Abdullah Ercan 27 Ağustos 2009 Paylaş 27 Ağustos 2009 Halim bey restoranda sigara içemezsek sohbet bölünür Hakan' ım....Abdullah abi, stikırlarını iftar yemeğinde versem olurmu, sakıncası varmı ? Gelebilirsen iyi olur... Ne demek bilakis çok sevinirim ve bir manim olmazsa mutlaka gelirim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 Livada sigara içebilecen mi? Neyse olayı ankete dökelim Anket işi uzatır...Haydi Ankara, diğer iller neredeyse iftarı yaptılar...Yazın artık birşeyler.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 Anket işi uzatır...Haydi Ankara, diğer iller neredeyse iftarı yaptılar...Yazın artık birşeyler.. Zaten genelde anket sonuçları süpriz olmuyor Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 (düzenlendi) Pahalı. Öğrenci adamıkh,bize ters. Otoparkı olsun ki arabaları bi arada çekelim,açık alanı olsun ki sigara içelim,ucuz olsun ki doya doya yiyelim. Çok şey mi istedim? 28 Ağustos 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 Park problemi olmaz, katılıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 Mekan açık olsun herkes sigara içiyor iftara kadar bekleyen arkadaşlar masadan kalkmadan rahat rahat sigaralarını içsinler. Bu sene yemek davetlerinde gördüğüm ortak nokta bu Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 Serkan abicim Butikek'te yapalım olmaz mı , otopark sıkıntısı yok , sigara sıkıntısı yok , mekanda bizim zaten Can la sinemaya gitmeyin psikopat herif !!! Yorum bağlantısı
Osman Bala 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Ben gitmedim ama Mangal Evi mi öyle bir yer açılmış İstanbul Yolunda. Şehirden Batıkent'e doğru giderken Gimat Odtü kavşağını geçince sağda, Tanotoya gelmeden çok methediyorlar. Yeri anlamayan parmak kaldırsın. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 İftar saati Çukurambar Liva çok mantıklı değil bence. Keşmekeş orası. Bahçesinin oturma düzeni de bize uymaz üstelik. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Zaten o menüdekileri ayrı ayrı istesek daha pahalı tutar. Hatt-ı zatında fiyatlar normal bence. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 (düzenlendi) arkadaşlar ceşni restaruant ankara eviyle görüştüm biraz önce, bahçede servis var, sigara serbest araclar için park yeri serbest, açık büfe ve fix menüler var ister kırmızı et ister beyaz et, istege baglı mekan güzel tabiki takdir sizlerin,fiyat hakkında şef yokmuş tekrar görüşülecek bu arada adres, hasköy mahallesi diye geçiyo keçiören adli tıp'ın karşısı... düzenlenme nedeni:imla hatası.. 29 Ağustos 2009 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 (düzenlendi) Bu yazıyı dikkatli okumanızı rica ediyorum dostlar. Uzun zamandır böyle lezzetli yemek yediğimi hatırlamıyorum. Keçiören'de yer alan Çeşni Konağı binaya yaklaşırken heybetli görüntüsü ile sizi ilk dakikada etkiliyor. Burası Keçiören Belediyesi tarafından geleneksel Ankara evi mimarisinde yaptırılmış bir konak ama ihtişamıyla insan kendini saraya girer gibi hissediyor. Ama önce yol tarifinden başlamakta fayda var. Havaalanı'na doğru giderken Altınpark'ı geçtikten sonra az ileride yeni yapılmış bir köprü var. Bu köprüden Keçiören yönüne döndüğünüz zaman 200 metre ötede görülmemesi imkansız bir şekilde karşınıza çıkacaktır. Çeşni Konağı 2008'in Eylül ayında açılmış ve Ankara'nın en önemli şeflerinin danışmanlığında geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağı yemeklerini modern sunumlarla biz Ankara'lıların beğenisine sunmuş. Bina 2 katlı , alt kat çok geniş bir salondan oluşuyor ve 700 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Hatta düğün bile yapılabiliyor. Üst kat 1 büyük sofa ve küçük salonlardan oluşuyor. Bu salonlarda 6 kişiden 25-30 kişilik gruplara kadar hizmet veriyor. Bahçesi ise 12 dönüm. Onu da yakın zamanda havaların ısınmasıyla birlikte test edeceğiz. Yemeklere dönecek olursak , bütün o görkemli bina,mimari vs. herşeyi unutturacak kadar başarılı. Osmanlı yemekleri ve kebaplar , klasik tatları değiştirilmeden yepyeni sunumlarıyla aklınızı başınızdan alacak cinsten. Masamıza öncelikle bal,kaymak,tahin pekmez,tulum peyniri ve tereyağı , sıcak pide eşliğinde geldi. Yanında Osmanlı şerbeti,vay be bu şerbet harika birşeymiş!! Bu aşamada dikkatli olmanızda fayda var, buharı tüten sıcak pidenin kokusuna kapılıp karnınızı doyurmayın çünkü arkası çok sağlam geliyor. Tatlıya gelince tıkanmak çok olası. Ardından salata , beğendi , humus , ızgarada hafif pişirilmiş nar ekşili arpacık soğan ve sarımsak geliyor. Beğendinin üzerinde küçük kavurma parçaları inanılmaz lezzetli. Ana