İçeriğe Yönlendir

Ankara iftar toplantısı

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Alaattin Çakıroğlu
Arkadaşlar kim nereden faydalandı açıklayın lütfen. Mesela ben herkesinkinden faydalandım. :lol2:

garson beeeey ben kiminkinden faydalanıcam :)

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Evet işte meydana çıktı :) bu geçim sıkıntısını ve krizi aşmanın yolunu buldum. Aslında önceden bulunmuştu İstanbulda ablanın biri 303 mercedesi böyle bi hale sokmuştu, hedefim o ama şimdilik küçükten başladım, haftasonuda camlara perde yaptıracam sonra gelsin paralar. :lol2:

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
(düzenlendi)

fotolar 6

tarihinde Bora Akba? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Kim kimdir soldan sağa bi yazsanız :lol2:

Benim gözlerim seçmiyor. :) Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. :rofl:

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Katılan üyelerin arabaları

Benim gözlerim seçmiyor. :lol2: Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. :)

Dur Listeyi yolluyayım.

Katılan üyelerin arabalarına devam

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Katılan üyelerin arabaları devam ediyorum

katılan üyelerin arabaları devam ediyor

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
Bu Serkanın Fiesta'ya gizli mod yapmış Cemal Bey 180bg 400 tork varmış.Süratten ön plaka kalkmış silikon tutmuyomuş.Bilkent yolunda öğrencilerle kapışıyomuş die duydum ben.

Şehir içi yakıttanda %38,5 tasarruf yapıyormuş diyorlar Murat abi doğru mu acaba.

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
(düzenlendi)
Benim gözlerim seçmiyor. :lol2: Büyük fotoğraf varsa,fotoğrafa herkesin üstüne yazayım isimleri. Tabi bi de isimleri bilmek lazım. :)

cihan abi oturanlar bahtiyar abi ben bora abi ama ayaktakileri bende şeçemedim :rofl:

tarihinde Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
Valla yüzde vermedi ama 80 milyonluk kırsal motorinle 1400km den aşşağı gitmiyorum diyo.

Ne güzel araba valla baksana bi debriyajı 150k km gidiyor, motorin seçmiyor, üstüne üstlük GTİ avcısı, otoban faresi :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
Çağdaş sen arabana şu son yaptığın modları neden forumda kademeli olarak ben yaptım bölümünde anlatmıyorsun.Unutma bilgi paylaştıkça büyür.

Bilgi paylaştıkça büyür ama müşteri azalırsa ne yer ne içeriz, Başkentte bi ilk olacağım :lol2:

Yorum bağlantısı
Engin Bilen

Yahu yine kaçırdım toplantıyı iyi mi? :( işler yoğun oluyor siteden uzak kalıyorum, sonra bir giriyorum önceki gün toplanmış herkes, iki seferdir böyle oldu. Bir tanışamadım Ankara'lılarla :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

güzel toplantı olmuş,yalnız sayın Gürsoy'un Mondeo X arasıra yıkanırsa eksimez kanaatindeyim,Boluda yine aynı görüntü vardı :)

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

bütün akşam boyunca arkamdan atıp tutan.

başkalarının yediği yemeği üzerime ihale eden

beni yakışıklı göstermeyen fotoğraflar ceken. :(

arkadaşlara cok teşekkür ederim.

isim plaka adres bilgilerini kaydettim.

trafikde dikkat edin vesselam. :):(

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe

Organizasyon gayet güzel ve başarılı idi.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Bunlar da benim uyduruk makine ile çektiğim birkaç foto:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yine bir toplantıya katılamamış olmanın üzüntüsü içindeyim. :) Herzaman ki gibi güzel bir toplantı olmuş.

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

organizasyonda eksiklikler vardı

yemekleride beğenmedim

zaten sohbetde sarmadı

yahu şaka biyana birdaha iceride etkinlik düzenlemeyelim -40 karyağışı

gibi özel durumlar haricinde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...