Serkan Toker 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Tamiri 30, eskiyi ver tamir edilmiş olanı al hesabı. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Hmm güzelmiş Randımanlı bir olay mı peki? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Ben senin arabanın problemi gibi çukurdaki sesler için taktırmıştım önceki arabama, çok güzel olmuştu. Tavsiye ederim. Nam olmazsa başka bir tane daha var ostimde. İsmini öğrenir sana yazarım. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Tamamdır abi beraber gidelim hatta cumartesi günü. Başka türlü görüşemiyoruz valla. Aaaa bu arada muayenede sorun çıkarır mı bu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Nasıl istersen, ikisi de hemşehri bizim. Elimizden geleni yaptırırız. Navigasyonuda görmüş olurum. Gerçi ihtiyacım yok ama arabada bulunsun. Bknz. taytıl... Birşey olmaz, olursa dağıtırız oraları... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Navigasyonu kesinlikle tavsiye ederim Muayenede sorun çıkarsa iş kötü yalnız. O zaman hafta içi gitmek zorunda kalabilirim. Uygun olursan alırım seni de abi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Senin şu an takılı olan amortisörde sorun çıkarmazki, nesine bakacaklar amortsörün.Frenlerin tam olsun yeter. Firma tamirine garanti veriyor, problem olursa gider değiştirirsin olmazsa... Ne zaman istersen ara, haftasonu daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 Tamamdır bu durumda cumartesi görüşürüz büyük ihtimal Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 orjinal parça iyidir ya da performans amortisör ve yayı süper olur geçen ay arka iki amortisörü değiştik körükleri gitmişti yağ da kaçırmış motocraft çiftine 200 verdik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2009 Paylaş 19 Temmuz 2009 bu rakamlar nedir, tl mi? Hayır.. Sertlik dereceleri.. adam linkini neden saklıyor ki anlamadım... O adamlar değil.. Yasaklayan benim.. Kötü bir mazimiz var... Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 tamam namistainde tamire karar verdim, birazdan arayıp fiyat alacam....hayırlısı olmazsa orjinal parça alıp taktırırım 139 TL + kdv ye var teki... Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 arkadaşlar aradım nam amörtisörü, tamiri 150 TL (söküp götürürürsek 100 TL) yenisi_ motocraft_ 300 TL imiş Serkan'ın selamını söyledim; hemşeri indirimi ile 160 dan 150 TL ye olur dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 arkadaşlar aradım nam amörtisörü,tamiri 150 TL (söküp götürürürsek 100 TL) yenisi_ motocraft_ 300 TL imiş Çiftimi... ? Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 150 TL çok yüksek bi rakam, yapılan iş neymiş çok merak ettim. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 Çiftimi... ? evet çiftinin tamiri imiş o fiyata, biz söküp götürürsek (yani herfordda söktürürüsem) 100 TL miş, ama sökme-takma için de servise işçilik vermek gerekir tahminimce. bence en güzeli 300 liraya motocraft orjinal taktırmak orda, 150 TL fark için orjinalinden vazgeçmeyelim (gerçi internette motocraft amortisöre hiç rastlamadım ama orjinali bende var diyor nam) 150 TL çok yüksek bi rakam, yapılan iş neymiş çok merak ettim. bence de çok...sökme-takma 45 dk sürer dedi 150 ye tamir çok değil mi? evet ama biz sökersek 100 TL diyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 300 liraya bir çift motorcraft sökme takma dahil mi.. değilse bile ben olsam motorcraft alırdım.. Ben zamanında yaptırdım bu işi ama.. Tanesi 150 lirayken ben tanesini 25 liraya yaptırmıştım... Sökme takma işçiliği olarak çok az verseniz 50 lira verirsiniz.. Mondeonun arkaları değiştirdim.. Sachs marka. tanesini 85 liraya aldım.. Tamir aklıma bile gelmedi fiyat böyle olunca.. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 300 liraya bir çift motorcraft sökme takma dahil mi.. değilse bile ben olsam motorcraft alırdım.. evet öyle dedi sökme-takma dahil çifti motorcraft olursa 300 dedi, bence de fiyat uygun.. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 Ben yaptıralı daha 2 hafta oldu, sökme-takma herşey dahil 30TL verdim. Ankara, Başkent Amortisör, Başkent oto sanayinde. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 Ben ön amortisörlerden gelen ses nedeninyle mk3 mondeo için çok araştırdım. Ön 180, arka için 160 dediler. Abimin eskiden tanıdığı Ford otosan parça müdürü aracılığı ile %20 indirimli orjinalleri alındı. Parçaların bana gelmesini bekliyorum. Hedefim bu hafta takturmış olmak. Üsüne bir de rot ayarı yapılacakmış. işçilik çok olmaz sanırım. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Amortisörleri değiştirdim. 120 TL. Bu akşam da rot ayarı yaptıracağım. Ses kesilmişti ama nadiren duymaya da başladım. Tabi sessizlikte başka bir ses de olabilir. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 3 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2009 Bu gün ön amörtisörler maslak namıştain'de söküldü. Sıfır elinde yokmuş, "2 gün sürer gelmesi" dedi (telefonda motokraft sıfır var bizde demişti ama diyen çırağıymış, yalan oldu oraya gidince) ve sıfırı 384 TL ye mal olur deyince, maalesef tamirine gittim. Biri kırık diğeri fena değil çıktı, 2 si de teknik olarak değişmesi gerektiği için, ikisinin yerine kendi tamir görmüşlerini koydu ve bunlar onun aynısı dedi, 100 TL aldı. Bir yıl da garanti kartı verdi. Yola çıkınca amörtisörün sürüş konforuna katkısını hemen anladım ama bu kadar kötü yollar varken ne kadar gider bu tamirli amörtisörler bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı
Bilgin Uluoğlu 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 Bu gün ön amörtisörler maslak namıştain'de söküldü. Sıfır elinde yokmuş, "2 gün sürer gelmesi" dedi (telefonda motokraft sıfır var bizde demişti ama diyen çırağıymış, yalan oldu oraya gidince) ve sıfırı 384 TL ye mal olur deyince, maalesef tamirine gittim. Biri kırık diğeri fena değil çıktı, 2 si de teknik olarak değişmesi gerektiği için, ikisinin yerine kendi tamir görmüşlerini koydu ve bunlar onun aynısı dedi, 100 TL aldı. Bir yıl da garanti kartı verdi.Yola çıkınca amörtisörün sürüş konforuna katkısını hemen anladım ama bu kadar kötü yollar varken ne kadar gider bu tamirli amörtisörler bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. ergin bey benim de 2004 c-max trendim var bugün namıştaını aradım 180 dedi sonra 160 dedi 150 bile düşmedi sizden sökme takma amortisörler dahilmi 100 aldılar ona göre yarın gidicem yada gitmiycem 160 lira derse yenisini takarım 320 ye daha iyi hiç değilse sıfır olur dimi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts