Mehmet Ozyurek 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Opsiyoneldir.. hepsinde yoktur... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Aşağıdaki linki bir inceleyin belki oradan bir cevap bulunabilir. Anladığım kadarıyla Ghia'daki viraj çubuğuyla benzer olan ayarlanabilirmiş ve istenilen sertliğe ulaşmak için farklı viraj çubuklarıyla kullanılabiliyormuş. http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?p=2879557 Yorum bağlantısı
Olgu Temurtürkan 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Opsiyoneldir.. hepsinde yoktur... ben fotoğrafı koyan arkadaşa sormuştum. fotoğrafı çektiği araçta esp varmı? belki esp donanımından kaynaklanıyor olabilir o farklılık... Yorum bağlantısı
Guest Ak?n Atakan 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Forumdan bir üye sanırım forumun eski sahibi Mertol beydi benim açtığım bir konuda focusların amortisör parça numaralarında ghia diye bir ayrım olduğundan söz etmişti.. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Ben trendin yol tutuşunun daha iyi olduğunu düşünmüşümdür. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Enteresan bir durum. Trend'de de hiç bişey yok herşeyden kırpmışlar. kısaca var diyelim.. aradaki 4 milyar içinde haklıymışlar diye ekleyelim :) kırpmasalar fiesta parasına focus mu satarlar? durumu olan full almalı bence. ben kendimce dizel trnde binmektense titanium benzinli almayı tercih ettim. keşke titaniumlarda espde standart olsaydı ne güzel olurdu. inanın yokluğunu çok hissediyorum. çünkü hep virajlı yolda kullanıyorum yazın aracı. yavaş süremeye de kendimi alıştıramadım. esp dnildiği kadar virajda fark ettiriyorsa bence çok faydalı bir sistme. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Ben de genel olarak full versiyonun tercih edilmesi taraftarıyım ama full alacağız diye asıl beklentilerimizden de uzaklaşmamak lazım. Eğer ne istediğinizi biliyorsanız trend de olabilir. Aracımı sunroof + otomatik almak istediğim ve bir de ahşap döşeme yerine metal aksam tercih ettiğim için trend aldım. Şu an tek eksiğim Curise Control. Aynı fiyata manuel ve standart Ghia'da vardı. Sorun şu ki, büyük ihtimalle tesisatı da olsa CC taktırmak nerdeyse aradaki farka denk geliyor. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Belki aracın Hatcback, Sedan, ya da Station Wagon olmasına göre küçük farklar olabilir, ama bunların TREND ya da GHIA olmasına göre ayrılacağını hiç sanmıyorum... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Yarın bende bu konuyu araştıracam arkadaşlar. Bakalım ayrıntılı bilgi bulabilecekmiyim. Benim yukarıda eklediğim linke baktınız mı? Bağlantı şekil Ghia'dakine benziyor sanki. Sizce de Ghia'daki değişik viraj çubuklarına adaptif olsun diye farklı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Guest Yakup 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 ben dün gece önümdeki trend makyajlı sedan focus gördüm onun şeklide burdaki trend gibiydi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Servisteki araçlara baktım fark var onlarda da araştıracaz bakalım fark nedeni nedir , fakat ghia ve trend diye fark yok. Araştırma sonuçlarını merakla bekliyoruz.Bu konuya son noktayı sen koyacaksın Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 ghia veya trend olmasından dolayı böyle bir fark varsa aynı durum c-max tede vardır heralde.onlarada bi bakmakta fayda var Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 esp dnildiği kadar virajda fark ettiriyorsa bence çok faydalı bir sistme. ESP siz aracı yoldan çıkartmak istediğinizde dahi yolda tutmaya çalışan bir sistem. Birkaç deneme yaptım. Bir ışık yanıyor ve arabayı düzelmiş olarak buluyorsunuz Yorum bağlantısı
Ahmet Topcu 12 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2009 (düzenlendi) ben fotoğrafı koyan arkadaşa sormuştum.fotoğrafı çektiği araçta esp varmı? belki esp donanımından kaynaklanıyor olabilir o farklılık... esp yok arbada klasik dizel ghia lütfenn artık su konsuya bir acıklık getirelim bugün yine baktım HB modellerdede aynı olay. Trend ghia yine farklı inş bu konuyu burada acıklıga kavuştururuz arkadaslar 12 Ağustos 2009 tarihinde Ahmet Topcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Ağustos 2009 Paylaş 18 Ağustos 2009 hadi CUB üşeniyorum aracın altına eğilmeye. senin elinin altında 50 tane araba var Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 18 Ağustos 2009 Paylaş 18 Ağustos 2009 nekadar tuttu fordkar da bakım abi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Topcu 18 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2009 harbi resmen uydurmuş sanki öle seymi olur ya ghia zengin müşterileri cekmek için bana pek inandırıcı gelmedi sefa abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2009 Paylaş 18 Ağustos 2009 Yol tutuşta bir fark yokmuş. Yalnız yatay olan (ghialardaki) zamanla ses yapıyormuş. Kasislerden ve çukurlardan geçerken gıcırdıyormuş. Böylece zengin ghia müşterilerini servise çekmiş oluyorlarmış. Bir nevi fordun taktiği. Trendlerdeki ise (dik olan) sağlamlık açısından tercih nedeni dedi. Sende bunu yedin.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Var bu işte bir iş ama dur bakalımm Yorum bağlantısı
Ahmet Topcu 21 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2009 sefa abi zaten sana birsey demiyoruz forddaki kişilere inanmıyoruz biz hepsi üç kagıtcı olmus bakın sizi bosuna 370 tl masrafa sokicaklardı yazık yani... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Arkadaşlar şimdi showroomdaki araçlara baktık titanyum x paketlide neyse trand de aynı hiç bi fark yok dediğim gibi ghia veya trend diye bi ayrım yok kesin neden farklılık gösteriyor öğrenecez bakalım. valla CUB bakmış. önemli olan onun dediği. X en iyisi ise ve Trend ile aynı yapıya sahipse demek ki Titan lar bizim kadar iyi yol tutmuyor şaka bir yana fark var mı işleyişinde hala merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 kısaca var diyelim.. aradaki 4 milyar içinde haklıymışlar diye ekleyelim :lol2: :lol2: benim resmime göre de yazık olmuş o 4 milyara diyelim mi? şaka bir tarafa bende böyle duruyor. ghia ya da titaniumdaki gibi olmasının bir artısı olduğunu sanmıyorum. bence her iki düzen de aynı yol tutuşa sahip. aslında bunu söylemek için aynı yaşta ve lastiklere sahip araçları denemek lazım ki pratikte bulmak çok zor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Eylül 2009 Paylaş 16 Eylül 2009 (düzenlendi) Konu tozlanmak üzereydi İyi yapmışsın..Konu açıklığa kavuşmamış 16 Eylül 2009 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts