Çağlar Bayur 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Ekranı ufak olsa da video oynatma özelliği ile ilginç bir ürün, fiyatı da makul. http://www.hepsiburada.com/rogadis-f-200b-...aign=otensf200b Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 direksiyondan kumandası da var... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2009 Denemelik satın almamak için bir engel göremiyorum, galiba 1 adet deneyeceğim. En azından arabada video çalar yok demeyiz, ne de olsa pekbidolu. Yorum bağlantısı
Ahmet Göksel 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Denemelik satın almamak için bir engel göremiyorum, galiba 1 adet deneyeceğim. En azından arabada video çalar yok demeyiz, ne de olsa pekbidolu. bende 4gb lık versiyonu var çekim gücü çok iyi aynı frekanstaki radyoyu bastırıyor , amw formatında ki filim ve klipleri oynatıyor,yüklü resimleri gösteriyor. şarkı değişiminde titreme ve cızırtı olmuyor... tavsiye ederim....6 aydır kullanıyorum... Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Çağlar abi sen onu bana getir,çakmak kısmını iptal edelim,ekranı da istediğimiz yere koyarız... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Çağlar abi sen onu bana getir,çakmak kısmını iptal edelim,ekranı da istediğimiz yere koyarız... Mühendisler gibi, ustalarda farklı bakıyor olaylara.. Bende bi bakayım arabaya, uygun yer var mı Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Mühendisler gibi, ustalarda farklı bakıyor olaylara.. Bende bi bakayım arabaya, uygun yer var mı Abi mondeo da bence dikiz aynası ile tavan döşemesi arası olur gibi... Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Ekranı ufak olsa da video oynatma özelliği ile ilginç bir ürün, fiyatı da makul.http://www.hepsiburada.com/rogadis-f-200b-...aign=otensf200b video oynatırken cok cızırtı oluyormuş , video formatıda pekbigarip dikeksiyon kumandasıda iyi işlemiyomuş bence baska modeller de arastırılmalı pat diye atlanmamalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Güneşliği açamayız be Osman'ım.. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Sen uydurursun abi,iyi düşün... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Düşündüm.. Amaç video ise sağ direk.. Arkada çocuklar izlesin gitsin.. Olmaz mı... ? Bu mesafeden de radyo çeker heralde.. Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Dikiz aynasının altı nasıl olur? Misal;park sensörü koyduğumuz yere Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Dikiz aynası standart değil ve alt kısmı bombeli.. Navigasyon cihazlarının sabitleme ayakları ile cama sabitlenirse olur... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Bütçeyi birazcık daha arttırıp navigasyon alsanız hem daha büyük bir ekranınız olur hemde aux girişinden sesleri daha kaliteli dinlersiniz.. Transmitter gibi mp3 ve video oynatma özellikleri mevcut 199 tl + 2 gb sd kart hediye Yorum bağlantısı
Talip İnal 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Bütçeyi birazcık daha arttırıp navigasyon alsanız hem daha büyük bir ekranınız olur hemde aux girişinden sesleri daha kaliteli dinlersiniz.. Transmitter gibi mp3 ve video oynatma özellikleri mevcut 199 tl + 2 gb sd kart hediye Bence de video oynatmak için navigasyon cihazı daha uygun bir seçenek. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Navigasyon cihazı videodamı oynatıyor .. ? Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Aynen Mehmet Abi, Bu meletler herbişeyi oynatıyor Ben PDA alıp işi kökten halletcem Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Nacigasyon cihazı videodamı oynatıyor .. ? yaa abi ben sana 6 aydır anlatıyorum bu navigasyon cihazlarının özelliklerini sen video oynatıyo mu diye soruyon yaaaaaa! Hem hani önce güvenlik bizim sloganımızdı, videoya gözümüz takılmazmı yolda ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Hem hani önce güvenlik bizim sloganımızdı, videoya gözümüz takılmazmı yolda ??? Çocuklar için Abi.. Çizgi film oynatacağım Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Çocuklar için Abi.. Çizgi film oynatacağım çizgi film deme bana..çıldıracam zaten...KYLO'nun sesi ve yumurcak tv bütün gün evde kafamı şişiriyor... bi de arabada kylo çekilmez abi yaaa ! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Kylo ney Hocam.. Kayyu olmasın o... (Caillou) Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 dur abi ne sesini ne kendini ne yazılışını görmek istemiyorum o kylu'nun...! İyyyyyyyyy sesi hala kulaklarımda (şaka bir yana canları sağolsun çocuklarımızın; az önce bizim bebiş uyumuyordu, tam yemeğe oturacaktık, uyumasın kucağımda kalsın demeye kalmadan ayağıyla çorba kasesini devirdi kucağımda yemeğe otururken, ayağına sıcak çorba geldi tabi, neyse Allah korudu çorba kaynar değildi, ne onun bacağı ne de benim elim haşlandı inşh.; elhasıl Allah acılarını göstermesin varsın ev yumurcak tv stüdyosu olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 Hocam geçmiş olsun... Dikkat edeceğiz, yapacak bir şey yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts