Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 O zaman benim de almam farz oldu, hemen almış olduğunuz ürünün linkini verin, akşam sipariş edeyim, ama teknik desteği telefonla alırım, hassasıım, ona göre baştan söyleyim Hocam link yukarıda vardı hocam http://urun.gittigidiyor.com/garaj/elm327-obd-ii-v1-5-bluetooth-arac-teshis-cihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur. Cihaz güzel, Torque güzel, arıza kodunu kendin silmek güzel. Ayrıca ELM327 ile sadece bunlar değil OBD'den çıkan her türlü bilgiye ulaşmak ve kullanmak mümkün. Herkese tavsiye ederim. Hem bulutut hem de USB modeli var bende... Yalnız, Windows 8'e geçenler USB modellerinde dikkat etsinler; bazı Prolific işlemcilerin W8 desteği yok, olmayacak. pro versiyonu olmalı yoksa diğeri işe yaramadı. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Hocam link yukarıda vardı hocam http://urun.gittigid...ihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur. pro versiyonu olmalı yoksa diğeri işe yaramadı. Karıştırma orayı Memet, 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Karıştırma orayı Memet, Anladım ben hocam 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Hocam link yukarıda vardı hocam http://urun.gittigid...ihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur. pro versiyonu olmalı yoksa diğeri işe yaramadı. Android mevcut. Windows 7 de çalışmıyor mu, hani olur ki, cep telefonunun küçük ekranında değil de büyük ekranda çalışmak istedim, dizüstü bilgisayarımda kullanmak istedim? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Android mevcut. Windows 7 de çalışmıyor mu, hani olur ki, cep telefonunun küçük ekranında değil de büyük ekranda çalışmak istedim, dizüstü bilgisayarımda kullanmak istedim? Android telefon hertülü işi görür hocam. Bilgisayara pek ihtiyaç duymazsın ben hiç bilgisayara bağlamadım daha Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Peki telefona hangi programı kurdunuz oradaki verileri göstermesi için? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bir kaç ekran görüntüsü paylaşayım. Peki telefona hangi programı kurdunuz oradaki verileri göstermesi için? 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bu program cihazla birlikte mi geliyor, yoksa google play yoluyla mı bulunup kuruluyor? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bir kaç ekran görüntüsü paylaşayım. Paylaşma Mehmet, bi de paylaşma bea. Böyle paylaşıp paylaşıp bizim de canımızı istettiriyorsunuz. Bizde nerde o göz, telefonun ekranında onları görecek de yorumlayacak? Biz yakın gözlüğünü dakıp da o yazıları okuyup anlayana kadar telefonun şarjı biter. O aletten yeğene getirttik ama telefona yükleyecek programı (pro versiyonunu) bulamadık. Bir de onun telefona (elmalı olandan) her program olmazmış. İyot gibi açıkta kaldık. Şimdi bu cihaz ve telefon ile aracın kişisel ayarlarına girebiliyor musun? Oradan ayna altındaki karşılama lambalarını, alarmı, iç aydınlatmaları vb. gibi gönlüne göre ayarlayabiliyor musun. Bu torque programını nerelerden buluyorsun? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Paylaşma Mehmet, bi de paylaşma bea. Böyle paylaşıp paylaşıp bizim de canımızı istettiriyorsunuz. Bizde nerde o göz, telefonun ekranında onları görecek de yorumlayacak? Biz yakın gözlüğünü dakıp da o yazıları okuyup anlayana kadar telefonun şarjı biter. O aletten yeğene getirttik ama telefona yükleyecek programı (pro versiyonunu) bulamadık. Bir de onun telefona (elmalı olandan) her program olmazmış. İyot gibi açıkta kaldık. Şimdi bu cihaz ve telefon ile aracın kişisel ayarlarına girebiliyor musun? Oradan ayna altındaki karşılama lambalarını, alarmı, iç aydınlatmaları vb. gibi gönlüne göre ayarlayabiliyor musun. Bu torque programını nerelerden buluyorsun? Abi bir tane bluotoothlu android tabletle bu işi çözersiniz veya Telefonda ekrana ekleyeceğiniz saatleri büyüğünü seçersiniz sorun kalmaz abiciğim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bu program cihazla birlikte mi geliyor, yoksa google play yoluyla mı bulunup kuruluyor? Program playdan ücret karşılığında indiriyorsu hocam. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Android mevcut. Windows 7 de çalışmıyor mu, hani olur ki, cep telefonunun küçük ekranında değil de büyük ekranda çalışmak istedim, dizüstü bilgisayarımda kullanmak istedim? Çalışır. Yeter ki çipi sahte olmasın. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bana yurtdışından obd cihazı getirten olsa da kullansam şu programı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bana yurtdışından obd cihazı getirten olsa da kullansam şu programı Türkiye'de 39.90 tl olmaz mı ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Hocam 39.90 olan otomobiller içindir sanırım, hatta bende mevcut ondan(naylonda iş görmüyor) , ben naylonmobil kullandığımdan, obd cihazı da alengirli.. pp2000 diye garip bir program ve cihaz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Aydın_02 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 bu elm 327 cihazlardan almıştım beceredim ,elektronik işinede elim yatkın olmasına rağmen birkaç kişiden de bu cihazların fasafiso olduğunu duyunca kaldırıp attım , gittim sanayide 10 tl ye bağlatıp arıza sildirdim, sanayideki üniversal cihazlar 1000 tl den başlıyor , Yorum bağlantısı
Semih Saner 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 (düzenlendi) Aracım 2003 focus Aşağıdaki ürünle arıza kodları öğrenme silme yapılabilir diyor acaba işime yarar mı ? Birde OBD ile OBD 2 arasındaki fark nedir ? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bd-ii-elm-327-usb-arac-ariza-tespit-turkce-prog-166233926 15 Haziran 2015 tarihinde Semih Saner tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Link hatalı ama zaten makyajsız focus'ların çoğunda aletler okumuyor. Bi kaç defa başıma geldi. Yorum bağlantısı
Semih Saner 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Link hatalı ama zaten makyajsız focus'ların çoğunda aletler okumuyor. Bi kaç defa başıma geldi. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bd-ii-elm-327-usb-arac-ariza-tespit-turkce-prog-166233926 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Bluetooth yada wi-fi olanları var bunun,kablolu olanlar eskidi artık, kablosuz bağlantılı olanlardan tercih etmek gerekir. Sani'de vardı bir ara,elinde varsa hala ondan tercih edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Bluetooth yada wi-fi olanları var bunun,kablolu olanlar eskidi artık, kablosuz bağlantılı olanlardan tercih etmek gerekir. Sani'de vardı bir ara,elinde varsa hala ondan tercih edebilirsiniz. Hala var bende. Bu haftasonu test edeceğim benim arabada. Şu an bendekiler son sürüm cihazlar. Sorun çıkartmazlarsa forumda konu açarım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 ürünü ebay dan almıştım focus 2001 ambiante kullanıyorum arızaları gösterip silebiliyorum akü voltajı gibi değerlere bakabiliyorum. birde 2000 ghia dada çalışıyor Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 http://m.gittigidiyor.com/bana-ozel/aldiklarim-kazandiklarim/169009236/detay/SC7305123 Bunu kullanıyorum.hata okuma ve silmede ise yarıyor.2005 focus da kullanıyorum.hatta biraz önce baktım yine sensor hatası vermis:D kullanabilirsiniz tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Semih Saner 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 sağolun arkadaşlar bende alıp denemek istiyorum.. Yorum bağlantısı
Gökhan Urhan 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 2011 grand c-max aracımda kullanabileceğim kaliteli- aracıma zarar vermeyecek kullanımı basit elm327 tarzı arıza kayıt silebilen alet için tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts