır yazdı: 200+ olmaz. olur ancak sadece yazılımla olmaz. mondiler 165-170 hp arasında yazılımla verebilir. ancak hep sıkıştırmamanız gerek. ara ara. yani 2 dk gazlayıp. 10 dk. sonra yeniden gazlamak gibi. çünkü mondilerin turbosu arkadadır ve çabuk ısınır. duman çok olmaz. ama yine de olur. bir ford atasözü derki "ne kadar duman, o kadar randuman" dipnot. ayrıca dizel mondi, benzinli mondiden 2 kat daha zevklidir. (manuel) 2.dipnot. chip bir alet değil, yazılımdır. sizin bahsettiğiniz box. Bu işten anlıyorsun 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Süha Demirtaş yazdı: Bu işten anlıyorsun öğrencinim abi. senden aldıklarımı buraya aktardım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Mustafa Çayır yazdı: öğrencinim abi. senden aldıklarımı buraya aktardım Estf. Kanki 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Ayberk Erdinç yazdı: Arkadaşlar MK3 Mondeoların 2.0TDCI olanları 130bg güç ve 340nm tork üretiyor. Büyük ihtimalle yine mondiden vazgeçemeyeceğim ancak bu sefer dizel alacağım inşAllah ancak benzinli kadar zevkli olamayacağı kanaatindeyim. Hepimizin bildiği gibi Chip sonuçta zarar verebilitesi olan bir alet. Örneğin ben TDCI mondi alma durumunda nerede kimde hangi markayla chipleteyim ve ortalama kaça mâl olur. Çok aşırı duman olmadan maksimum ne kadar güç alabilirim. Ne kadar güç artırırsam en az 2-3 sene enjektörlere vs. zarar vermez. Not: Üstle alakasız olarak küçük bi merakım daha olacak. +200bg güç ve +400nm tork üretecek şekilde ayarlansa duman ne durumda olur, ne kadara mâl olur ve ömrü yaklaşık ne kadar olur. Not 2: Katkı ile mazotu maksimum katkı olacak şekilde karıştırıp kullanma durumunda performansta gözle görülür bir artış olur mu ? Eski bir Mk3 mondeo tdci kullanıcisi olarak enjektor big turbo ıntercoller ve yazilim ile hard durumda 200+hp almistim ve saglam gazladigimda arkamdan gelenler dumandan hicbirsey göremiyordu ve aracımin arkasi kapkara oluyordu Yazilimli mondiye alisan adam baska araca binmek istemez Mustafa Çayır yazdı: 200+ olmaz. olur ancak sadece yazılımla olmaz. mondiler 165-170 hp arasında yazılımla verebilir. ancak hep sıkıştırmamanız gerek. ara ara. yani 2 dk gazlayıp. 10 dk. sonra yeniden gazlamak gibi. çünkü mondilerin turbosu arkadadır ve çabuk ısınır. duman çok olmaz. ama yine de olur. bir ford atasözü derki "ne kadar duman, o kadar randuman" dipnot. ayrıca dizel mondi, benzinli mondiden 2 kat daha zevklidir. (manuel) 2.dipnot. chip bir alet değil, yazılımdır. sizin bahsettiğiniz box. Emin misinizz kat egr iptali big turbo büyük ıntercoller büyük enjektor hard yazilim downpipe egzoz ve bazi ayarlar ile 200+ alıyordumm bazen haftasonlari methonol basarak 210 215 hp aliyordum rahat bir sekilde araliksiz 40dk gazladigimi bilirim ve durum kipkirmizi bir turboydu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Chip sonrası yakıt tüketimi bilgisinde pompa ile arada fark oluyor mu veya fark normalde de var ise artıyor mu? Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Benim araç Megane 3 1.5 dci Araca 7-8 ay önce Paşaoğlu'ndan Chip tuning yaptırdım. Yakıt tüketimi chip tuningden sonra 1 litre civarı düştü. Bende ilk başta araç üzerindeki yakıt tüketimini ölçen cihazın kalibrasyonuyla oynadıklarından şüphelendim. Fiilen ölçüm yaptım hiç bir fark yok. Araç yol bilgisayarı doğru ölçüyor. Şu anda kış şartlarında İzmir için Bostanlı- AOSB arasında hergün gidip geliyorum. Tüketim 5.6L/100km. Ford'da durum nasıl bilemiyorum... Köksal Yılmaz yazdı: Chip sonrası yakıt tüketimi bilgisinde pompa ile arada fark oluyor mu veya fark normalde