Alaattin Çakıroğlu 7 Eylül 2009 Yazar Paylaş 7 Eylül 2009 Arkadaşlar kim nereden faydalandı açıklayın lütfen. Mesela ben herkesinkinden faydalandım. :lol2: garson beeeey ben kiminkinden faydalanıcam Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Evet işte meydana çıktı bu geçim sıkıntısını ve krizi aşmanın yolunu buldum. Aslında önceden bulunmuştu İstanbulda ablanın biri 303 mercedesi böyle bi hale sokmuştu, hedefim o ama şimdilik küçükten başladım, haftasonuda camlara perde yaptıracam sonra gelsin paralar. :lol2: Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Fotolara devam fotolar 3.parti fotolar 4 fotolar 5 Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Kim kimdir soldan sağa bi yazsanız :lol2: Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) fotolar 6 7 Eylül 2009 tarihinde Bora Akba? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Kim kimdir soldan sağa bi yazsanız :lol2: Benim gözlerim seçmiyor. Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Katılan üyelerin arabaları Benim gözlerim seçmiyor. :lol2: Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. Dur Listeyi yolluyayım. Katılan üyelerin arabalarına devam Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Katılan üyelerin arabaları devam ediyorum katılan üyelerin arabaları devam ediyor Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Bu Serkanın Fiesta'ya gizli mod yapmış Cemal Bey 180bg 400 tork varmış.Süratten ön plaka kalkmış silikon tutmuyomuş.Bilkent yolunda öğrencilerle kapışıyomuş die duydum ben. Şehir içi yakıttanda %38,5 tasarruf yapıyormuş diyorlar Murat abi doğru mu acaba. Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 (düzenlendi) Benim gözlerim seçmiyor. :lol2: Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. cihan abi oturanlar bahtiyar abi ben bora abi ama ayaktakileri bende şeçemedim 7 Eylül 2009 tarihinde Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Valla yüzde vermedi ama 80 milyonluk kırsal motorinle 1400km den aşşağı gitmiyorum diyo. Ne güzel araba valla baksana bi debriyajı 150k km gidiyor, motorin seçmiyor, üstüne üstlük GTİ avcısı, otoban faresi :lol2: Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Çağdaş sen arabana şu son yaptığın modları neden forumda kademeli olarak ben yaptım bölümünde anlatmıyorsun.Unutma bilgi paylaştıkça büyür. Bilgi paylaştıkça büyür ama müşteri azalırsa ne yer ne içeriz, Başkentte bi ilk olacağım :lol2: Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 arabalar 2 VE Can Umut BAYKAN'ın DİSKOSU !! SON FOTO Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Zevkle okudum... Özdemir'e +1 Diyorum.. Yorum bağlantısı
Engin Bilen 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Yahu yine kaçırdım toplantıyı iyi mi? işler yoğun oluyor siteden uzak kalıyorum, sonra bir giriyorum önceki gün toplanmış herkes, iki seferdir böyle oldu. Bir tanışamadım Ankara'lılarla Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 güzel toplantı olmuş,yalnız sayın Gürsoy'un Mondeo X arasıra yıkanırsa eksimez kanaatindeyim,Boluda yine aynı görüntü vardı Yorum bağlantısı
Serkan Çok 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 bütün akşam boyunca arkamdan atıp tutan. başkalarının yediği yemeği üzerime ihale eden beni yakışıklı göstermeyen fotoğraflar ceken. arkadaşlara cok teşekkür ederim. isim plaka adres bilgilerini kaydettim. trafikde dikkat edin vesselam. saygılarımla Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Organizasyon gayet güzel ve başarılı idi. Emeği geçenlere teşekkürler. Bunlar da benim uyduruk makine ile çektiğim birkaç foto: Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Yine bir toplantıya katılamamış olmanın üzüntüsü içindeyim. Herzaman ki gibi güzel bir toplantı olmuş. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 organizasyonda eksiklikler vardı yemekleride beğenmedim zaten sohbetde sarmadı yahu şaka biyana birdaha iceride etkinlik düzenlemeyelim -40 karyağışı gibi özel durumlar haricinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts