İçeriğe Yönlendir

Arıza Tespit Cihazları

Sadi Kula

Recommended Posts

Mehmet Kaya

O zaman benim de almam farz oldu, hemen almış olduğunuz ürünün linkini verin, akşam sipariş edeyim, ama teknik desteği telefonla alırım, hassasıım, ona göre baştan söyleyim :)

Hocam link yukarıda vardı hocam :)http://urun.gittigidiyor.com/garaj/elm327-obd-ii-v1-5-bluetooth-arac-teshis-cihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur.

Cihaz güzel, Torque güzel, arıza kodunu kendin silmek güzel. Ayrıca ELM327 ile sadece bunlar değil OBD'den çıkan her türlü bilgiye ulaşmak ve kullanmak mümkün. Herkese tavsiye ederim. Hem bulutut hem de USB modeli var bende... Yalnız, Windows 8'e geçenler USB modellerinde dikkat etsinler; bazı Prolific işlemcilerin W8 desteği yok, olmayacak. :)

pro versiyonu olmalı yoksa diğeri işe yaramadı.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam link yukarıda vardı hocam :)http://urun.gittigid...ihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur.

Karıştırma orayı Memet, :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Hocam link yukarıda vardı hocam :)http://urun.gittigid...ihazi-67323391. O satıcıdan aldım. Adam aracında uymazsa mal benim kargo öden şartıyla demişti. Hocam bu cihazı kullanmak için android yazılımlı bir telefonun olursa çok daha güzel olur.

Android mevcut. Windows 7 de çalışmıyor mu, hani olur ki, cep telefonunun küçük ekranında değil de büyük ekranda çalışmak istedim, dizüstü bilgisayarımda kullanmak istedim?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Android mevcut. Windows 7 de çalışmıyor mu, hani olur ki, cep telefonunun küçük ekranında değil de büyük ekranda çalışmak istedim, dizüstü bilgisayarımda kullanmak istedim?

Android telefon hertülü işi görür hocam. Bilgisayara pek ihtiyaç duymazsın ben hiç bilgisayara bağlamadım daha :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Peki telefona hangi programı kurdunuz oradaki verileri göstermesi için?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir kaç ekran görüntüsü paylaşayım.

186882-1310671358050.jpg

186883-1310671358050.jpg

6487629-1344542122154.jpg

883948-chevrolet-beat-test-drive-review-torque-screens.jpg

84625d1332043914-trans-temp-gauge-torque-pro-screenshot-1.jpg

1352474243_screen.jpg

Peki telefona hangi programı kurdunuz oradaki verileri göstermesi için?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bu program cihazla birlikte mi geliyor, yoksa google play yoluyla mı bulunup kuruluyor?

Yorum bağlantısı

Bir kaç ekran görüntüsü paylaşayım.

Paylaşma Mehmet, bi de paylaşma bea. Böyle paylaşıp paylaşıp bizim de canımızı istettiriyorsunuz.

Bizde nerde o göz, telefonun ekranında onları görecek de yorumlayacak? Biz yakın gözlüğünü dakıp da o yazıları okuyup anlayana kadar telefonun şarjı biter. O aletten yeğene getirttik ama telefona yükleyecek programı (pro versiyonunu) bulamadık. Bir de onun telefona (elmalı olandan) her program olmazmış. İyot gibi açıkta kaldık.

Şimdi bu cihaz ve telefon ile aracın kişisel ayarlarına girebiliyor musun? Oradan ayna altındaki karşılama lambalarını, alarmı, iç aydınlatmaları vb. gibi gönlüne göre ayarlayabiliyor musun.

Bu torque programını nerelerden buluyorsun?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Paylaşma Mehmet, bi de paylaşma bea. Böyle paylaşıp paylaşıp bizim de canımızı istettiriyorsunuz.

Bizde nerde o göz, telefonun ekranında onları görecek de yorumlayacak? Biz yakın gözlüğünü dakıp da o yazıları okuyup anlayana kadar telefonun şarjı biter. O aletten yeğene getirttik ama telefona yükleyecek programı (pro versiyonunu) bulamadık. Bir de onun telefona (elmalı olandan) her program olmazmış. İyot gibi açıkta kaldık.

Şimdi bu cihaz ve telefon ile aracın kişisel ayarlarına girebiliyor musun? Oradan ayna altındaki karşılama lambalarını, alarmı, iç aydınlatmaları vb. gibi gönlüne göre ayarlayabiliyor musun.

Bu torque programını nerelerden buluyorsun?

Abi bir tane bluotoothlu android tabletle bu işi çözersiniz veya Telefonda ekrana ekleyeceğiniz saatleri büyüğünü seçersiniz sorun kalmaz abiciğim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu program cihazla birlikte mi geliyor, yoksa google play yoluyla mı bulunup kuruluyor?

Program playdan ücret karşılığında indiriyorsu hocam.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Çalışır. Yeter ki çipi sahte olmasın. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bana yurtdışından obd cihazı getirten olsa da kullansam şu programı :fiuw::blush:

Türkiye'de 39.90 tl :) olmaz mı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hocam 39.90 olan otomobiller içindir sanırım, hatta bende mevcut ondan(naylonda iş görmüyor) , ben naylonmobil kullandığımdan, obd cihazı da alengirli.. pp2000 diye garip bir program ve cihaz..

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mehmet Aydın_02

bu elm 327 cihazlardan almıştım beceredim ,elektronik işinede elim yatkın olmasına rağmen birkaç kişiden de bu cihazların fasafiso olduğunu duyunca kaldırıp attım , gittim sanayide 10 tl ye bağlatıp arıza sildirdim, sanayideki üniversal cihazlar 1000 tl den başlıyor ,

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Sani Gerşon

Link hatalı ama zaten makyajsız focus'ların çoğunda aletler okumuyor. Bi kaç defa başıma geldi.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bluetooth yada wi-fi olanları var bunun,kablolu olanlar eskidi artık, kablosuz bağlantılı olanlardan tercih etmek gerekir.

Sani'de vardı bir ara,elinde varsa hala ondan tercih edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bluetooth yada wi-fi olanları var bunun,kablolu olanlar eskidi artık, kablosuz bağlantılı olanlardan tercih etmek gerekir.

Sani'de vardı bir ara,elinde varsa hala ondan tercih edebilirsiniz.

Hala var bende. Bu haftasonu test edeceğim benim arabada. Şu an bendekiler son sürüm cihazlar. Sorun çıkartmazlarsa forumda konu açarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

ürünü ebay dan almıştım focus 2001 ambiante kullanıyorum arızaları gösterip silebiliyorum akü voltajı gibi değerlere bakabiliyorum. birde 2000 ghia dada çalışıyor

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Gökhan Urhan

2011 grand c-max aracımda kullanabileceğim kaliteli- aracıma zarar vermeyecek kullanımı basit elm327  tarzı arıza kayıt silebilen alet için tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...