de var ise artıyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 1 litre mümkün değil gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Kullanıcıyım hocam benim araçta tam 1 litre fark etti. Yalan söyleyecek halimiz yok sonuçta Evren Erakçora yazdı: 1 litre mümkün değil gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Evren Erakçora yazdı: 1 litre mümkün değil gibi geliyor bana. siz yazılım yaptırdığınızda yakıt tüketiminde nasıl bir değişiklik oldu hocam 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 bugün Kırklareli'ne gittim geldim, daha önce 110-120 km. arası gittiğimde 5-5.2 litre ortalamayla gidip gelirdim, bugün ise 120-135 km. arasında gidip geldim, ortalamam 5.0 litre. ben bunu çok sevdim. Süha 170-180 km. ye araç çok güzel çıkıyor ancak sonrası çok ağır. sence neden olabilir? 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Süha Demirtaş yazdı: siz yazılım yaptırdığınızda yakıt tüketiminde nasıl bir değişiklik oldu hocam 5 litre yakan araçta neredeyse yüzde 20e tekabül ediyor. Bu fark devrim yapacak kadar çok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Lokman Ceritlioğlu yazdı: bugün Kırklareli'ne gittim geldim, daha önce 110-120 km. arası gittiğimde 5-5.2 litre ortalamayla gidip gelirdim, bugün ise 120-135 km. arasında gidip geldim, ortalamam 5.0 litre. ben bunu çok sevdim. Süha 170-180 km. ye araç çok güzel çıkıyor ancak sonrası çok ağır. sence neden olabilir? Sarfiyatı nasıl ölçtünüz acaba, detay alalım... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 devamlı gidip geldiğim yol, ayrıca c-max in yol bilgisayar ortalama değeri pompada birebir tutuyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Lokman Ceritlioğlu yazdı: bugün Kırklareli'ne gittim geldim, daha önce 110-120 km. arası gittiğimde 5-5.2 litre ortalamayla gidip gelirdim, bugün ise 120-135 km. arasında gidip geldim, ortalamam 5.0 litre. ben bunu çok sevdim. Süha 170-180 km. ye araç çok güzel çıkıyor ancak sonrası çok ağır. sence neden olabilir? Hızlı ve emekli Yakışır abi 180 km ile selektör 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi benim yaptırdığım yerde (isim vermek sakınca yaratır mı bilemediğim için yazmıyorum.) özellikle ben tasarruf odaklı olması konusunda arkadaşlardan talepte bulunmuştum. Agresif bir yazılım değil benim araçtaki. Araç 6 ileri 105 beygir. Ben şu ana kadar İzmir içi aynı güzergahta 6 litrenin altında yakan 105-110 beygir Megane3 görmedim. Şehirler arası yollarda zorlamazsan Cliolar ile aynı yakıyor. Evren Erakçora yazdı: 5 litre yakan araçta neredeyse yüzde 20e tekabül ediyor. Bu fark devrim yapacak kadar çok. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Evren Erakçora yazdı: 5 litre yakan araçta neredeyse yüzde 20e tekabül ediyor. Bu fark devrim yapacak kadar çok. hmm bende yaptırdınız da ölçtünüz, sizde bir değişim olmadı sandım Lokman Ceritlioğlu yazdı: bugün Kırklareli'ne gittim geldim, daha önce 110-120 km. arası gittiğimde 5-5.2 litre ortalamayla gidip gelirdim, bugün ise 120-135 km. arasında gidip geldim, ortalamam 5.0 litre. ben bunu çok sevdim. Süha 170-180 km. ye araç çok güzel çıkıyor ancak sonrası çok ağır. sence neden olabilir? Abicim sanırım şanzımanın bu hızlarda motoru yüksek devirde tutmasından sebep. Malesef şanzıman kısa olduğu için 180*190 sonrası zorlaşıyor. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Süha Demirtaş yazdı: Abicim sanırım şanzımanın bu hızlarda motoru yüksek devirde tutmasından sebep. Malesef şanzıman kısa olduğu için 180*190 sonrası zorlaşıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts