İçeriğe Yönlendir

İstanbul Balıkesir (Edremit)


Guest Yunus G

Recommended Posts

Guest Yunus G

Arkadaşlar perşembe sabahı babam ve kuzenim istanbuldan edremite gidicekler kuzenimde araba kullanabiliyor fakat biraz acemi genelde babam kullanıcak ama güzergah olarak hangisi daha raha t olur?İstanbul tekirdağ ecabat balıkesir mi? Yoksa İstanbul Yalavo bursa balıkesir mi?Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
(düzenlendi)

İstanbul , eskihisar topcular., arabalı vapur, yalova, Bursa (Yeni çevre yolu ile bursadan çıkış ) Karacabey sapağından , Susurluk, balıkkesirden ( şehiriçindeki ) . Ayvalık , edremit, izmir yoluna dönüş, İvrindi, Havran sapağından 90 km sonra izmir ayvalık , burhaniye yönüne dönmeden direk giderek 25 km sonra edremit. ilersi altınoluk.

tarihinde Engin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Balıkesir - Edremit arası dikkat edilmesi gereken bir yol. Çanakkale boğazı ile yol uzayabilir. Yenikapı - Bandırma arası deniz otobüsü tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Okan Yeşim

evet balıkesir edremit dikkat edilmesi gereken bi yol sürekli kaza oluyor zaten bizim işimizde arızalı kaza oto cekmek oldugundan hepsine biz gidiyoruz hemen hemen her kazadan seyden haberiz oluyor

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman
(düzenlendi)

yenıkapı-bandırma hızlı ferıbot arac+1 kısı 130 tl! yenı gıdıp geldım:)

tarihinde Bayram Bekman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Yenikapı-Bandırma feribotu ile daha rahat olur.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Özellikle İstanbul plakalılar bu yollarda çok tehlikeli , sabırsız kullanıyorlar. Büyük şehirden kalma alışkanlıkları bırakamıyorlar ne yazik ki. Yada bazıları buradaki sürücüleri acemi yada beceriksiz görünüyor. Bizim gibi taşrada yaşıyanların çok fazla dikkatini çekiyor. Lütfen dikkatli kullanalım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben sürekli Edirne-Edremit gidip gliyorum bu aralar, bence İstanbul' dan-Tekirdağ-Eceabat' a gelip Kilitbahirden özel feribota (15 tl otomobil içindeki kişi sayısı önemli değil) Çanakkale' ye oradan Edremit' e gidin, yollar gayet güzel sadece Ezine' den sonra Kaz dağlarından inerken dikkatli sürün zira yol virajlı, ama manzara süper, Balıkesir tarafı sıkıcı ve tehlikeli, bence Eceabat tarafından denizi seyrederek keyifli bir yolculuk yapmak en güzeli.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Rota güzel, yada dediğim gibi Gelibolu değilde Eceabattan binerseniz hem daha ucuz hemde süper manzaralı bir yolu var, devlet vapuru 25 tl galiba özeller 15tl Eceabata girince en son meydandan sağa dönün kilitbahire gidin, özeller orada, Geliboludada özel var fakat fiyatlarını bilmiyorum, ben manzarayı tercih ettiğim ve sakin sürdüğüm için Kiltbahirden geçiyorum 10dk. sürüyor, Gelibolu' dan 30dk sürüyor feribot.

Yorum bağlantısı
Guest Yunus G

Babamlar gideceği için tercih onların bunları sölicem onlara arkadaşlar yol bilgileri için cok teşşekürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...