yemek olarak tercihimiz çoban kavurma , dana külbastı , patlıcanlı ve yoğurtlu kebap oldu. İyi bir etin yemeğe ne kadar lezzet kattığını çok iyi bilen Oburcan itiraf eder ki ; bu etler iyiden de iyi. Çoban kavurma altında ocağı ile masanızda her daim sıcak. Külbastının altında yer alan yoğurtlu patlıcan leziz. Tatlılara geldik , içinde keçi sütünden yapılmış dondurma bulunan irmik helvası benden 10 tam puan aldı. Resme dikkatinizi çekerim,yanında bulunan şekil tabakta desen değil , çikolata ve meyvelerden yapılmış. Ne sunum ama!!! Karışık Türk tatlıları tabağında kıtır kabak tatlısı , tavuk göğsü , şekerpare ve ayva tatlısı var. Her biri tek başına yendiğinde eminim aynı zevki verebilir veya ben hala irmik helvasında takılı kaldım,anlayamadım. Üstüne yine özel sunumuyla Türk kahvesi ve yanında lokum. Fiyatlar , lezzetler yanında ufak. Ana yemekler 14-16 TL , tatlılar 6-8 TL. Evet dostlar , sözün bittiği yerdeyiz. Bu kadar yazının üstüne daha fazla söze gerek yok. Cumartesi ve Pazar sabahları açık büfe brunch olduğunu da ekleyelim, tabi köy kahvaltısı tadında. Emeği geçen herkesin eline sağlık , sağolun , varolun. Ve sen Ankara , haydi koş Çeşni Konağı'na!!!! Hasköy Mahallesi Üçpınar Caddesi No:29/A Keçiören AnkaraTelefon : 312 316 9 316 baska bi kaynaktan alıntıdır,yanlış anlaşılmayalım sonra... 29 Ağustos 2009 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 30 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2009 Bu iş böyle olmayacak öncelikle tarih belirleyelim 2 Eylül çarşamba hem hafta içi hem de hafta ortası yer için olmadı anket açarız. bana uymaz ne yazıkki çalışıyor olacağım :lol: Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 30 Ağustos 2009 Paylaş 30 Ağustos 2009 Ankara toplanamazzzz :lol: (Gelemiyorumya çamur atayım bari en azından izi kalır ) Yorum bağlantısı
Osman Bala 30 Ağustos 2009 Paylaş 30 Ağustos 2009 Ankara toplanamazzzz :lol:(Gelemiyorumya çamur atayım bari en azından izi kalır ) Geçmiş toplantılarımız toplanacağımızın teminatıdır. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 30 Ağustos 2009 Paylaş 30 Ağustos 2009 Hangi ara yazdın len bunu valla kötü gaza geliyoruz abi toplantıyı hemen bu akşam yapalım. ama akşam misafir gelecek yok yok kim gelirse gelsin biz bu akşam toplanalım derim yoksa ankara olarak karizma alt üst olacak. :lol2: bu arada akşam hanımın ailesi geliyor bu bir ikilemmidir? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 (düzenlendi) Web sitesi burada. Yeri çok çok kolay. Gimatı bilen herkes bulabilir. İstanbul yolu üzerinden gimata girmek istediğinizde yanından geçiyorsunuz. İstanbul yolundan içeri girdiğinizde livanın önündeki sokaktan çıkınca. Bu da kroki. 31 Ağustos 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 İsmini ekleyeyim mi? 7 si zor. 1i olsaydı kesindi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Liste dediği de 1 kişi... Ben şöyle bir kadro yazayım, gelmek isteyenleri ayrıca ekleriz... 1) Hakan Gürsoy 2) Serkan Toker 3) Murat Türkcan 4) Cihan Yetişken 5) Osman Bala 6) Jr Yetişken 7) Cub 8) Abdullah Ercan 9) Serkan Çok 10) Evren Barış Özbek 11) Alaattin Çakıroğlu 12) Bora Akbaş 13) Cihan Tiftik 14) Barkın Kayaoğlu 15) Burak Hatipoğlu 16) Vural Dirimeşe 17) Bahtiyar Aydoğdu 18)Çağdaş İbiş 19) Av.Erhan Bulut 20) Eren Çiftçi 21) İlker Basmacı 22) Övgü Gürşen 23) Tolga Sayıner Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Aşk olsun Serkan Abi. Ben? Bu arada Abdullah Ercan futbolcu değilmiydi ya ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Aşk olsun Serkan Abi. Ben?Bu arada Abdullah Ercan futbolcu değilmiydi ya ? Hiçbir mesajında kesin yazmamışsın Barkın, yoksa sensiz iftar yavan olur be ya... Abdullah Ercan isimli üyemiz var, Ankara' dan, biran beni de şüpheye düşürdün ne diyim ben sana.. Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Ben de ben de, Büyük ihtimalle eşimle +1 Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Soyadım yanlış yazılmış listeye. Banane banane gelmiyorum :-p Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Liste dediği de 1 kişi... Ben şöyle bir kadro yazayım, gelmek isteyenleri ayrıca ekleriz... 1) Hakan Gürsoy 2) Serkan Toker 3) Murat Türkcan 4) Cihan Yetişken 5) Osman Bala 6) Jr Yetişken 7) Cub 8) Abdullah Ercan 9) Serkan Çok 10) Evren Barış Özbek 11) Alaattin Çakıroğlu 12) Bora Akbaş 13) Cihan Tiftik 14) Barkın Kayaoğlu 15) Burak Hatipoğlu 16) Vural Dirimeşe +1 bende oraganize katkısında bulunuyordum,mekan falan bakıyorum, bizi hatırlayan yok ya :-(( çok içlendim çooookk. Yorum bağlantısı
Recommended Posts