İçeriğe Yönlendir

MK2 Mondeo spoiler


Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Arkadaşlar yurt dışında mk2 mondeo sedan spoileri buldum. O ve boyasız sanırım adamların kendi imalatı almayı düşünüyorum isteyen varmı getirtelim. Yaklaşık fiyatı 100TL + kargo ve gümrük masrafları

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Gelirken kırılmaya kırılmaz da,fiyatı çok tutar bence. Burda yıldızda buldum ben bi tane,benim arabanın konusunda da söylemiştim hatta,60 lira demişti adam,biraz çatlakları vardı. Bi ara gelir alırım demiştim. Bugün sordum,satılmış. :)

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez
(düzenlendi)

Karlıkçı Halil yapıyormuş bizim spoilerlerden. İnanılmaz ama fiyatı da boya dahil 150_Tl.İlk planlarımdan birisi bunu almak. Yolu düşen olursa br baksın orjinaline benziyor mu? (Telefonda orjinalden kalıp yaptık birebir aynısı dendi.) Görmeden asla almam, internetten hiç bir şekilde almam.

tarihinde Sezgin Gerid tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih_Keskin
(düzenlendi)

Ankarada olan varsa bir bakıversin okeylerse alalım bende almayı düşünüyorum Konyada bir yere sordum yapalım dediler fiberden yapıyorlarmış Karlıkçı Halildekilerde plastikmiş sizce hangisi daha uzun ömürlü ve sağlam olur plastik mi fiber mi?

tarihinde Fatih_Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...
Yusuf Al

Arkadaşlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.

Arka spoiler taktınızmı?Takanlar kaca taktı?Resimlerini koyabilirlermi?

Herkese iyi yıllar...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Arda Inan

Herkes çok hevesli ama yaptıran olmadı galiba şimdiye kadar. Karlıkçı Halil'i ben de duydum methini ama gidip bakmadım. Bakan varsa paylaşsın bu kadar insandan hayır duası alır bence. :D

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Herkes çok hevesli ama yaptıran olmadı galiba şimdiye kadar. Karlıkçı Halil'i ben de duydum methini ama gidip bakmadım. Bakan varsa paylaşsın bu kadar insandan hayır duası alır bence. :)

ben getirtmeye karar verdim spoller takınca paylaşırım burda.yaz ortasına kalmaz sanırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...