İçeriğe Yönlendir

*** Fordclubtr 2009 Yaz Şenliği - G&#246lcük Fotoğrafları ***

Ersen Tapan

Recommended Posts

Arkın Argun

valla muhteşem yerlere gidilmiş fotoğraflardan da sıcak bir ortam olduğu anlaşılıyor inşallah bende bir gün katılma fırsatı yakalarım

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Akıllı oluuun... :)

Hasan Hocam'ın sohbetini çok beğendim,öyle sinirlenip azarlayacak birisi değil kesinlikle,Samsun'a yolumuz düşerse bir çay içimliği uğramaya çalışacağım :) yalnız avatar resmi kaybolmuş

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
Hasan Hocam'ın sohbetini çok beğendim,öyle sinirlenip azarlayacak birisi değil kesinlikle,Samsun'a yolumuz düşerse bir çay içimliği uğramaya çalışacağım :)yalnız avatar resmi kaybolmuş

Eyvallah kardeşim,Samsuna yolun düşerse muhakkak beklerim.

Avatarı değiştireceğim ,en kısa zamanda. :lol2:

O resimdeki muhabbetimiz gerçekten çok güzeldi.Ama içerik vermek olmaz. :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geyikçiler ifadelerini verirken… :lol2:

Yazık, ne kadar masum çıkmışlar ikiside... :D

sunu1.jpg

Ustayı yakalamışım burada..

resim787.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bildim değilmi ? Domatesler için bagaja odaklanınca plakayıda ezberlemişim.... :D

Diğer resmi yükleme :lol2:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Diğer resmi yükleme ;)

O resim değil, video...Onu trafik canavarları bölümüne yükleyeceğim... :good1::D

Üstad sürekli bana yakalanmış… :good1:

resim822.jpg

Otoparkta biri sorun çıkarmış, Metin kaveeden arkadaşlarını toplayı üstüne gidiyor…

Serkan’da pek korkunç çıkmış… :lol2:

resim808prnkyrxulmulmpjteqraq.jpg

Teknik ekip durum değerlendirmesi yapıyor gibi görünüyor… :lol2:

resim795.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
O resim değil, video...Onu trafik canavarları bölümüne yükleyeceğim... :lol2: :D

Yapma be.. Resimdir diye, ona göre ifade hazırlamıştım... :lol2:

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Fotolar hakkaten çok güzel. Sıpalarım benim. Nasıl da gülmüşler. Çimlerdeyken kız bişeyler söylüyo dudakları büzmüş ama ne????

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

Tüm forum dostlarını tebrik ederim, çok başarılı, organize ve samimi bir buluşma olmuş. Mekan seçiminiz de isabetli olmuş. Ben Gökçeada maceramdan dolayı aranıza katılamadım. İnşallah seneye daha da güzeli gerçekleşir.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ya kusura bakmayın (Yönetimden ve Cub tan ricadır) gölçükte çekilen resmin büyük hali facebook a eklenip kişileri tanımak için etiketlenebilir mi?Hani imleci kişinin üstüne gelince adı çıkıyor ya ;):unknw: işte öyle birşey yapılabilir mi?. :wub::blush:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

gün yüzüne yeni çıkan bir kaç fotoda benden ;)

img0113hzg.th.jpg img0114xlz.th.jpg img0115v.th.jpg img0116mjs.th.jpg img0117anr.th.jpg img0118z.th.jpg img0119ssb.th.jpg img0120jwh.th.jpg img0121etf.th.jpg img0122lrw.th.jpg

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ya kusura bakmayın (Yönetimden ve Cub tan ricadır) gölçükte çekilen resmin büyük hali facebook a eklenip kişileri tanımak için etiketlenebilir mi?Hani imleci kişinin üstüne gelince adı çıkıyor ya :nazar: :nazar: işte öyle birşey yapılabilir mi?. :D:D

Yapalım bunu Adnan bey..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir kaç tane yükledim..

Devamını yarın yüklerim.. Sizlerde buradaki fotoğraflardan seçip, yükleyip etiketleyebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...