İçeriğe Yönlendir

Ankara iftar toplantısı

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Serkan Çok
beni ve tolga sayıner'i de listeye ekleyin lütfen.

misafir getirirsek sorun olmaz dimi?

gidelim pazartesi yapalım iftarımızı edelim sohbetimizi.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)
IT=Mantık=EXPLORER :)

tamam süper de 2 gokart birleştiriliyormu yoksa adaletsizlik olur benimki yerinden kıpırdamaz

:)

gidelim pazartesi yapalım iftarımızı edelim sohbetimizi.

serkan sağol valla hatırlatma için, haberim yoktu organizasyondan.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
beni ve tolga sayıner'i de listeye ekleyin lütfen.

misafir getirirsek sorun olmaz dimi?

Ekledim, bekliyoruz.

Misafir sorun değil tabiki, onları da bekleriz. Ancak kesin geleceklerse rezervasyon 20 kişilik, arayıp artıralım sayıyı. Olur ya kalabalık olur yer bulamayız. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

benim gözüm bu övgüyü pek tutmadı son anda bizi satacak gibi :rolleyes:

listeyi netleştirelim son anda gelecem diyenle yemegimi paylaşırım amacokda memnun olmam baştan söyleyeyim. :D:):p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Tamam organizasyon dimi? Yarın Saat kaçta orada oluyoruz arkadaşlar?

İftar saatinde... ;)

Ankara'nın organizsyonu böyle olur, tarih ve saat verir sonra başka şeyler konuşuruz. Nasıl olsa o iş tamamdır, diğer iller gibi yok şurda yok bugün değil haftaya olsun falan olmaz... :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

biz tolga, yener, serkan ve ben şeklinde geliyoruz kesinleştirdik arkadaşlar.

bakmayın serkanın lafına. gelmekle kalmayıp ondan çok yemeyi planlıyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
biz tolga, yener, serkan ve ben şeklinde geliyoruz kesinleştirdik arkadaşlar.

bakmayın serkanın lafına. gelmekle kalmayıp ondan çok yemeyi planlıyorum.

ayıp sana kardeşim yemeğime göz diktirmem :rolleyes::rolleyes:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Teyid yapıldı. 20-23 kişilik grup olarak geleceğiz dedim. İstediğiniz saatte gidebilirsiniz. İftar 19:20 gibi olacak. Ben tahminen iş çıkışı 19:00 gibi orda olurum. Daha erken gelen varsa benim adıma olan rezervasyonu hatırlatıp oturursa iyi olur. Görüşürüz akşama.

aslında araçlar için yer ayırtsak ayıp olur demi.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Daha önce Barkın gittiğinde; normalde yer olur ama yakında acity de var demişler. Park sıkıntısı olmaz.

abi olmaz da yan yana olması bakımından hani görüntü yani.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Daha önce Barkın gittiğinde; normalde yer olur ama yakında acity de var demişler. Park sıkıntısı olmaz.

en azından köse biryer olsaydı biz sıkışık park ederdik

en azından aile fotoğrafımız yakışıklı olurdu

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
en azından köse biryer olsaydı biz sıkışık park ederdik

en azından aile fotoğrafımız yakışıklı olurdu

var abi orda köşe bi yer olmadı makromarketin parkı orada geniş sıralı park buluruz olmazsa..

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Arabaları sahiplerine göre sıralayalım,mesela en şişman olanın arabası en başta olsun ki inip binmesi kolay olsun :nazar:

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Arabaları sahiplerine göre sıralayalım,mesela en şişman olanın arabası en başta olsun ki inip binmesi kolay olsun :nazar:

:unknw:

ben onunla geliyorum işte

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
En geç 19:00'da birileri orda olsun diyorlar. Fırsatı olan 18:40 gibi falan giderse sevinirim.

Bu da ilginçmiş. Yazacaklar rezerve diye bitecek. O zaman ne yiyeceğimize karar verelim bence iftara hazır olsun. Köfte+tavuk taraftarıyım ben.

Yorum bağlantısı
Ubade Koçak

Saygıdeğer Arkadaşlar...

Ne mutlu herşey gönlünüzce olsun inşaallah... Yarına yorumları ve fotoları merakla bekleriz artık... Nasip olursa biz de Çarşamba günü İzmir ekibi olarak toplanacağız. (Ben Aydın'dayım ama İzmir Ekibi arasına kabul etti bizi sağolsun :good1: ) Herşey keyfinizce olsun inşaallah. Muhabbetiniz ve sohbetiniz doyumsuz olsun inşaallah ...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ben yalnız beklemem işyerim yakın eküri varsa kaçta denirse orada olurum.

Erken gidecek gibi olursam ararım Muratcım, beraber adama görünür diğerleride gelecekler deriz... :good1:

Fotoğraf makinesi bende yok bu sefer, ilgilenebilecek bir arkadaş varmı yoksa bol megapikselli cep telefonları ile çeksek yetermi ?

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Erken gidecek gibi olursam ararım Muratcım, beraber adama görünür diğerleride gelecekler deriz... :good1:

Fotoğraf makinesi bende yok bu sefer, ilgilenebilecek bir arkadaş varmı yoksa bol megapikselli cep telefonları ile çeksek yetermi ?

makinasız olumu hiç serkanım

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Pilleri sabah bizim ufaklık kumandalı oyuncağına takıp gitmiş, pilsiz kaldık elimizde makineyle. Artık biri idare eder, ayfon falan vardır çıkar...Sonra başka illerdeki arkadaşlar inanmıyorlar kalabalık olduğumuza... :good1:

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
24 kişilik yerimiz ve 23 kişimiz var. 2-3 son dakika firesi olabilir. 20 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Köfte-tavuk yaptırırız. Hadi görüşürüz orada.

Hayır Hayııır Köfte Tavuk Olmaaaz Beyaz etle kırmızı karıştırılır mı yaaaa,ben sadece köfte yerim,lütfen köfteler daha çok olsun yoksa aç kalırım,çok sinirli olurum,herkesin arabasına çarpma tehlikesi doğururum,demedi demeyin bak..... :)

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Ortaya koyacaklar. Oradan tabaklarımıza kendimiz alacağız. Sadece köfte yersiniz.

çorbada olsun :):(:) ohhhh süper valla missssss. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...