İçeriğe Yönlendir

Hız Tümsekleri!

Hilmi Eser

Recommended Posts

Hasan Basri Bayraktar

Yazınızı okurken bende zorlandım. :D Nokta ve virgül kullanmadığınız için nerede nefes alacağımı bilemedim.

Yorum bağlantısı
Emre Özen

hayır anlayamadığım şey şu(virgül) Kütahyada adam gibi bir yol olsa yemin ediyorum ben veriyim parsını ben takayım yollara gece gündüz demeden(nokta) ama adam gibi yolun yok 1(virgül) heryer köstebek yuvası 2(virgül) e durum böyle olunca zaaten basamıyosunki buda 3(üç nokta) e birader o zaman napıcaksın önce yolunu bi düzelt sonra koy(virgül) şu evimizin bulunduğu cadde de tozdan geçemiyoruz cadde diyorum bakın(üç nokta) asfalt atıyolar(virgül) tekrar kazıyorlar heryeri(nokta) başka illeri bilmem de Kütahyada hem çok fazla(virgül) hemde çok gereksiz bıktırdılar vallahi isyan ettim patladım artık bu konu altında(nokta) arabamın sağından solundan "gacur gucur" sesler gelmeye başladı artık (üç nokta)

Yorum bağlantısı
Emre Özen
Ne yani komik mi bu?

hayır ben hiç bir mizah arayışı içinde değilim sizin mesajını sonradan gördüm zamanlamadan dolayı sizin mesajınız altına denk gelmiştir bunu belirteyim öncelikle...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
hayır anlayamadığım şey şu(virgül) Kütahyada adam gibi bir yol olsa yemin ediyorum ben veriyim parsını ben takayım yollara gece gündüz demeden(nokta) ama adam gibi yolun yok 1(virgül) heryer köstebek yuvası 2(virgül) e durum böyle olunca zaaten basamıyosunki buda 3(üç nokta) e birader o zaman napıcaksın önce yolunu bi düzelt sonra koy(virgül) şu evimizin bulunduğu cadde de tozdan geçemiyoruz cadde diyorum bakın(üç nokta) asfalt atıyolar(virgül) tekrar kazıyorlar heryeri(nokta) başka illeri bilmem de Kütahyada hem çok fazla(virgül) hemde çok gereksiz bıktırdılar vallahi isyan ettim patladım artık bu konu altında(nokta) arabamın sağından solundan "gacur gucur" sesler gelmeye başladı artık (üç nokta)

Adam gibi kurallara uyacaksan, başım üstünde yerin var..

Uymayacak veya uyaranları ti ye alacaksan ona göre gereken tuşlara basalım...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Abi şimdi kasislerde bir standart yok bunu konuşmaya bile gerek duymuyorum.Hepimiz biliyoruz.Ancak standart olmamasıda yine bizim suçumuz.Neden derseniz standart şekilde uygulanan plastikten olan kasisleri sürücüler söküyorlar.2 teker geçecek şekilde palstikler çıkartılıyor sonra kasis gidiyor adı kalıyor :( Ben ellerinde çekiç,keser sökenlere çok denk geldim.Özellikle minübüs hattı varsa kesin kasislerin belli noktaları söküktür.Durum böyle oluncada asfalt kasisler yapılıyor.Bunuda tam ayarlayamıyorlar.Birde asfalt kasisi yapanın aracı yoksa vay halimize :):p Bizler işimize gelmeyen kasisi sökeriz,mantarları sökeriz,kapan varsa onları bile kaynatırız(Şaka değil kaynak makinesi ile düz bir demirle kaynak yapılıyor.) Kısacası bu plastik kasisler Türk mileltine dayanmıyor.Bunun demir olanları yokmudur :p

Yorum bağlantısı
Emre Özen

mehmet abi ben kurallara uymaya çalışıyorum elimden geldiği kadar murat hocamızla olan konuda da biliyorsunuz açıklamasını yaptım ve bakınız profilimdeki ileti kısmından hangi mesajımda anlaşılmayacak birşey var ben size yüzlerce noktalamasız imlasız ve hatta anlamsız kelimelerin bulunduğu mesajlar bulabilirim ama nedense sanki herkes bir kenara atılıp benim konularım yorumlarım mercek altına alınıyormuş gibi geliyor bilmiyorum belkide bana göre böyle bu durum..yazdığım iletide anlamamış olabilirsiniz tamam noktalamaya dikkat etmedim kabulümdür.Fakat uyarıda bir sürü şey maddeleniyor emre şu yapılmıyor mu öğrenmedin mi ..vs ama uyarının ana teması nerde yani nerede hata yapmışım ? ilk mesajımı okuyunca hiç birşey bulamadım 3 kez okudum sonra dedim ki 1-2-3 diye maddelememde virgül vs işaretleri kastediyorlar dedim anladım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emre, Okumakta anlamakta zorlandığımız herkesi uyarıyoruz.. Bu foruma hoşça vakit geçirmek için giriyoruz..

Son mesajındaki cümlende aynı şekilde.. Yorucu bir mesaj, sana yönelmek, seni seçmek için hiç bir sebebimiz yok..

Yorum bağlantısı
Emre Özen

msnle alakam yok adresimi ekleyip var mı yok mu zararı ölçünüz lütfen..benim orada "napıcaksın, e zaaten" yazma sebebim konuşma havasında yazdığım içindir yoksa hiç bir yerde kullanmadım böyle bir yazı türü çünkü eleştirmem gereken birşey yoktu diğer konularda bunda kendi ilimin yolunu yordamını eleştirdim ve yazdığım şekilde okursanız konuşma havasında olduğunu sezebilirisiniz..hatta beni göz önünüzde canlandırabilirseniz konuşurken ki el hareketlerim bile yansıyacaktır..:)

peki mehmet abi özür dilerim

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Her kasis aynı değildir. Yavaşlatma kasisleri ve durdurma kasisleri ihtiyacın olduğu duruma ve yola göre seçilmelidir. İki kasis arası mesafe bile önemlidir ve stadardı vardır.

O plastik kasisler ise durdurma kasisleridir ve trafiğin hızlı aktığı yerlere konulduğunda ya araçların amartisör aksamlarının zarar görmesine ya da ani durmalarda kazalara yol açar. Doğru kasis doğru yerde ve doğru biçimde kullanılsa bu kadar kasis karşıtı olmaz bu ülkede.

Yorum bağlantısı
Hilmi Eser
(düzenlendi)
Yasalmı peki?

Belli standartlar dahilinde "Evet" ; fakat işgüzarlar kafalarına göre çalıştıklarından pek standart falan takmıyor...

tarihinde Hilmi Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
ama nedense sanki herkes bir kenara atılıp benim konularım yorumlarım mercek altına alınıyormuş gibi geliyor bilmiyorum belkide bana göre böyle bu durum..

Evet hepimiz karar aldık Emre Özen isimli arkadaşımızla uğraşalım dedik.. Böyle bir mantık olabilirmi yahu? Herkesi uyarıyorlar gerekli konularda..

Yorum bağlantısı
Emre Özen

Mehmet abiden özürümü diledim gerekli açıklamayı yaptı konuyu kapattım uzatmaya gerek duymuyorum...Terbiye konusuna gelince kimseye bir terbiyesizlik ve saygısızlık yapmadım.. isterseniz şimdi kapatıp konuyu huzurumuz kaçmasın konuda boşuna mesaj kalabalığı olmasın yada siz devam edin sayfalar boyunca altıntı yaparak laf sölemelerinize Alper abi :unsure:

Yorum bağlantısı
  • 12 yıl sonra...
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bi arnavutköy buluşması mı yapsak :) 

Hazır birinin motor-şanzıman kulağı değişmişken :p

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...