İçeriğe Yönlendir

Arıza Tespit Cihazları

Sadi Kula

Recommended Posts

Sadi Kula

Piyasada kimi 159, kimi 299 vs fiayatlara satılan arıza tespit cihazları var. Bilen eden kullanan var mı?

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
Piyasada kimi 159, kimi 299 vs fiayatlara satılan arıza tespit cihazları var. Bilen eden kullanan var mı?

eğer ford için kullanabileceğiniz elm327 - obd2 cihazlardan bahsediyorsanız yurtdışı satış fiyatları kargo dahil 30 $ civarıdır.

cihazı laptop ile aracınıza bağlayıp yazılım sayesinde arıza kodlarını göreblir sileblirsiniz.

Kargo dahil 30 dolar

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
Evet aynından almıştım.. 29 dolar kargo dahil...

o civar fiyatlar. Ben hong konglu bir amca ile anlaşmıştım toplu gönderyordu daha hesaplı geliyor.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Tolga Canvar

İnternette bazı sitelerde elm327 adında araca obd soketinden bağlanabilen arıza tespit cihazlarını görüyorum.Anlatılana göre de baya bir özelliğe sahip.Yalnız dikkat ettim bu cihazın hiç bir versiyonunda enjektör kodlama parça adaptasyonu gibi esas lazım olan özelliği göremedim.Başka bir firmanın sitesinde de bu saydığım işleri yapan bir cihaz daha var hemde özellikle ford araçlar için üretilmiş yalnız kötü olan başka araçlarda işime yaramaz.Bu cihazlar hakkında bilgi sahibi olan veya kullananlar varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.

Elm327 denilen cihaz 150-250 civarı fiyatlarda, Ford için özel olan 750tl.Acaba elm327 cihazda farklı bir yazılım kullanarak daha çok özelliğe sahip olabilmemiz mümkün olur mu?

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Murat Kartal

forumdaki bütün herkese selamlar benim öğrenmek istediğim bişi var bilmem konuyu doğru yeremi açtım ama ben bir ford arıza tepit cihazı alıcam ama ford marka arabaları bağlayınca %100 sonuç alırmıyım almazmıyım hangi markaları tavsiye edersiniz ne tür programlar almalıyım bilginize sunarım yardılarınızı fikir mahayetinde bekliyorum saygılar

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

ıds almazsan fordu tam anlamıyla kontrol edemezsin. arıza tesbit cihazı olarak çok marka var. yaptıkları işlem arıza okuyup silmek.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Orjinal OBDII okuyucuları pahalı olup, çinli kankalarımızın yaptığı kopyalar da oldukça güzel çalışmaktadır. (şahsen kullandığım için biliyorum). Tabiki programları asıl para bunların.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu
program sorunum yok. düzgün çalışan bir vcm bulsam 3 senelik ugraş son bulacak

Vcmde baya pahalı be abi.En son 1 sene önce almıştık 6.000tl civarındaydı.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Cumali Küçükaslan

İnternette bazı sitelerde elm327 adında araca obd soketinden bağlanabilen arıza tespit cihazlarını görüyorum.Anlatılana göre de baya bir özelliğe sahip.Yalnız dikkat ettim bu cihazın hiç bir versiyonunda enjektör kodlama parça adaptasyonu gibi esas lazım olan özelliği göremedim.Başka bir firmanın sitesinde de bu saydığım işleri yapan bir cihaz daha var hemde özellikle ford araçlar için üretilmiş yalnız kötü olan başka araçlarda işime yaramaz.Bu cihazlar hakkında bilgi sahibi olan veya kullananlar varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.

Elm327 denilen cihaz 150-250 civarı fiyatlarda, Ford için özel olan 750tl.Acaba elm327 cihazda farklı bir yazılım kullanarak daha çok özelliğe sahip olabilmemiz mümkün olur mu?

bende sadece forda bakan cihaz var istersen alabilirsin ben yeni model aldım

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

bende sadece forda bakan cihaz var istersen alabilirsin ben yeni model aldım

Elinizdeki cihaz nedir??fiyatı ne kadardır??

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Elinizdeki cihaz nedir??fiyatı ne kadardır??

İstanbul a bulaşma bakiim, evet markası nedir acaba :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İlker Barış
Elm 327 kargo dahil 30 dolar...

peki mehmet abi tecrübene dayanarak sormak istiyorum; sen bu cihazı tavsiye edermisiz bize ne gibi faydası olur. ayrıca cihazı 30 dolara nereden alabiliriz

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

peki mehmet abi tecrübene dayanarak sormak istiyorum; sen bu cihazı tavsiye edermisiz bize ne gibi faydası olur. ayrıca cihazı 30 dolara nereden alabiliriz

Ben bunu buradan aldım http://urun.gittigid...cihazi-67323391

Ne gibi faydası var?

-Aracın arıza kodlarını okuyup arızanın ne ile ilgili olduğunu kısaca yazıyor.

-Arıza kodunu silebiliyoruz.

-Aracın anlık yakıtını motor ısısını gps hızını normal hızını akü voltajını şarj durumunu gibi aklınıza gelebilecek bir çok veriyi okuyabiliyorsunuz. Bunun için elinizde bir tane android telefon olması işinizi dahada kolaylaştırır. Dizüstü bilgisayarda da işlem yapabiliyorsunuz ancak ben hiç bilgisayarda kullanmadım.

Düzenleme:kelime hatası.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Boşu boşuna bakma Mehmet hocam, uyumlu olduğu araçlar içinde Mondeo yazmamışlar. Ford başlığı altında new focus 2006 yazıyor :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Boşu boşuna bakma Mehmet hocam, uyumlu olduğu araçlar içinde Mondeo yazmamışlar. Ford başlığı altında new focus 2006 yazıyor :)

Hocam ben kullanıyorum :) Ve buradaki kullanıcıdan aldım :)

Android telefona yüklediğim bir programla istediğim gibi kullanıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kurcalamaya meraklıysan alınabilir... Bir çok şeyi görebiliyorsun...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Kurcalamaya meraklıysan alınabilir... Bir çok şeyi görebiliyorsun...

Abi herşeyi bilmek görmek aslında pekte iyi değilmiş :)

Hiç birşey bilmeden mutlu yaşamak en güzeliymiş :) Bak bana azbirşey bişeyler biliyorum böyleyim ya sizler gibi olsam herhalde artık sen düşün gerisini :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi herşeyi bilmek görmek aslında pekte iyi değilmiş :)

"Eskiden ne güzel cahildik" diye bir yazı vardı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Cihaz güzel, Torque güzel, arıza kodunu kendin silmek güzel. Ayrıca ELM327 ile sadece bunlar değil OBD'den çıkan her türlü bilgiye ulaşmak ve kullanmak mümkün. Herkese tavsiye ederim. Hem bulutut hem de USB modeli var bende... Yalnız, Windows 8'e geçenler USB modellerinde dikkat etsinler; bazı Prolific işlemcilerin W8 desteği yok, olmayacak. :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Hocam ben kullanıyorum :) Ve buradaki kullanıcıdan aldım :)

Android telefona yüklediğim bir programla istediğim gibi kullanıyorum. :)

O zaman benim de almam farz oldu, hemen almış olduğunuz ürünün linkini verin, akşam sipariş edeyim, ama teknik desteği telefonla alırım, hassasıım, ona göre baştan söyleyim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...