Cem Pektaş 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 HERKESE SELAMLAR.....benim 96 mondeo da vantilatör kayışını sıyırmak alışkanlık haline geldi daha 10 gün önce kayışta saçaklanma olduğu için değiştirdim bugün yine aynı sorun var....Öncelikle yaptıklarımı anlatayım sonra sizin yardımlarınızı dinleyim..... taktığımız kayış cinsi 6 PK 2100 inşallah servis doğru takmıştır... tüm kasnakları kontrol ettik sorun yok dedi ustalar.... Ancak dış tarafta kalan kanalı sıyırıyor 1 ila 3 arası değişebiliyor bu sayı ne zaman farkedersem.... Ben anlam veremedin neden kaynaklandığına sizlerin yardımlarınızı bekliyorum saygılar..... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Kasıntılı olarak durduğu, kenar sıyırmasından belli. İlk olarak klima kompresörün kafasına bakmalı. Zaten bakılacak çok da yer yok. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Kesinlikle kasnaklardan birisinden kaynaklanır, başka biryere teması yokki zaten...Ehil bir teknisyen tarafından kontrol edilmeli derim... Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Eğer Edirnede çözüm bulamazlarsa İstanbula yolunuz düştüğünde liderler otodan Osman ustamıza gösterin veya teknik bilgi alın.İstanbula yolu düşen asker ve emekli askerlere yeniden güncellediği sihirli küresi ile yardımcı oluyor:) Yorum bağlantısı
Cem Pektaş 23 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2009 Eğer Edirnede çözüm bulamazlarsa İstanbula yolunuz düştüğünde liderler otodan Osman ustamıza gösterin veya teknik bilgi alın.İstanbula yolu düşen asker ve emekli askerlere yeniden güncellediği sihirli küresi ile yardımcı oluyor:) ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum...size zahmet olmazsa osman ustanın tam adresini ve telefon numarasını alabilirmiyim yakında istanbula gidebilirim....saygılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 0212 230 48 41 Elmadağ-Dolapderede Liderler Oto da. Yorum bağlantısı
Cem Pektaş 23 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2009 0212 230 48 41 Elmadağ-Dolapderede Liderler Oto da. çok sağolun çağlar bey...yardımlarınız için teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Kasnaklardan birisi deforme olmuştur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts