İçeriğe Yönlendir

Yakıt sıkıntısı


Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Arkadaşlar

Bu gün gece gec saate 390 km yol gidicem

165 km de olan arabama 50 litre Petrol ofisinden Euro dizel aldım.

Ama alırken bana Opet kullan diye şart koştular. Aksi halde garanti dışı kalırmış.

Ben şimdi Şirketin bana sunduğu tek yakıt Petrol ofisi euro dizeli

Bu yakıttan 1 seferliğe mahsus içim gide gide koydum.

Bu yeni euro tdci motor bana tek seferlik sorun çıkartımı. :shok:

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi

böyle bir saçmalığa akıl sır erdiremiyorum. aldığımız yakıta kadar her şeye karışıyorlar. opet podan çok mu kaliteliymiş yani? millet istediği yerden yakıt alabilmeli. fişli ve uygun eurodisel veya benzin olduktan sonra fark etmemeli. bu sanırım bir rant mesleesi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Franfurta tdci kullanan Hans, deposunu doldurmak için, Türkiye yemi geliyormuş??? Ford Almanya böyle mi söylermiş? Opet kimdir? Öğretmenin maaşı ile kurduğu, daha sonra Koç a sattığı, Koç un da satışında, küçük hissedarları mağdur ettiği bir şirketmiymiş? Opet harici firmalar yakıtın içine deniz suyu mu katarmış.

Güzel ülkem...

Tüketici kanununda , garanti için şart koşulabilir diye bir madde mi varmış?

Tüm bunlar Tüketicinin boyun eğmesi ile oluşan safsatalar.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Gözümü çok korkuttular. Ayrıca o sırada arkadaşın volvosu yanlış yakıt kullanımında motoru kitlenmişti.

Yolun ortasında ya benimde başıma gelirse. Gecenin bir vakti panik atak krizi gecirtmez inşallah

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç garantidedir..

Yakıt kaynaklı bir arıza olursa bunu otosan karşılamaz.. (Başka markalar da karşılamaz) Bu durumda opet karşılar diyorlar..

Eğer böyle bir şey olursa, Petrol Ofisi karşılar merak etmeyin..

Petrol Ofisine devam..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
hiç bi sorun çıkmaz bence çünkü siz sonuçta o motorun yakabileceği bi yakıt koymuşsunuz oda euro dizel.depoyu tutupta kurşunsuz benzinle fullemedinizya.o mazotu yakar hiç bişey olmaz.garantide anlayamaz :shok:

Anlar...

Ellerine kart veriyorlar ve her depo doldurmada o kartın opet istasyonunda işlemden geçmesini istiyorlar..

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Allah sonumu hayrede, 2 saate kadar çıkmış olucağım.

15 günlük 2600 km lik bir yolculuğa çıkıyorum. İlk durak altınoluk olcak.

Değerli bilgiler için teşekur ederim.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

TDCİ motorlar için en mükemmel yakıtı opet üretmiyor,koç diyorki ben arabayı sana sattım az kazandım ,daha fazla kazanmak için yakıtınıda opetten al,başka yerden alıpta aracın bozulursa karışmam,opet öder diyor.

bende diyorumki koçu yıllrca zengin ettik,bize kötü malları kakaladı,hala devam ediyor,kıçı kırık şahinleri-doğanları 15000 eu sattı hemde kuyruğa sokarak.

kötü marka yakıt yoktur diyorum kötü kalpli yakıt istasyonu vardır diyorum.

istasyonunuzu iyi seçin tasalanmayın,ben yaklaşık 30000 km dir yalnızca bir iki kez opet aldım,onun dışında hep bp ve shell tercih ederim ,asla sorunla karşılaşmadım.

iyi yolculuklar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Markadan çok istasyon sahibinin işkembe kapasitesi önemlidir. Bu vergiler ile 3kağıt yapmamak çok zor.

