İçeriğe Yönlendir

Connect modifiye


Emre Özen

Recommended Posts

Emre Özen

merhaba öncelikle . . araca ufak çapta dış modifiye uygulamak istiyorum ve istediğim bazı şeylerin yasallaştırılması için ne yapabilirim. . .

öncelikle ön tampona ek bi çoğunuz biliyorsunuzdur hatta örnek olsun diye fotoğrafı da ekleyeyim .. Arka tampona yine 10cm kadar bir ek . . yanlara basamak artık standart haline geldi onun yerine fiberden maşpiyel yaptırmayı düşünüyorum yandan bakıldığında ön ve arka eklerin seviyesine uyacak şekilde ardından tamponlar vs aracın renginde boyanacak.. camlara siayh film ve arka cam ile yan camların hizasındaki gri direklere siyah mat kaplama . . aracıma yakışan ve hava akımı dengesini bozmayacak bir spoiler arka stoplardaki beyaz kısımlar kırmızıya boyanacak arkadaki tourneo connect yazıları iptal edilecek .. bunların dışında sizlere sorum olacak bir de

birçok connect te gördüm hoşuma gitti ama verimi nasıl olur bilemem büyük ihitmalle verim alamayız ama . .

* far zeminini siyaha boyadığımızda orjinal farlar ile verim alabilir miyiz? yoksa xenon gibi güçlü ışık veren far sistemleri mi kullanmalıyız?

ayrıca bu yapacağım modifikasyonlardan hangisi ne şekilde sorun çıkartır gerek muayene gerek de trafikte .. başka önerebileceğiniz birşeyler var mı şimdiden teşekkürler....

Arkaya bu tarzda tabi bar olmayacak:

200707021805_connect%20(3).jpg

Öne bu tarzda tabi yine bar yok:

920060426134103.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Özen

teşekkürler düşünceleriniz için.. ya aslında modifiye arabanın bir nevi orjinalini bozup bi kenara atmaktan başka birşey değil.. ama bende öyle bi modifiye hastasıyım ki orjinal arabalara alerjim oluyor anlayamadım çözemedim gitti gereksiz şeyler olduğunu da bildiğim halde nedendir bu makyaj merakım anlayamadım :lol2: bi yandan da aslında babama kızdığım için yapıyorum düşünsenize 2006 yılında martın 31inde ford bayisine gidiyorsunuz Ford focus almayı düşünüyorsunuz hatta rengini falan seçiyorsunuz babanız bir yandan kredisini hesaplatıyor onun hayalini kurarken Nisanın 1 inde kapının önünde birden connect bitiveriyor :) türk filmlerine konu olucak bir dramım var bu araba konusunda :)

Yorum bağlantısı
Emre Özen

peki bu saydığım şeyleri yasallaştırmanın bi yöntemi yok mu yani izinli olarak yapabiliyormuyuz bu tür modifikasyonları ? ?

Yorum bağlantısı

tamponlara böyle bir ek yapmayı düşünüyosanız tamponlarıda boyatmanızı tavsiye ederim resimdeki araç pekte hoş görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Emre Özen
tamponlara böyle bir ek yapmayı düşünüyosanız tamponlarıda boyatmanızı tavsiye ederim resimdeki araç pekte hoş görünmüyor.

tamponlar boyanacak tamamen aytozu gri tabi ton farkı oluyor ama çok az bi fark o da

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

şu modifiyeye harcanan paralar yok mu. tabii zevkler ve renkler meselesi diyeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

Hasta oluyorum şu merdivenli ,tel maşa bariyerli,marşpiyerlikli,perdelikli ,nikelajlı kapı kollu ,nikelajlı egzost çıkışlı connectlere,param yok yaptıramıyorum :selo:

teşekkürler düşünceleriniz için.. ya aslında modifiye arabanın bir nevi orjinalini bozup bi kenara atmaktan başka birşey değil.. ama bende öyle bi modifiye hastasıyım ki orjinal arabalara alerjim oluyor anlayamadım çözemedim gitti gereksiz şeyler olduğunu da bildiğim halde nedendir bu makyaj merakım anlayamadım :s bi yandan da aslında babama kızdığım için yapıyorum düşünsenize 2006 yılında martın 31inde ford bayisine gidiyorsunuz Ford focus almayı düşünüyorsunuz hatta rengini falan seçiyorsunuz babanız bir yandan kredisini hesaplatıyor onun hayalini kurarken Nisanın 1 inde kapının önünde birden connect bitiveriyor :D türk filmlerine konu olucak bir dramım var bu araba konusunda :p

babanız sizin sağlığınız ve emniyetinizi düşünmüş.

ben olsam arkaya babam sağolsun yazısı yazardım.

Yorum bağlantısı
Emre Özen

iyide araba babamın zaten yani kendi sağolsun :lol: daha 16 yaşındayım e bi ruhsat sahibi olamıyacağıma göre babamın arabasına yapacağım modifiye sonra ehliyet alınca da en makyajlı haliyle kullanacağım :lol2:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Uğur Çınar

arkaya oyle ek yapacagına yanlardakı plastıklere ek yap hem daha hos olur gelen hava surkulasyonu fazla etklımez

[a href=http://urlal.com/dqqf]3081.jpg[/a] mesela arka ya buna yakın bi şey olursa daha yakısıklı olur

su da yan marspıyel

[a href=http://urlal.com/dqqf]3086.jpg[/a]

su da soyle komple yapılmıs

[a href=http://urlal.com/dqqf]3090.jpg[/a]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...