İçeriğe Yönlendir

Transit Connect ile Torneo Connect

Guest Ferhat Arslan

Recommended Posts

Guest Ferhat Arslan

Arkadaşlar mrb bende yeni connect kullanıcılarındanım. Geçenlerde arkasında transit connect yazan tek kayar kapılı, arkası tek kapılı ve camlı gördüm bu araçlarda bazısında transit bazılarında torneo yazıyor. Bu sınıflama neye göre değişiyor. Bilgisi olan varmıdır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tek kayar kapı, arka çift kapı ise transittir genelde.. panelvandır.. arka koltuklar yoktur diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Arkadaşlar mrb bende yeni connect kullanıcılarındanım. Geçenlerde arkasında transit connect yazan tek kayar kapılı, arkası tek kapılı ve camlı gördüm bu araçlarda bazısında transit bazılarında torneo yazıyor. Bu sınıflama neye göre değişiyor. Bilgisi olan varmıdır.

Transit Connect Kombi = satndart şasi k220 veya 210 satndart paketli olan binek tip kapalı kasa kamyonet olarak ruhsata geçer. eğer bu aracı alırken lüxe pakette istediyseniz 2500 TL daha verip arkasına sağ alta LX sol tarafa da Turneo Connect yazıyorlar. aralarındaki fark çif sürgülü kapı lüxe pakette gelir. ikinci hava yastığı gelir. cd çalar 110 lukla aynı görünümde olur ama cd çalar. çelik jantı olur. sis farı olur. gövde rengi tamponu olur. yani turneo connect transit connect in full paketli halidir. saygılar.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
Tek kayar kapı, arka çift kapı ise transittir genelde.. panelvandır.. arka koltuklar yoktur diye biliyorum...

doğrusu budur..

benim aracım tek kayar kapı camlı koltuklu kombi modeli 210 s

ve arka bagaj kapısında tourneo connect yazıyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Anıl Kandemir
doğrusu budur..

benim aracım tek kayar kapı camlı koltuklu kombi modeli 210 s

ve arka bagaj kapısında tourneo connect yazıyor.

şu konuya her gordüğüm yerde açıklık getiriyorum ilk çıktığında tourneo/transit connect ayrımı sadece yüksek tavan kombi connectlerde tourneo yazıyordu diğer kısa sase , panelvan hepsi transit connectti . benim 2003 model ford connect imde transit connect olarak geçiyordu ama sağ/sol çift sürgülü kapı .. bagaj kapagı tek parça olarak üste açılan camlı ve koltukluydu

eski connect imden bir kare

11AFFABAA71446759FDAF752EC17FAE6.jpg

buda yeni connect im

E9F6E2C584FB4ACE8287E9796560FE78.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

anıl kardeş yazdıklarından bir şey anlamadım :lol2:

açıklama yapacam demişsin ,ya ben anlamadım ya sen doğru dürüst anlatamıyorsun..

2003 ten sonramı değişti,kısa şase alçak tavan tek sürgülü kapı ve standart donanımlısıda tourneo connectmi oldu,çünkü bu özellikler benim arabada var.arkada tourneo connect yazıyor.

yoksa ford çalışanları ellerine ne geçiyorsa onumu yapıştırıyor :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir
anıl kardeş yazdıklarından bir şey anlamadım :)

açıklama yapacam demişsin ,ya ben anlamadım ya sen doğru dürüst anlatamıyorsun..

2003 ten sonramı değişti,kısa şase alçak tavan tek sürgülü kapı ve standart donanımlısıda tourneo connectmi oldu,çünkü bu özellikler benim arabada var.arkada tourneo connect yazıyor.

yoksa ford çalışanları ellerine ne geçiyorsa onumu yapıştırıyor :)

2003 modellerde uzun şase kombiler hariç hepsinde transit connect yazıyordu .. ama daha sonra tourneo lar kombi transitler panelvan oldu

Yorum bağlantısı
Emre Özen
(düzenlendi)

benimki daha bi acayip... çift sürgülü kapı, koltuklu, sis farı, çelik jant, ruhsatta kamyonet, modeli k210 s, arkasında tourneo connect yazıyor şaştım doğrusu

tarihinde Emre tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...