Orçun Ural 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 2006 ford mondeo:dikiz aynasını katlama düğmesine basınca sadece sol taraf kapanıyor sağ taraf kapanmıyor.bu bir arızamı yoksa sadece sol tarafmı kapanıyor.ayrıca park senserümün elektirik giriş soketi yok nasıl oldu ise daha önceki sahibi sökmüş yada kaybetmiş o yüzden calışmıor b sorunu nasıl çözebilirim şimdiden tesekkürler...... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 X'den sorumlu üye değilim yanlış anlaşılmasın. Ancak tüm markalarda tek butonla 2 aynayı kontrol edersiniz. Eğer tek ayna katlanacak olsa idi, o da sağ taraftaki olurdu yetişemeyeceğiniz için. Ancak sizde sağ ayna kapanmadığına göre bir arıza ya da mekanik bir problem vardır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Orçun Ural 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 ben sanırım cok zor bir soru sordum yada bu site artık eskisi kadar işe yaramıyor yada acaba herkes tatilde de internete girecek vakit mi bulunamıyor ? Yorum bağlantısı
Orçun Ural 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 İkisi birden kapanması gereklidir. Arıza vardır.Park sensörünün elektrik giriş soketi dediği, arka farlardan alınan bir bağlantı olması gerekir. İki sorun için de bence bir servise gidin. çok tesekkür ederim hakan bey minnettarımmm:D Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 ben sanırım cok zor bir soru sordum yada bu site artık eskisi kadar işe yaramıyor yada acaba herkes tatilde de internete girecek vakit mi bulunamıyor ? Evren Bey cevaplamış ya işte.. Neden bu kanıya kapıldınız anlamadım.. 40 kişinin aynı şeyi tekrar etmesimi gerekiyor.. ? Yorum bağlantısı
Orçun Ural 21 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2009 mehmet bey! evren arkadasımız eğer yazıyı okuduysanız ben x den sorumlu değilim diye yazmış o nedenlede bu konuda tam bir ikna söz konusu değil.bilginize.....sevgiler Yorum bağlantısı
Orçun Ural 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 arkadaslar ben bu dikiz aynasını sökmeye calıştım arka kapağı cıkartım fakat iç bölüme ulasamadım.iç bölüme ulasmak için kikiz aynasının aynasının cıkarılması gerekiyor.cünkü içinde iç bölümüü birbirinden ayıran vidalar var.fakat bir türlü dikiz aynasının aynasını yerinden sökemedim kırılır diyede korktum acıkcası.tahminimce dikiz aynasının kapanmama sebebi oksiytlenme cünkü aynı sorun dikiz aynasının altında bulnan yer aydınlatmasında da oldu.ışıgı yanmıyordu soketi iptal edip düz bağladım ısık yandı.kapanma motorununda aynı problemden dolayı calışmadığını düşünüyorum.en kötü ihtimalle dikiz aynasını değiştirecem ama internette kapanabilir ayna bulamadım elektrikli diyor ama kapanabilir demiyor.bana yardımcı olrmusunuz tesekkürler. Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 konuyu hortlatayım yeni konu açmayayım dedim. Arkadaşlar tamda benim aracımda da bu sorun var. aracımın ayna katlama düğmesine bastığımda sol ayna yaklaşık 45 derece kapanıyor sağ ise yaklaşık 30 derece yani anlayacağınız eskisi gibi tam olarak katlanmıyor. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşım varsa lütfen tecrübesini benimle paylaşsın. ikincisi ise arka park sensörü: servisin dediğine göre arka 4 gözden ortadaki 2 si arızalıymış. bunu nasıl değiştirebilirim. piyasada satılan gözlerden alsam arızalı 2 si ile değiştirsem hata düzelir mi? Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 konuyu hortlatayım yeni konu açmayayım dedim. Arkadaşlar tamda benim aracımda da bu sorun var. aracımın ayna katlama düğmesine bastığımda sol ayna yaklaşık 45 derece kapanıyor sağ ise yaklaşık 30 derece yani anlayacağınız eskisi gibi tam olarak katlanmıyor. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşım varsa lütfen tecrübesini benimle paylaşsın. ikincisi ise arka park sensörü: servisin dediğine göre arka 4 gözden ortadaki 2 si arızalıymış. bunu nasıl değiştirebilirim. piyasada satılan gözlerden alsam arızalı 2 si ile değiştirsem hata düzelir mi? Güncel!!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Güncel!!!!Araç kirliyse ayna katlanırken bunu yapıyor. Aracı yıkadıktan sonra deneyin. Zaten tam katlanmıyor. Sensör için uyumlu iki göz bulursanız olur. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Bazen elektrikli dikiz aynasini bilmediklerinden elle zorluyorlar. Dar bir yola cektiyseniz gelip gecen kapatmaya calismis olabilir. Buda dislilerin siyrilmasina neden olabiliyor. Yada gelip gecen biri carpmis olabilir. Bu nedenle dislilerinde bir deformasyon olmus olabilir. Sanirim icinin acilmasi gerekebilir. Park sensoru de uyumlu olacaktir diye dusunuyorum. Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Bazen elektrikli dikiz aynasini bilmediklerinden elle zorluyorlar. Dar bir yola cektiyseniz gelip gecen kapatmaya calismis olabilir. Buda dislilerin siyrilmasina neden olabiliyor. Yada gelip gecen biri carpmis olabilir. Bu nedenle dislilerinde bir deformasyon olmus olabilir. Sanirim icinin acilmasi gerekebilir. Park sensoru de uyumlu olacaktir diye dusunuyorum. Yıkamacıların işgüzarlığı, çoluk çocuğu sokuyolar araç yıkamaya koltuğu ayrı çekmeye çalışıyor aynayı kapatmaya çalışıyor. İnş. Havalar az daha ısınsın bir bakacağım artık. Tşkler Yorum bağlantısı
Recommended Posts