Alkan Gülanber 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz. 2005 model 75 lik 1,8 tddi tourneo connect kullanıyorum araç 150.000 de araçla ilgili bir problemim yoktu ama geldimi üst üste geliyo ya o misal canımı sıkan sorunlar çıkarmaya başladı 1- Aracı sabah kullandık herzamanki gibi park ettim 1 saat sonra çalışmadı durup dururken naaptıysam çalışmadı bunun üzerine çekiciyle servise götürdüm ilk başta bulamadılar sorunu sonradan mazot pompası dediler ve pompacı çağırdılar ve bana 2.000 lira fiyat verdi servis ama esas pompacı gelince belli olucaktı arıza. bunların pompası elektronikmiş ve bayağa pahalıymış sorunun pompa olmaması için dua ettim ama sorun pompada çıktı işin iyi tarafı bilgisayara bağladılar pompayı ve sorunu çözdüler 250 liraya işi hallettik. Yanlız dikkatimi çeken şey şu oldu aracı yokuş yukarı parkedince (Uzun süre) araç çok zor çalışıyo nedeni hala pompadanmı ) yokuş aşağı parkedince sorun yok bunu neden yapar normalmi dir ; 2-Araç 1. ve 2. viteslerde kalkarken titreme yapıyo bunun nedeni devriyajmı yoksa motor takozlarındanmı kaynaklanıyo gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı artık. Buda yoktu son 4 gündür ortaya çıktı Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim bu sorunları yaşayan veya anlayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 (düzenlendi) Pompadan kaynaklanmıyor gibime geliyor sanırım benzin hortumundan geri kaçırıyor... bende de olmuştu 40 TL tutmuştu... 25 Temmuz 2009 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 25 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2009 hortumda kaçakmı var sizce ? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Hortumun tıpaları varmış sanırım onlarda sorun olduğu zaman motora gelen mazot geri depoya kaçıyo ve arada hava kalıyor siz marşa basıyosunuz ilk anda çalışıyor gibi olup sonra kesiyorsa sorun borularda diyorum. ya benimki gibi komple gitmiştir yada hafif hafif sorun vardır... Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 25 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2009 ben servise gittiğimde onlarada baktıriyim teşekkürler Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 alkan bey, başlıkları büyük harfle yazmıyoruz, bilginize Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 pompa kaçırıyor yada borularda hortumlarda sorun var...pompa gidici eli kulağında... debriyaj sorunu var baskı balata gidici...eli kulağında Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 (düzenlendi) 1 araç yokuş yukarı park ediliyo ve zor calısıyosa pompanızz ölmüştür: nedeni ise araç rampa yukarı durdugunda pompa mazotuu çekemiyorr ve araç hava yapıyor bu neden le araç calısmıyo , normalde pompa her türlü yani yokuş yukarıda mazotu çekmesi gerekir ancak sizin aracınızın pompası gidik durumda oldugu için çekemiyorrr ve yokuş aşşagı sorunsuz calışmasının sebebi mozot sürekli pompaya basınç uyguladıgından araç sorunsuz calısıyor yani sizin aracınızın pompasının degişmesi gerekir.... 2 araç titreme yapıyosa 1ve 2inci viteslerde debriyaj baskı balatası ölmüş demektir degiştirmeniz gerekiyor saygılar... 26 Temmuz 2009 tarihinde Sefa Bostan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 Bence kesinlikle hortumlarda, çalışmayan pompa yokuş aşağı dururken o basıncı nasıl sağlayacak ? Öyle yerçekimi ile sağlanacak bir basınç değil arabayı çalıştıran.. Siz varmı bilmiyorum ama el pompasını kontrol ettirin, yoksa sağa sola dokunan hortumlarda minik kaçaklar olabilir onlara baktırın ve enjektörlerin dibindeki o-ringleri kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 Bence kesinlikle hortumlarda, çalışmayan pompa yokuş aşağı dururken o basıncı nasıl sağlayacak ? Öyle yerçekimi ile sağlanacak bir basınç değil arabayı çalıştıran.. Siz varmı bilmiyorum ama el pompasını kontrol ettirin, yoksa sağa sola dokunan hortumlarda minik kaçaklar olabilir onlara baktırın ve enjektörlerin dibindeki o-ringleri kontrol ettirin. +1 Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 27 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2009 Bence kesinlikle hortumlarda, çalışmayan pompa yokuş aşağı dururken o basıncı nasıl sağlayacak ? Öyle yerçekimi ile sağlanacak bir basınç değil arabayı çalıştıran.. Siz varmı bilmiyorum ama el pompasını kontrol ettirin, yoksa sağa sola dokunan hortumlarda minik kaçaklar olabilir onlara baktırın ve enjektörlerin dibindeki o-ringleri kontrol ettirin. Umarım sorun borulardadır bu pompa bayağa pahalı bişeymiş arkadaşlar 1.500 - 2.000 tl arası bişey bu sorunun kesin kaynağını öğrenebileceğim düzgün biyer varmı arkadaşlar. bende sorunun pompada olmadığını borulardan şüpheliniyorum İnşallahta öyledir. Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 28 Temmuz 2009 Paylaş 28 Temmuz 2009 inşallah öyledir ama mazot kacagı olsa fark edilir kaputu actıgınız zaman yada yerde mazot oldugunu görürüsünüz ama inş fazla büyük sorun yoktur Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 1 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2009 Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ..... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos 2009 Paylaş 1 Ağustos 2009 Bencede hortum oring vs. pompa dandik mazot kullanmadığınız sürece kolay kolay bozulmaz, öncelik hortum vs. de olsun sonra pompa düşünün siz. Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 2 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2009 Fırsat bulupta daha gösteremedim , fakat yakıt kalitesi çok değişken bizim ülkede benzini shelden alıyorum euro dizel bazen lokum gibi çalışıyo başka bi shelden alıyorum tır tır çalışıyo yakıt kalitesi gerçekten düşüyü bu arada bugün shelin yeni yakıtından koydurdum yeni bi dizel GTL iyi bişeye benziyo ama 6 depodan sonra belli ediyomuş kendini kullanan varmı bu yakıtı benim pompa sorunumu yaratan en büyük faktörün yakıt kalitesinin devamlı ivmelenmesinden ka ! konuyla alakalı olabileceğini düşünüyorum arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 shell gtl bence iyibir yakıt,yakıt ekonomisi sağladığı görüşündeyim,pedala tepkisi iyi.fakat istasyon farkı malesef var. fiyatı aynı . gaz halden sıvı hale dönüştürülmüş ve iyi rafine edilmiş bir yakıt Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 Fırsat bulupta daha gösteremedim , fakat yakıt kalitesi çok değişken bizim ülkede benzini shelden alıyorum euro dizel bazen lokum gibi çalışıyo başka bi shelden alıyorum tır tır çalışıyo yakıt kalitesi gerçekten düşüyü bu arada bugün shelin yeni yakıtından koydurdum yeni bi dizel GTL iyi bişeye benziyo ama 6 depodan sonra belli ediyomuş kendini kullanan varmı bu yakıtı benim pompa sorunumu yaratan en büyük faktörün yakıt kalitesinin devamlı ivmelenmesinden ka ! konuyla alakalı olabileceğini düşünüyorum arkadaşlar. Sen bırak altı depoyu, hemen etki için Wurth katkı kullan sonra Shell GTL kullan direk etkisine bak, bakalım hakkaten güzelmi anlarsın. Wurth katkıyı kullanınca bakalım pompan ne tepki verecek düzelme olucakmı test yapmışta olursun artık. Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 5 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2009 evet bunu hemen test etmem gerek teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Araç 2005 model km 150.000 maaşallah epey km yapmış 1 ve 2 viteste kalkışlarda titreme var demişsin debriyaj balatan degişeli kaç km oldu eger balatan eskiyse debriyajdan yapar.birde aracı yokuş yukarı park edince araç geç çalışıyor yazmışsın pompa yakıtı kaçırıyor olmalı öncelikle depodan gelen tesisata bakmak lazım peki yakıt dumunu gözledinmi çeryek depo veya altında yada full depo hangisinde meydana geliyor bu durumu gözlemen lazım. Yorum bağlantısı
Alkan Gülanber 5 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2009 Araç 2005 model km 150.000 maaşallah epey km yapmış 1 ve 2 viteste kalkışlarda titreme var demişsin debriyaj balatan degişeli kaç km oldu eger balatan eskiyse debriyajdan yapar.birde aracı yokuş yukarı park edince araç geç çalışıyor yazmışsın pompa yakıtı kaçırıyor olmalı öncelikle depodan gelen tesisata bakmak lazım peki yakıt dumunu gözledinmi çeryek depo veya altında yada full depo hangisinde meydana geliyor bu durumu gözlemen lazım. Aracı ben 125000 aldım debriyaj balatamın nezaman değiştiğini tam olarak bilmiyorum debriyajda şöle bi olay var bu araçların debriyajları hidrolikmiş ve yoğun kullandığımda debriyaj pedalı aşağıya doğru indi vites atarken bile sonuna kadar basmama rağmen zor geçmeye başladı bende balata bitti dedim , bu işlerden anlayan bi arkadaşıma gösterdim balatanda bişey yok dedi ve debriyajı pompala dedi bende aynen öyle yaptım ve hakikaten pompolayarak devriyaj yukarı kalktı vites rahat geçmeye başladı fakat şimdi gene ufak ufak düşmeye başladı devriyaj -- ilk yaptığında mazot az vardı saha sonrakinde depo yarımdan biraz azdı. Yorum bağlantısı
Nurettin Alemdaroğlu 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Bu konuyla alakalı benimde bir sorunum var.2004 model 90ps Aracıma Wurth mazot katkısı koyduktan sonra arabada sabit gazda gaz alıp vermeler başladı.Hiç ısıtıcı lambası yanmayan araçta sabah çalıştırıp yola çıktıktan 2 dakika sonra ısıtıcı lambası yanım söndü ve araç devir saatı sıfıra inip sonra normal devrini buldu.Bu gaz alıp vermeler aşırı değil ama uzun yol kısa yol farketmiyor yolda giderken kendini hissettiriyor.Kafamı çok kurcalıyor yadımcı olursanız çok memnun olurum. Yorum bağlantısı
İran Şengül 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 ARAÇ ILE YOKUŞ CIKIYORDUM BIRDEN DURDU ARAÇ SAĞA ÇEKTIM RÖLENTIDE ÇALISTI 1 DK KADAR SONRA STOP ETTI MAZOT COK AZ VARDI HAVA YAPTIGINI DUSUNDUM 10 LT MAZOT ALDIM AMA ÇALISMADI SONRA TAMIRCIM GELDI HAVASINI ALDIRDI MAZOT GELIYOR MARS BASIYOR AMA ÇALISMIYOR ARAÇ ARACI POMPACIYA CEKTIRDIK ENJEKTOR LER KITLENMIS DEDILER SONRA MAZOT POMPASININ BITIK OLDUGUNU 3.000 TL MASRAF OLDUGUNU SOYLEDILER BENDE ARACI SUAN YAPTIRAMIYACAGIMI SOYLEDIM KALDI OYLE SUAN ARAC EVIN ONUNDE KALDI SORUNUN NE OLDUGUNU MERAK EDIYORUM ONCE BENI ARAYIP ARACINIZ TAMIRATI OLDU 2 AY IDARE EDER DIYORLAR SONRA GIDIYORUM ARACINIZ MASRAFI VAR 3.000 TL DIYORLAR SORUNUN NE OLDUGUNU MERAK EDIYORUM TESEKKUR EDERİM SIMDIDEN... Yorum bağlantısı
Recommended Posts