Serkan Çok 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Bedavadan azıcık pahalı. abicim pirzola dıiında kırmızı et yokmuymuş burada külbastı vs. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Öyle çok çeşit yok. En meşhur olan çeşidi köftesi. Lezzet ve fiyat oranı çok başarılı. Umarım zaman içinde artmaz fiyatları.. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 gidip yiyelim en sağlamından ölmezsek sohbette ederiz artık Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 abicim pirzola dıiında kırmızı et yokmuymuş burada külbastı vs. Galiba biftek de yapıyorlar ama dediğim gibi kırmızı et konusunda biraz Amerikalılar gibi takılıyorlar, yani fazla pişirmeden getiriyorlar. Tavsiyem sadece köfte yiyin. Ayranı zaten şişeyle getiriyorlar. Üzerine de tatlı yersiniz. Şimdiden afiyet olsun. Otopark konusu sorun olmaz, zaten yan tarafında acity var, kocaman otopark var. Ben gelmeyi düşünüyordum ama henüz forumda yeniyim, daha samimi dostluklar kurduktan sonra inşallah seneye gelirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Aklıma gelmişken, profillere bakınca görüyorum ki, forumdakilerin büyük bir kısmı IT'ci. Ya da ITciler hep ford kullanıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Galiba biftek de yapıyorlar ama dediğim gibi kırmızı et konusunda biraz Amerikalılar gibi takılıyorlar, yani fazla pişirmeden getiriyorlar. Tavsiyem sadece köfte yiyin. Ayranı zaten şişeyle getiriyorlar. Üzerine de tatlı yersiniz. Şimdiden afiyet olsun. Otopark konusu sorun olmaz, zaten yan tarafında acity var, kocaman otopark var. Ben gelmeyi düşünüyordum ama henüz forumda yeniyim, daha samimi dostluklar kurduktan sonra inşallah seneye gelirim. Buraya yazabiliyorsanız, artık samimi dostluk başlamış demektir. Buyrun gelin lütfen, bekleriz... Eski yeni ayrımı ben hiç görmedim, görmemde herhalde... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Köfte ve Adanaları ben yerim,lütfen ya köfte ve adana çok olsun yada köfte ve adanalara dokunmayın,aç kalınca çok sinirli oluyorum,olay çıkar ,iftarınız rezil olur ona göre Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Mesleğinizdeki DBA DataBase Admin anlamına mı geliyor? Evet Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Aklıma gelmişken, profillere bakınca görüyorum ki, forumdakilerin büyük bir kısmı IT'ci. Ya da ITciler hep ford kullanıyor. IT ci ne demek? Anlamadım? Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 IT ci ne demek? Anlamadım? Özür dilerim, Information technology, Bilgi teknolojileri anlamına geliyor. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Galiba biftek de yapıyorlar ama dediğim gibi kırmızı et konusunda biraz Amerikalılar gibi takılıyorlar, yani fazla pişirmeden getiriyorlar. Tavsiyem sadece köfte yiyin. Ayranı zaten şişeyle getiriyorlar. Üzerine de tatlı yersiniz. Şimdiden afiyet olsun. Otopark konusu sorun olmaz, zaten yan tarafında acity var, kocaman otopark var. Ben gelmeyi düşünüyordum ama henüz forumda yeniyim, daha samimi dostluklar kurduktan sonra inşallah seneye gelirim. orta pişmiş idealdir zaten yurt dışındaki gibi olması mümkün değil cünkü orada kesim yerşne delme ile can alıyorlar buda kanı tam boşaltmıyor etler onun için dha sulu vs. vs. gelin tanışalım ben hop diye bi pazar güvenli sürüşe katıldım başladık sohbete Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Valla ben IT ci değilim ama eşim IT ci o zaman.O da nedense ısrarla Focus almamızı istedi,enteresan yani. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 3 Eylül 2009 Yazar Paylaş 3 Eylül 2009 en çok ben yerim köfte kanat pirzola biftek farketmez alayını yerim öyle cüsseye falan bakmaz hemde ekmekle yerim süper bir toplantı olacak gibi görünüyor ardından mekanın yakınında go kart var 20 kişi hep beraber yarışırız olmazsa Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 IT=Mantık=Focus IT=Mantık=EXPLORER en çok ben yerim köfte kanat pirzola biftek farketmez alayını yerim öyle cüsseye falan bakmaz hemde ekmekle yerim süper bir toplantı olacak gibi görünüyor ardından mekanın yakınında go kart var 20 kişi hep beraber yarışırız olmazsa tamam süper de 2 gokart birleştiriliyormu yoksa adaletsizlik olur benimki yerinden kıpırdamaz Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 (düzenlendi) Itamam süper de 2 gokart birleştiriliyormu yoksa adaletsizlik olur benimki yerinden kıpırdamaz Abi bizi de düşünmüşler çift motorlu kartlar var. 13hp lik. Normali 6,5hp. 3 Eylül 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Kusura bakmayın intten bir kaç gün kopmuştum işler güçler. Mesajları şimdi okudum. Aşk olsun Serkan Abi. Ben?Bu arada Abdullah Ercan futbolcu değilmiydi ya ? Evet Kesinlikle haklısınız. Trabzon sporda başlayıp Fenerbahçeye geçen Abdullah Ercan vardı.Hatta Onun doğum tarihi ile benimki de aynı 1971. Hiçbir mesajında kesin yazmamışsın Barkın, yoksa sensiz iftar yavan olur be ya... Abdullah Ercan isimli üyemiz var, Ankara' dan, biran beni de şüpheye düşürdün ne diyim ben sana.. Şüpheye gerek yok oda ben de Abdullah Ercan. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Abi bizi de düşünmüşler çift motorlu kartlar var. 13hp lik. Normali 6,5hp. oldu bu iş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 oldu bu iş Serkan, geçen seneki şenlikte birinciliğim vardır, iki değil üç taneyi biraraya getirseniz beni geçmeniz imkansız... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Serkan, geçen seneki şenlikte birinciliğim vardır, iki değil üç taneyi biraraya getirseniz beni geçmeniz imkansız... sayın yöneticim lütfen beni gaza getirmeyiniz. netekim çift motorlu ile olmazsa piste benim ufaklıkla girerim aradan dereden lastik üstünden geçer finişi en önde gögüslerim. hem hersene her sene birincilik tad vermezki insana genşlerinde yolunu açmak lazım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 sayın yöneticim lütfen beni gaza getirmeyiniz.netekim çift motorlu ile olmazsa piste benim ufaklıkla girerim aradan dereden lastik üstünden geçer finişi en önde gögüslerim. hem hersene her sene birincilik tad vermezki insana genşlerinde yolunu açmak lazım Olmaz, kartingde kilo avantajı ile herdaim birinciyim...Hakan geçen sene startta kalmıştı. Motor yaktı karting... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Olmaz, kartingde kilo avantajı ile herdaim birinciyim...Hakan geçen sene startta kalmıştı. Motor yaktı karting... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Bu resimde ustaca viraja dönerken bir taraftan da tribünde bulunan ailemi selamlıyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Yarışmış olsaydı haklıydın Hayatımda gokarta binmedim len serkanda sırf çamur atıyor böylede olmazki ismide yıllardır duyuyor gbiyim Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 beni ve tolga sayıner'i de listeye ekleyin lütfen. misafir getirirsek sorun olmaz dimi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts