Süha Demirtaş 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Abdullah Aladı yazdı: Size bir sorum olacaktı aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum imzamdaki araç için dpf ve egr iptali yazılımsal olarak yapılır dendi bu konularda tecrübeli birisi olarak siz neler yapmamı tavsiye edersiniz? Aracınızda dpf iptali ve egr iptali sorunsuz olarak yapılır.Bu işlemler yapıldıktan sonra güçlendirme yazılımı da yapılır aracınızın kondisyonuna göre 145-150hp - 320-350nm torka ulaşabilirsiniz. Yaptırmak istediğiniz zaman izmire gidersiniz ( size yakın ) benim sizi yönlendireceğim ve çalıştığım yer paşaoğlu'dur. Fiyat için ciddi olarak yaptırmak istiyorsanız numarasını veririm size direk kendiniz konuşursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Süha Demirtaş yazdı: Aracınızda dpf iptali ve egr iptali sorunsuz olarak yapılır.Bu işlemler yapıldıktan sonra güçlendirme yazılımı da yapılır aracınızın kondisyonuna göre 145-150hp - 320-350nm torka ulaşabilirsiniz. Yaptırmak istediğiniz zaman izmire gidersiniz ( size yakın ) benim sizi yönlendireceğim ve çalıştığım yer paşaoğlu'dur. Fiyat için ciddi olarak yaptırmak istiyorsanız numarasını veririm size direk kendiniz konuşursunuz. Dpf ve egr iptali uzun vadede sorun çıkarır mı aracım 130 binde ilk sahibiyim bakımları tam olarak yapıldı. Özelden tel No alabilirmiyim ve yaklaşık maliyet ne olur. Yorum bağlantısı
Serdar Tereçe 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, Linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı? Nasıldır? İşe yarar mı yoksa gereksiz mi? Almaya değer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. http://www.ebay.com/itm/CHIP-TUNING-FORD-FOCUS-MK1-MK2-MK3-TDCI-DIESEL-BOX-RaceMode-35-HP-/111673683956?hash=item1a00452ff4&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 al geç http://www.hepsiburada.com/liste/ford-focus-iii-dyb-16-tdci-racechip-one-chip-tuning-1560-cm3-116-hp-270-nm-/productDetails.aspx?productId=otrc102249&categoryId=60002903 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Tüm boxların mantığı aynıdır. Rail basınç gerilimini ecuya daha düşük gönderip pompa basıncını yükseltir. Yeterki doğru ayar yapılsın işe yarar Linkteki ürünün setup ayarını göremedim. Ayarsız model olabilir 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Servet Aydın yazdı: Tüm boxların mantığı aynıdır. Rail basınç gerilimini ecuya daha düşük gönderip pompa basıncını yükseltir. Yeterki doğru ayar yapılsın işe yarar Linkteki ürünün setup ayarını göremedim. Ayarsız model olabilir Race chip ayarlanıyor, sence almaya değermi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Ali, iki kere aldım ikisindende verim aldım. Hali hazırda landda takılı kullanıyorum ama en düşük ayarda. İlk hareket güçlü şu an 2 Yorum bağlantısı
Serdar Tereçe 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Bu tür chip uygulamalarının araca herhangi bir zararı var mı, ya da yakıt ekonomisine katkısı eksisi var mı? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Emin ellerde hazırlanmış yazilimin zarari olacagini düşünmüyorum. Yakita faydasinin yada zararinin olmasi kullaniciya bağlı. Sakin kullanimda tasarruf yaptığı söyleniyor. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Bende de kademeli olanlardan mevcut Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Habire dip gaz gidilmesi enjektör ve turboyu peşine motoru katleder hem yazılım hemde box ile. Motorun güvenli çalışma sınırını geçmektir her iki işlemde Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 en güzeli en sağlıklısı bence yazılım çünkü yazılımda ayarlar kendi arabamıza göre yapılıyor ama boxlarda standart her araca aynı ayar bence box mantıksız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Boxlarda araçlara göre kalibre ediliyor ( racechip ). Biz ellemezsek sıkıntı çıkarmıyor 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Araç için fayda yada zarar konusuna girmek istemiyorum ama benim araçta yazılımdan sonra yakıt tüketiminde düşüş yaşadım. Serdar Tüzemen yazdı: Bu tür chip uygulamalarının araca herhangi bir zararı var mı, ya da yakıt ekonomisine katkısı eksisi var mı? Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Şimdi bu racechip dediğimiz olay iyi mi kötü mü faydalı mı zararlı mı net bir açıklama var mı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Serdar Tüzemen yazdı: Arkadaşlar merhaba, Linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı? Nasıldır? İşe yarar mı yoksa gereksiz mi? Almaya değer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. http://www.ebay.com/itm/CHIP-TUNING-FORD-FOCUS-MK1-MK2-MK3-TDCI-DIESEL-BOX-RaceMode-35-HP-/111673683956?hash=item1a00452ff4&vxp=mtr Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Eray Alicikoğlu yazdı: Bende de kademeli olanlardan mevcut Memnunmusun kardeş, bende alayım en düşük ayarda hafiften takılayım diyorum, amaç sollamada yada ilk kalkışta biraz daha atak olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Ali Cihangiroğlu yazdı: Memnunmusun kardeş, bende alayım en düşük ayarda hafiften takılayım diyorum, amaç sollamada yada ilk kalkışta biraz daha atak olsun. 68hp über hali ile yetmiyor mu 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Ali Cihangiroğlu yazdı: Memnunmusun kardeş, bende alayım en düşük ayarda hafiften takılayım diyorum, amaç sollamada yada ilk kalkışta biraz daha atak olsun. Ali abi hiç kullanmadım ki satıcam bunu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 68hp über hali ile yetmiyor mu Maksat değişiklik olsun, canım sıkılıyor bu aralar, zira oynayacak şeyde kalmadı arabada 21 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Tereçe 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Ramazan Altıntaş yazdı: en güzeli en sağlıklısı bence yazılım çünkü yazılımda ayarlar kendi arabamıza göre yapılıyor ama boxlarda standart her araca aynı ayar bence box mantıksız Ramazan bey, yazılım ile ilgili biraz bilgi alabilir miyim? Nasıldır? Nerede yaptırabiliyoruz? Racechip'ten farkı nedir? Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Yazılımda geri dönüş ekstra para demek. Ayarları kendiniz değiştiremezsiniz. Race chip i eski aracım Astra J daha 1000 km deyken taktım ve 60 bin km kullandım. Sorun çıkarmadı. Çok fazla söz edilen 1.3 motor hantallığını da hiç yaşamadım http://www.racechip.com linkten inceleyin. Hem yazılım hem de chip tuning ile ilgili bilgiler var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Cemal Cangöner yazdı: Yazılımda geri dönüş ekstra para demek. Ayarları kendiniz değiştiremezsiniz. Race chip i eski aracım Astra J daha 1000 km deyken taktım ve 60 bin km kullandım. Sorun çıkarmadı. Çok fazla söz edilen 1.3 motor hantallığını da hiç yaşamadım http://www.racechip.com linkten inceleyin. Hem yazılım hem de chip tuning ile ilgili bilgiler var. Seneler önce Süha abi tarafından aracıma yazılım yapılmıştı,önümüzdeki hafta yine gidicem kendisine değişiklik yapacak ücret talep etmeden, istesem orjinali de arşivde,yüklüyor Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Erdem Doğan yazdı: Yazilimi yapan firma biraz esnaf ise, yeniden yuklemeye kaldirmaya degisiklik yapmaya ucret talep etmez. Yazilimi da isteginize gore sekillendirip yaptirabilirsiniz. Tartismasiz box tan iyidir. Ozan Altundal yazdı: Seneler önce Süha abi tarafından aracıma yazılım yapılmıştı,önümüzdeki hafta yine gidicem kendisine değişiklik yapacak ücret talep etmeden, istesem orjinali de arşivde,yüklüyor Siz cevapları zaten yazmışsınız. Ücretsiz hizmet hep ikili ilişkilerin iyi olmasına dayalı. Aracı 3. şahısa sattığınızda onu da tanıştıracakmısınız ? Veya farklı şehirdeyse yazılımı yapan yere mi gidecek ?. Sonuçta yapılan iş aynı. Rail basıncını ecu ya farklı göstermek. Garanti dahilindeki aracı da servise götürürken chip box ı sökerseniz servis anlamayacağı için garanti de bozulmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Cemal Cangöner yazdı: Siz cevapları zaten yazmışsınız. Ücretsiz hizmet hep ikili ilişkilerin iyi olmasına dayalı. Aracı 3. şahısa sattığınızda onu da tanıştıracakmısınız ? Veya farklı şehirdeyse yazılımı yapan yere mi gidecek ?. Sonuçta yapılan iş aynı. Rail basıncını ecu ya farklı göstermek. Garanti dahilindeki aracı da servise götürürken chip box ı sökerseniz servis anlamayacağı için garanti de bozulmaz. Ama eski sahibinin ismini söyleyince tamam diyorlar sonuçta Süha abi yaptı sonra ben aldım. Tabi bunda firma etkisi de var. Aslında tam olarak aynı değil. Yazılım olayında turbo basıncı da oynanıyor. Farklı şehirdeyse elbet farklı durum. Yetkili servis durumu anlayamıyor diye biliyorum ben Yorum bağlantısı
Recommended Posts