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Araca mekanik olarak zarar geleceğini düşünmüyorum neticede herkes opeth den almıyor yakıtını.. Euro diesel aldıktan sonrada pek bi sorun olmaz ama firmaların bu tarz yaptırımları çok saçma... Diyelim ki benim güzergahımın olduğu yerde opeth yok çok uzakta ne yapcam opeth mi arıcam veya hergün uzak mesafelere gidip yakıt + aracımı yıpratcam çok komik bi olay ama ben sinirleniyorum böle olaylara...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yakıtı Opetten almayınca araç garantiden falan çıkmıyor, bu konuya açıklık getirelim, zaten Ford yakıt kaynaklı hasarlar garanti dışı diyor, bu YGS ise koç grubunun bir numarası, yakıtı Opetten aldığınız sürece yakıt kaynaklı arızaları yaparız diyorlar ama bunu yapmak içinde bin dereden su getiriyorlar, yok son 10 depo olmalıymış vs. e bu tür yakıt garantisi kanıtlayabilirseniz tüm firmalarda var, bu durumda başlarım YGS ye diyebilirsiniz, hatta aracı ilk andığınız an gidip başka yerden mazot alabilirisiniz, aracın garantisi falan bozulmaz.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

+100 yani aldatmaca var...

gidin güvendiğiniz bir istasyondan alın yakıtınızı ve hep oradan almaya çalışın okadar.

Yorum bağlantısı
Olgu Temurtürkan

yakıtı istediğin firmadan alırsın buna kimse karışamaz, arkadaşlarında belirttiği gibi yakıtı opetten aldın yakıttan kaynaklanan sorun çıkarsa opet karşılıyor.

evet diğer istasnyonlardan aldığın yakıtta aracını bozarsa masrafını karşılamak zorunda ama opetten alınca her alışta karta işlendiği için ispat daha kolaydır.

ayrıca başka istasyondan alınca zararı o istasyon karşılarken, burda opet karşılıyor. birine muhattabın bayi iken diğerinde direk opet. daha büyük gvence...

sen yakıtı aldığın yere güvendikten sonra sorun yok.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

bu konuyu ben shell müşteri hizmetlerini bizzat arayarak sormuştum. karttan ziyade, oradaki görevlinin size vermiş olduğu plakanızı yazan ve ne kadar mazot veya benzin alındığını gösteren kağıdı saklamamız konusunda idi. bende ondan sonra o küçük kağtları saklıyorum

Yorum bağlantısı
Bayram Kurt

merhaba bu yakıtlar aynı rafinerilerden aynı şartlarda çıkıyorlar bildiğim kadarıyla fakat depolama koşulları farklı fakat sundukları yakıt kalitesi aynıdır çünkü rafineriler aynı burada satıcılar önemli satıcının dürüstlüğü adam vicdanen bazı şeyleri aşmışsa size normal dizeli bile euro diye verebilir önemli olan gerçekten iyi denetlenen akaryakıt istasyonlarıdiye düşünüyorum.marka hiç önemli değil rafineri aynı.iyi günler

Yorum bağlantısı
Murat İmeci

Bu güne kadar bu YGS yüzünden yakıtımı aralıksız Opet eurodizel aldım ufak bir kacamak yaparak bu Shellin cıkartmış olduğu yeni GTL eurodizelini merak ettim ve son depomu ufak bi aramadan sonra shell GTL ile doldurdum ,pompacı arkadaşın söylemesine göre kükürt oranı 0,5 ppm düzeyindeymiş ,deneyip görecem kullandıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşacam.

Bu arada en son yakıt tüketimim .50 lt eurodizel ile 730 km şehir içi .km de 17 kuruş.

Yorum bağlantısı
Arkadaşlar

Bu gün gece gec saate 390 km yol gidicem

165 km de olan arabama 50 litre Petrol ofisinden Euro dizel aldım.

Ama alırken bana Opet kullan diye şart koştular. Aksi halde garanti dışı kalırmış.

Ben şimdi Şirketin bana sunduğu tek yakıt Petrol ofisi euro dizeli

Bu yakıttan 1 seferliğe mahsus içim gide gide koydum.

Bu yeni euro tdci motor bana tek seferlik sorun çıkartımı. :lol2:

yakıt garantisini arabanın garantisiyle karıştırmayın. arabanın yakıt sistemi zaten garantili; opet farkı; direk enjektörleri değiştiriyor olay bu. tabi deponuzdan numune alarak ölçerler ki orda dikkatli olun. siz sürekli euro dizel kullandığınız sürece servis yakıt sisteminize bakmak zorunda. ama illede içiniz rahat edecekse şöle yapın; dicem olmazzz 500 km açığınız çıkar opet karttan. ne olur ? düşünelim. bi dostuna 50 lt yakıt alıp senin kartından geçersin dicem olmicak dostum sna aher şekilş garantide problem çıkarırlar... geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...