Engin Karadayan 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Otomatik olmasa kimseye yar etmezdim... Hala da ciddi olarak düşünüyorum... Arabayı aldığımızdan beri toplam 1000 km yapmamıştır.Temiz geldi satılırsa temiz gidecek manda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Yok abi mandayı hiç düşünmedim... X benim aklımdaki... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Kolay gelsin Alaattin, geçmiş olsun, olur böyle süprizler.. Gelde bir çay ısmarlayım bir ara....Biliyormusun ben hala Bmw kullanmadım, hele şanzumanı yenilenmişini hiç kullanmadım... Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın kardeşim. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Haziran 2009 Yazar Paylaş 17 Haziran 2009 arkadaşlar abilerim çok teşekkür ederim bende açıkcası daha fazla birşey bekliyordum ama olmadı allaha şükür, bakalım şimdi tamir oluyor işallah sorunsuz olur. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Haziran 2009 Yazar Paylaş 17 Haziran 2009 Öncelikle geçmiş olsun. Türbin - Tork tamir ediliyor anladığım kadarı ile fakat torkunuz ister balatalı (kilitli) yada atom tork tabir edilen tork olsun. Tork açıldıktan sonra içindeki rotor- stator arası mesafeyi tutturmak çok zor (bence imkansız) Durumunuz uygunsa yeni tork alın. Torktaki olaswı hatalar sebebi ile şanzıman çalışır ama kaçırır. Yani yakıt tüketiminiz artar ve şanzıman yağı normalden daha fazla ısınabilir...Ek olarak pompanızın sadece burcunu değil, komple pompa olarak değişin. Büyük ihtimalle şanzımanınız ZF markalı. Torku açılıp yapılan ve pompasına burç takılıp yola devam eden şanzımanlar genellikle çok kısa km sonra yine yolda kalıyorlar. Ek olarak şanzımanda çapak olduğu için mutlaka şanzıman yağ soğutucunuzu çok çok güzel bir şekilde temizletin ve tabii aradaki tüm hortumlarıda..Çünkü içinde kalan çapak yeni şanzımanın içine girer ve yine arıza yapar...Soğutucuyu ve hortumları iyice temizletmeyi unutmayın.... Birde hazır açılmışken komple iç lamel takımı satılır ZF şanzımanların, tüm balataları değiştirin fiyat en fazla 200-300 tl oynar tahminimce ve şanzımanınız komple revize olmuş olur. Yeniden geçmiş olsun.. Mete bey şanzuman zf marka tek değişmeyen parçası türbün onada usta garanti verdi birşey olursa para almayacak tabi belli bir süresi var. pompa burçla değil tamamen değişiyor. acıkcası ben ilk defa yaptırıyorum ve başıma ilk defa başıma geldi ama ustam bana ne gerekiyorsa o deişcek acımam kusura bakma dedi yani ne gerekiyorsa değiştiriyor. Umarım sorunsuz olur teşekkür ederim bilgiler için. geçmiş olsun alaattin iyi uygun bir fiyat çıkarmışlar . acaba jantların bir etkisi olmuşmudur arızada ? Jantların bir etkisi oldumu bilmiyorum ama olmamıştır heralde. Kolay gelsin Alaattin, geçmiş olsun, olur böyle süprizler..Gelde bir çay ısmarlayım bir ara....Biliyormusun ben hala Bmw kullanmadım, hele şanzumanı yenilenmişini hiç kullanmadım... En kısa zamanda geliyorum abi halledecez kullan artık şu arabayı Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Geçmiş olsun ,, çıkma fiyatlaraına baktınmı abi hiç ? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Haziran 2009 Yazar Paylaş 17 Haziran 2009 Geçmiş olsun ,, çıkma fiyatlaraına baktınmı abi hiç ? Oğuzcum 2 bin liraya falan çıkmaya takas ediyorlar ama ondan ne çıkacağını bilmiyorsun. Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Oğuz, Alaattin , İkinizi İzmire yolunuz düşerse bekliyorum Mini'de kullandım BMW de ama olsun siz gelin yine kullanasım var :D Bende Hondayı veririm 1 tur ama fazla olmaz Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Haziran 2009 Yazar Paylaş 17 Haziran 2009 Oğuz, Alaattin , İkinizi İzmire yolunuz düşerse bekliyorum Mini'de kullandım BMW de ama olsun siz gelin yine kullanasım var :D Bende Hondayı veririm 1 tur ama fazla olmaz Onurum valla çok istiyorum İzmiri ama seneden 15 gün tatilim var bu sene hepsini dışarda geçirmek istiyorum gelirsem arayacağım ilk insanlar arasındasın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Arızalar kasko teminatı dışındadır... Şanzımanı bir yere çarpsa kırsa karşılanırdı... bi yere çarpın diyorsunuz yani? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Haziran 2009 Yazar Paylaş 17 Haziran 2009 bi yere çarpın diyorsunuz yani? İşte ben düşünmedim değil ama şanzımanı tutturmak çok zor arabayı şaha kalıdırayım bi mantara falan otutturuyum dedim ama bu seferde arka tampona falan zarar veririm jantları çizerim diye korktum yoksa araba şaha kalkıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 dert değil, taştan geçtim dersiniz Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Abi geçmiş olsun. En büyük masrafının bu olmasını temenni ederim... Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Çok ayıp Çok Hiç yakıştıramadım Alaattincim beklerim herzaman... Ayvalık'a falanda gelirsen haberim olsun... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 İşte ben düşünmedim değil ama şanzımanı tutturmak çok zor arabayı şaha kalıdırayım bi mantara falan otutturuyum dedim ama bu seferde arka tampona falan zarar veririm jantları çizerim diye korktum yoksa araba şaha kalkıyor aman diyim jantlar kirlenmesin gerisi hallolur. geçmiş olsun uygun fiyata ayarlaman çok iyi olmuş. saygılarımla Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Geçmiş olsun ya birde temde 180le gidiyor olsaydınız Allah korumuş.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Haziran 2009 Paylaş 17 Haziran 2009 Geçmiş olsun en büyük masrafın bu olsun .... Yorum bağlantısı
Recommended Posts