Hasan Semerci 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 bulabilirseniz SCANGAUGE alın. bende var . lambası yanan arkadaş geliyor arıza tespiti yopıyoruz. Yorum bağlantısı
Gökhan Urhan 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Merhaba hocam hoş geldiniz. Merhaba Serkan Bey Hoş bulduk bulabilirseniz SCANGAUGE alın. bende var . lambası yanan arkadaş geliyor Hasan Bey sadece yabancı sitelerde karşıma çıktı galiba ülkemizde satan yok 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Obd2 cihazlari var onlardan alabilirsiniz hocam Yorum bağlantısı
Gökhan Urhan 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 online satış sitelerinde yüzlerce çeşit var 20 tl ve 3000tl arası değişen fiyatlar hangisi alacağımı bilemedim Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 herkese iyi akşamlar forum üyeleri belki soru daha önce açıldı ancak teknoloji sürekli gelişen bir şey olduğu için belki daha tecrübe edinilmiş ürünler vardır diye tekrar açtım şimdi araçlarımız da arıza kodları arıza lambaları yandığında yada herhangi bir problem olup olmadığını kolaylıkla anlayabileceğimiz amatör tip bildiğiniz bir OBD okuyucu var mı çok cafcaflı pahalı bir şey olmadan ne tür ürünler işimizi görür sitede aratınca bir çok uyduruk mallar var fakat önemli olan kullanıp memnun olanlar sürekli elektrikçi elektrikçi gezip dakikalarca iş yoğunluklarını beklemeden girip görme şansımız yok mu Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Ben çinli bir siteden bir kac dolarlik bir bluetoothlu olani almistim. Hala kullaniyorum. Hata okumasi icinde telefondan torque isimli programi kullaniyorum. Hatalar silinebiliyor. Bir cok veri canli olarak okunabiliyor vs... Memnunum yani Amac bu tip işlerse, ucuz dandik gorunen mavi olani tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Bu cihazlar 2006 connect aracımda ki durduk yere alarm çalmasının sebebini. Ya da onun verdiği arıza kodunu silebilir mi Yorum bağlantısı
Bekir Memur 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Elm 327 usb li versiyonu kullanıyorum memnunum işimi görüyor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 15 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı: Bu cihazlar 2006 connect aracımda ki durduk yere alarm çalmasının sebebini. Ya da onun verdiği arıza kodunu silebilir mi Orjinal alarmsa belki silebilir ama ariza giderilmedikce yine ariza verecektir. Kaput kilidinde probleme cokca karsilasiliyor 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Peki bu Elm 327 serisi yada bunun gibi olanlar herhangi bir arıza problem oluşturuyormu araca bir zararı oluyor mu 23 saat önce, Bekir Memur yazdı: Elm 327 usb li versiyonu kullanıyorum memnunum işimi görüyor. USB li versiyonu da mı var Yorum bağlantısı
Bekir Memur 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 (düzenlendi) 5 saat önce, Volkan Ceneviz yazdı: Peki bu Elm 327 serisi yada bunun gibi olanlar herhangi bir arıza problem oluşturuyormu araca bir zararı oluyor mu USB li versiyonu da mı var Usb derken bilgisayara bağlanıyor yani 11 Aralık 2017 tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 40 dakika önce, Bekir Memur yazdı: Usb derken bilgisayara bağlanıyor yani Ayrica telefon otg destekliyorsa otg adaptor ile telefona da baglanabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 On 11.12.2017 at 03:04, Eren Gökmen yazdı: Ayrica telefon otg destekliyorsa otg adaptor ile telefona da baglanabiliyor Otg var denemek gerek güzel fikir 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 bu tür cihazlar abs ve hava yastığı gibi diğer önemli unsurları da görüntüleyebiliyor mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 2 saat önce, Volkan Ceneviz yazdı: bu tür cihazlar abs ve hava yastığı gibi diğer önemli unsurları da görüntüleyebiliyor mu ? Hayır sadece motor ile ilgili sensör olur arıza görür. ABS ESP hava yastığı gibi donanımlari okumaz 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 11 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayır sadece motor ile ilgili sensör olur arıza görür. ABS ESP hava yastığı gibi donanımlari okumaz Araba abs, hava yastigi vs ariza kodu kaydettiyse bu cihazla okunur diye biliyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Araba abs, hava yastigi vs ariza kodu kaydettiyse bu cihazla okunur diye biliyorumBende torque ve obd doctor uygulamsi var okumuyor. Belki bilgisayar programları görür ama öyle programa denk gelmedim genelde kendi cihazı ile görüyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Bir saat önce, Eren Gökmen yazdı: Araba abs, hava yastigi vs ariza kodu kaydettiyse bu cihazla okunur diye biliyorum Bende torque ve obd doctor uygulamsi var okumuyor. Belki bilgisayar programları görür ama öyle programa denk gelmedim genelde kendi cihazı ile görüyor Yani diyelim ki abs arizali ve ecu ya hata kodu kaydetmis. Bu cihazla bu okunamaz mi? Ariza disinda zaten abs ve airbag den nasil bir veri okunmasi beklenir ki? 15 Aralık 2017 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Yani diyelim ki abs arizali ve ecu ya hata kodu kaydetmis. Bu cihazla bu okunamaz mi?ABS ve airbag beyinleri ayrı. Onları okuyacak program bu elm ile pek çalışmıyor diye biliyorum. Ben bir kaç araçta denemistim 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 19 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 19 saat önce, Eren Gökmen yazdı: Yani diyelim ki abs arizali ve ecu ya hata kodu kaydetmis. Bu cihazla bu okunamaz mi? ABS ve airbag beyinleri ayrı. Onları okuyacak program bu elm ile pek çalışmıyor diye biliyorum. Ben bir kaç araçta denemistim o halde bu parça ne işe yarar ki aracın devir sayısını vs vs zaten görüyoruz peki o tür arızaları görecek hangi cihaz alınmalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2017 Paylaş 17 Aralık 2017 Araçtaki her modül için ayrıca bağlanmak daha doğrusu bağlanabilmek gerekiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2017 Paylaş 17 Aralık 2017 Elm var bende de bluetooth torque de okuyor. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 17 Aralık 2017 Paylaş 17 Aralık 2017 çip versiyonu v1.5 olan elm 327 ürünleri tercih edin. Bluetoothlu kafidir. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 17 Aralık 2017 Paylaş 17 Aralık 2017 Ben birkaç farklı marka denedim. Ucuz olanlar Abs veya airbag arizalarini okumuyor ya da silemiyor. Şimdi elime https://www.bluedriver.com bu gecti. Kendi yazilimi disinda baglanamiyorsunuz. Deneyimlerimi burdan yazarim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts