Serkan Toker 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Soyadım yanlış yazılmış listeye. Banane banane gelmiyorum :-p bende oraganize katkısında bulunuyordum,mekan falan bakıyorum, bizi hatırlayan yok ya :-(( çok içlendim çooookk. Bizim evde dün akşam çocuklar 5 dk. nete girmem için izin verdiler, olanlar o arada olmuş. Benim suçum yok yani... Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bu akşam oradan geçiyorum. İsterseniz rezervasyonu yapabilirim. Ya da mekanı tanıyan varsa o da yapabilir. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Geçiyorsan bir fiyat al bakalım. hanım tam karşısında çalışıyo bi sorayım bakıyım.. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Liste dediği de 1 kişi... Ben şöyle bir kadro yazayım, gelmek isteyenleri ayrıca ekleriz... 1) Hakan Gürsoy 2) Serkan Toker 3) Murat Türkcan 4) Cihan Yetişken 5) Osman Bala 6) Jr Yetişken 7) Cub 8) Abdullah Ercan 9) Serkan Çok 10) Evren Barış Özbek 11) Alaattin Çakıroğlu 12) Bora Akbaş 13) Cihan Tiftik 14) Barkın Kayaoğlu 15) Burak Hatipoğlu 16) Vural Dirimeşe +1 17) Bahtiyar Aydoğdu 18)Çağdaş İbiş 19)Av.Erhan Bulut Ben kesin gelirim,ne zaman olcaksa. 7 Eylülde mi? Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Sap mı geliyoruz saman mı? heralde istege baglı abi .. Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 heralde istege baglı abi .. Yok bazen kendi kendimize sap gelelim de deriz. Genel görüş neyse ona uyalım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Genel olarak sap görünüyor Osman... Ben örnek olarak tek gelirim veya büyük oğlum olur en çok. Bunu da belirtelim de arkadaşlar hanımlar yalnız kalmasın sonra.... Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Genel olarak sap görünüyor Osman... Ben örnek olarak tek gelirim veya büyük oğlum olur en çok. Bunu da belirtelim de arkadaşlar hanımlar yalnız kalmasın sonra.... Aslansın tam da bunu demek istemiştim. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Nezaket gelemiyor. O nedenle ben ismimi tek yazdım. Hanımlar gelecekse en az 3-4 kişi olmalılar. Bizim muhabbetten sıkılmasınlar. bizbize olalım hepmi hatunlarla dolaşacağız amaaaaaaan hanımlar okursa bittim ben Yorum bağlantısı
İlker Çiftçi 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bence eşli gelelim. Yoksa hanımlar bu sefer evde yalnız kalıyor. Olmuyor. Hakan abi sen bir oylama daha yap istersen. Eşli Eşsiz diye olmaz mı? Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bende geliyorum benide ekleyin listeye. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Arkadaşlar dediğim gibi yolumun üzerinde olan Mangal Evi'ne iftar saatine doğru uğradım. Biraz vakitlice gidilmezse otopark sıkıntınız olabilir. En kötü ihtimalle 50 metre uzağa parkedersiniz. Mekan güzel gözüküyor. Rezervasyonu size danışmadan yapmak istemedim. Fiyatlar: tavuklar 20 Tl/Kg, köfte, şiş vb 24 Tl/Kg. 150 kişi de gelseniz fiyatlar böyle dedi, indirim yapamayız dedi. Malum, ramazanda sokak başındaki kokoreççinin işleri bile tıkırında. Ben görevimi yaptım, gerisi size kalmış. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Rezervasyon bizzat yapılsın diyorsanız yarın tekrar uğramaya çalışırım. Yok telefonla yapalım derseniz 0 312 397 40 20. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bir sorum var birde isteğim. SORU : Arabaları yıkatıp mı gelmek gerekiyor bu iftar yemeğine? İSTEK : TDCİ Focus 2,5 arabası olan birisi bana arabasını kullanma şerefini bahşedermi bu yemekten sonra? Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Yok mu Mangal Evi'ni tanıyan? Kim tavsiye etmişti orayı çıksın ortaya Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Ben de en iyisi hatunu evde bırakayım Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Arada kalsınlar evde. Birşey olmaz. Derken???? Yorum bağlantısı
Osman Bala 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Yok mu Mangal Evi'ni tanıyan? Kim tavsiye etmişti orayı çıksın ortaya Ben tavsiye ettim ama hiç gitmedim. Arkadaşlar güzel demişti sadece. Yorum bağlantısı
Osman Bala 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Gayet açık Ulen anketten çıkınca hemen kaçağa güreştiniz. Len OBALA, madem gitmedin, niye tavsiye ediyorsun. Neyse ben bugün ararım. Barkın, sen de akşam fırsat bulabilirsen bir uğra. 20 kişilik rezervasyon yaptıralım. Ararım ya n'olcak. Hala tavsiye ediyorum ucuz ve çok güzelmiş. 3-5 kişiden duyunca gitmiş kadar oldum. Giderim de problem değil. Yüz yüze faydalı olacaksa akşam uğrarım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Bende mangalcı falan deyince İstanbul yolunu gören Bolu dağı et lokantası var, orası sandım. Neyse böyle de iyi oldu. Rezervasyonda sıkıntı olursa ben saat 18:00 gibi gider 20 kişilik otururum mekana...İtiraz ederlerse reddedemeyecekleri bir teklif yaparım onlara... Yorum bağlantısı
İlker Basmacı 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 (düzenlendi) bende geliyorum benide ekleyin . 1) Hakan Gürsoy 2) Serkan Toker 3) Murat Türkcan 4) Cihan Yetişken 5) Osman Bala 6) Jr Yetişken 7) Cub 8) Abdullah Ercan 9) Serkan Çok 10) Evren Barış Özbek 11) Alaattin Çakıroğlu 12) Bora Akbaş 13) Cihan Tiftik 14) Barkın Kayaoğlu 15) Burak Hatipoğlu 16) Vural Dirimeşe +1 17) Bahtiyar Aydoğdu 18)Çağdaş İbiş 19) Av.Erhan Bulut 20) Eren Çiftçi 21) İlker BASMACI 2 Eylül 2009 tarihinde ?lker Basmac? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Rezervasyon OK. Sıkıntı yok. 20 kişilik yer ayarladım. Menü olarak ortaya karışık yapılacak. Pirzola, köfte, külbastı, tavuk. Hepsinden olacak. Tepsilerde gelecek. Ortadan isteyen istediğini seçecek. sen hangi ara yaptın abi, 10:30'da ugradım ferhat bey gelmemiş 12 de gelir dedi orada birisi Yorum bağlantısı
Recommended Posts