Serkan Toker 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Erkan gidip ortaya yakın oturmak lazım, bahçesinde falan yapsalardı bari masayı Hakan, görüştünmü bu açıdan hiç ? İçeri tıkılmayalım sıcak sıcak.... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Erkan gidip ortaya yakın oturmak lazım, bahçesinde falan yapsalardı bari masayı Hakan, görüştünmü bu açıdan hiç ?İçeri tıkılmayalım sıcak sıcak.... sigara olayıda varya zaten kesin açık biryerdedir diye düşünüyorum. dışarıdadır canım tabi tabii değilmi yoksa Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 sigara olayıda varya zaten kesin açık biryerdedir diye düşünüyorum. dışarıdadır canım tabi tabii değilmi yoksa hey büyük arabalı biz çıkar çıkmaz gidelim mi ne dersin? 18:00 gibi orada olur, dışarıyı yaptırırız. Yorum bağlantısı
İlker Basmacı 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 24 kişilik yerimiz ve 23 kişimiz var. 2-3 son dakika firesi olabilir. 20 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Köfte-tavuk yaptırırız. Hadi görüşürüz orada. mesela ben içişleri bakanına söylemiştim ama unuttu sanırım bu akşama misafir çağırmış üzülerek gelemeyecek gibiyim arkadaşlar gönlüm sizinle ama .... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) hadi kalkıyoo yokmu gelen, ankaraaa... 7 Eylül 2009 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 hadi kalkıyoo yokmu gelen, ankaraaa... gelmiyo kimse sanırım gideyim ben bariii.... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 gittik yedik içtik çok güzel sohbet oldu, çok eğlendik. serkan explorer'la arabaların üzerinden geçmekle tehdit etti. bora'nın arabasının farları göz oldu. meğer transformer kullanıyormuş. CUB kapkaç arabası yapmış, cebindeki parayı emebilen subwoofer sistemini icat etmiş. alaattin'in binmediği araba yokmuş. hakan'ın X'i araziyle aynı renk olduğundan görünmüyormuş vs vs kesinlikle tekrar edilmeli. bu arada ne yediniz be kardeşim YUH yani, hay maşallah stokları eridi adamların. Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) Ben otopark geyiği esnasında gelen telefonla sürüden kopmak zorunda kaldım.Ayrılırken kimi arkadaşlarımla vedaşalamadıysam lütfen kusura bakmasınlar.Süper toplantı oldu ama ben aç kalktım şansa bak ki Serkanın karşısına düştüm , et yiyemedim salatanın suyuna kuru ekmek banayım dedim onu bile bırakmadın el insaf:) Evet ben de çaprazındaydım. Kendi masasındaki yemekler yetmeyince bizim masadakileri gasp etmeye başladı :lol: 7 Eylül 2009 tarihinde Erhan Bulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Çok 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Evet ben de çaprazındaydım. Kendi masasındaki yemekler yetmeyince bizim masadakileri gasp etmeye başladı bu toker hiçbirşey bırakmadı bize :lol: Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Yine çok güzel bir akşam oldu.Gelenlerin ayağına sağlık.Bu arada bekar arkadaşlar toplantıya devam ediyor :lol: Heralde sahurdan sonra dağılırlar... Yorum bağlantısı
Osman Bala 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Süper bir toplantı oldu. Eve daha yeni geldim. Hatta sahuru da yapalım dedik ama sap geldik sap kalmayalım diye ayrıldık evliler olarak. :lol: Gelen herkesin ayağına sağlık. en güzeli de firenin yok denecek kadar az olmasıydı. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) resimleri bekliyoruz makinesi olan arkadaşlardan. evet bu arada toplam sayımız yanlış saymadıysam 20 kişi idi. herkese çok teşekkürler 7 Eylül 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Çok 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 resimleri bekliyoruz makinesi olan arkadaşlardan. + 1000 Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) 7 Eylül 2009 tarihinde Bark?n Kayao?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Bumu yaptı bu dediklerinizi.. Sizi aç bırakan bu Serkan mı :lol: Yorum bağlantısı
Osman Bala 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Bumu yaptı bu dediklerinizi.. Sizi aç bırakan bu Serkan mı :lol: Valla bir kısım arkadaşlar öyle diyor abi. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Ben iki Serkan'ın arasında kalınca masadan aç kalktım :lol: Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Keşke yemek yemeyi dileseydin Evren:) Hakikaten :lol: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Afiyet olsun arkadaşlar, baya keyifli geçmiş anlaşılan :lol: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Serkan' ın performansı ortaydı, galiba yemek yiyip gelmiş. Ben tatlıda kendimi kaybettim. Ziyanmı olsaydı yani... :lol: Övgünün tatlıyı da bitirmek bana kaldı, sağol kardeşim... Gelen herkese teşekkürler, ayaklarınıza sağlık, tekrarında görüşelim inşallah.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Eylül 2009 Yazar Paylaş 7 Eylül 2009 toplantı çok güzeldi en çok ben yedim herkesin arabasını kullandım park ettim Explorer ın burnunu kaldırdım Serkan abinin fiestasını el freni manyağı yaptım işte Ankara farkı fresiz ve çok zevkliydi katılan herkese çok teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 toplantı çok güzeldi en çok ben yedim herkesin arabasını kullandım park ettim Explorer ın burnunu kaldırdım Serkan abinin fiestasını el freni manyağı yaptım işte Ankara farkı fresiz ve çok zevkliydi katılan herkese çok teşekkürler.... El freni manyağı yaptın debriyaj titremeye başladı. Sana o kadar dedim, o debriyaj 133k de diye.... Nasıl ama lastiklerden hiç ses çıkmıyor değilmi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Lastikler de orjinal 133 bin mi?Baktım diş izleri don lastiği kıvamında duruyodu. Dizel mondi bakınıyorum değiştiremedim.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts