Cavit Doğan 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Bilginlerin mutluluk için kadınlara 5 önerisi.. 1- Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda iyi bir eş olan bir erkek bulman önemlidir. 2- Espirili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir erkek bulman önemlidir. 3- Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir erkek bulman önemlidir. 4- Seninle aşk yapmayı seven ve iyi olan bir erkek bulman önemlidir. (Bu kısım ..... olduğu için birazcık değiştirilmiştir.) 5- Bu dört özelliği tek bir erkekte bulamayacağın için varmış gibi davranman çok önemlidir. ******* Bilginlerin mutluluk için erkeklere 5 önerisi 1- Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir. 2- Espirili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir. 3- Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir. 4- Seninle aşk yapmayı seven ve iyi olan bir kadın bulman önemlidir. (Bu kısım ..... olduğu için birazcık değiştirilmiştir.) 5- Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok önemlidir... Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 5- Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok önemlidir... Bunun sonucu dört koldan ölüm olsa gerek Dört kollunun dört tarafından biri tutar artık Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 cavit ağabey neredesin sen yahu özledik Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 (düzenlendi) G e Ç M i Ş İleti:70 13 Temmuz 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...61306&st=60İleti:70 Genel bilgi... : İleti 70'teki 70'in üstünü tıklarsan o mesajın linkini alabilirsin Emre.. Bunu sen biliyorsan, sözüm bilmeyenlere olsun.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Genel bilgi... :İleti 70'teki 70'in üstünü tıklarsan o mesajın linkini alabilirsin Emre.. Bunu sen biliyorsan, sözüm bilmeyenlere olsun.. Abi bilmiyordum, düzelttim.Teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 Vay Cavit Abi bombayı patlatmış :lol2: bombaki ne bomba Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 14 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2009 G e Ç M i Şİleti:70 Sağol Emre..Konu başlık açacak kadar önemliydi ama.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts