İçeriğe Yönlendir

Ankara iftar toplantısı

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Alaattin Çakıroğlu
El freni manyağı yaptın debriyaj titremeye başladı. Sana o kadar dedim, o debriyaj 133k de diye.... :D

Nasıl ama lastiklerden hiç ses çıkmıyor değilmi? :D:)

evet abi bi titreme vardı ya ;) gayet de güzel dönüyordu ses seda yok :D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Gerçekten güzel toplantıydı. Siz gittikten sonra ben geri döndüm,baya kaynattık. :D Gelen herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Çok güzel oldu valla, herkese teşekkürler.

Bu akşam çok gizli bişey çıktı ortaya; Alaattin meğerse otopark görevlisiymiş ve işini çok seviyor :D

Bu arada bizim masada ne varsa CUB ve Hakan abi yedi, aç kaldım, peynir ekmek yiyorum eve geldim. :D

Şu fotoları çabık yükleyinde millet mod nasıl olur görsün ;)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Çok güzel oldu valla, herkese teşekkürler.

Bu akşam çok gizli bişey çıktı ortaya; Alaattin meğerse otopark görevlisiymiş ve işini çok seviyor :D

Bu arada bizim masada ne varsa CUB ve Hakan abi yedi, aç kaldım, peynir ekmek yiyorum eve geldim. :D

Şu fotoları çabık yükleyinde millet mod nasıl olur görsün ;)

ulen ben otopark görevlisi çıktım senin son yaptığın mod dan sonra neci olduğuna karar veremedik :D:)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tavuk yemeyen Erhan'ın köfteler gelince gözleri nasıl açılmış öyle.... :D (Bknz 5. fotoğraf ) Alaatttin sürekli beni perdelemişsin...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Tavuk yemeyen Erhan'ın köfteler gelince gözleri nasıl açılmış öyle.... :D (Bknz 5. fotoğraf ) Alaatttin sürekli beni perdelemişsin...

:D

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
ulen ben otopark görevlisi çıktım senin son yaptığın mod dan sonra neci olduğuna karar veremedik :D:D

Herzaman halkla ilişkilerle ilgili bi sektörde çalışmak istemişimdir ;)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
ulen ben otopark görevlisi çıktım senin son yaptığın mod dan sonra neci olduğuna karar veremedik :D;)

:D kırmızıyla mavinin muhteşem uyumu. Sıradaki mod koltuklara bu t-shirtten takmak olsun abi. :D

pimp_smiley_face_sweatshirt-p235351177535278432oljj_400.jpg

Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan

Katılanlara bu akşam için çok teşekkür ediyorum. :D Nice iftarlara etkinliklere toplantılara birlikte girelim. Alaattin arkadaşımıza özel olarak teşekkür etmemiz gereki hepimizin arabasını parka tek tek çekti sağolsun. Güzel bir geceydi.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Köfteyi dörde bölüp yerseniz aç kalırsınız tabi. Serkan 2 tane birden atıyordu. Ekmek zaten çatala baştan takılmış. Sonra aç kaldık dersiniz tabi... :D

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

iftara veya toplantıya ilk katılışımdı, herkes cok samimiydi hepinize teşekkür ediyorum. cok hos vakit gecirdik hepinize tekrardan teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Sayın Serkan bunu lütfen siz söylemeyin yanınızdaki Uzun Dönem Jandarma Turizm Onbaşı Alayattin daha fazla köfte yemek adına ekmek bana dokanıyor sadece hassas midem ete alışkın dediğini duyar gibiyim.

ekmeğide yedim kadayıfınıda :D alayını yerim affettmem jalapeno tabağınıda bitirdim yoğurduda ;) ohhhhhhh :D :D

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut

Övgü'nün gözler de az değil baksanıza. Ama benim mazeretim var. Geçen cuma gözlüğün çerçevesini garantiden değiştirilmek üzere gözlükçüye bıraktım. 1,5 astigmat + 1,5 miyop ile ancak böyle bakarsam görebiliyorum :D

Bu arada 9. resimde, sekiz kilo etin altısını yiyen iki Serkan'ın da uyuduğu gayet net bir şekilde görülebiliyor.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Anlaşılan o ki kimsenin karnı doymamış Alaattin hariçinde, eee o kadar yemeği kim yedi :D;):D Güzel toplantı olmuş :D:)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Anlaşılan o ki kimsenin karnı doymamış Alaattin hariçinde, eee o kadar yemeği kim yedi :);):D Güzel toplantı olmuş :D:rofl:

doyduğumu kim söyledi :D şaka bir yana hem midemiz hem gönlümüz doydu. yemek bir yana dursun muhabbet ve neşe muhteşemdi.

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut

Serkan (Toker), bu arada sen bi ft3, ft4 ve tsh ölçümü yaptır kendine. o kadar yiyosun görünürde bişey yok. halbuki adaşın öyle mi, explorer bile zor taşıyor. senin içerde ortaklar bile olabilir.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Arkadaşlar kim nereden faydalandı açıklayın lütfen. Mesela ben herkesinkinden faydalandım. :lol2:

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Alayattinim askerde menü bundan az hallice genelde daha spesifik çıkan italyan veya fransız menüsüne uygun oluyor bu tip oryantal yemekler türk gecesine denk gelir.

kara şimşek çıkıyormuş bol bol :lol2: herkes o kadar çok şey anlatıyorki iyice soğudum bu askerlikten :) gitmeyim en iyisi ...

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Bu kadar hızlı mod olur mu kardeşim pes. :lol2:

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
dsc05953copy.jpg

:lol2:

ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon :)

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Valla tüm evlilere nispet olsun diye ben evli tek üy olarak toplantının sonuna kadar kaldım.Hatta herkes gitti ben makromarketin önünde biraz daha bekledim(niyeyse?) :lol2: Süper bir toplantıydı,köfteyi çok kaçırmışım ama,soda falan hala kendime gelemedim. Bu arada hangi ara gelip yazınız buraya arkadaşlar?Hemen gideyim foruma yazayım diye mi kaçtınız yahu erkenden? İşte benim makinadan çekilen fotolarda burada :

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...