Mehmet Acar 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Bir ara iftardan sonra "gideyim, ulen şunlar kimmiş, farkederlerse dalarlar, çaktırmadan bir bakıp kaçayım" dedim, Hatun ayağını çatlatınca evden de çıkamadık. Gerçekten çok güzel olmuş, inşallah bir dahaki toplantı da oradayım. Yemekler güzel miydi? Herkes iyi yedik demiş ama yemekler hakkında bilgi vermemiş. Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Mönüde tavuk şiş, ardından köfte yanında ezme, salata ve yoğurt, yemek üstü bol çay ve tatlı olarak kaymaklı ekmek kadayıfı vardı. Haaa bir de fordclub stickerleri vardı Onlar için de teşekkürler... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Mönüde tavuk şiş, ardından köfte yanında ezme, salata ve yoğurt, yemek üstü bol çay ve tatlı olarak kaymaklı ekmek kadayıfı vardı. Haaa bir de fordclub stickerleri vardı Onlar için de teşekkürler... Vural,hani köfteleri beğenmemiştin,ama en az 12-13 tane götürdün,üzerine bide kaymaklı kadayıfı yedin Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Allah kabul etsin, Afiyet olsun..Serkan çekseymiş keşke fotoları.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Vay be ne akşamdı.. Çok güldük,çok yedik,çok eğlendik. Bakalım kim neler yapmış.. Serkan Çok yedi Hangi Serkan artık size bırakıyorum Aloşa acil taytıl lazım forum valesi kıvamında. Bu arada BMW'si hakikaten yanlıyomuş :lol2: Osman abi araban süper allah kaza bela vermesin Çağdaş askerdeyken yapalım bir operasyon Cub'un disco tam süper oldu dans bile ettik valla aloşumla. Explorer ayrı bir dünya imiş. Önü kalkan araba Hakan, ne yeraltı adamsın sen ya Bora bey, arabanız çok güzel, farlara bayıldım. Çağdaş, mod için bir darbe de ben vurmayacağım Serkan abiye sonsuz teşekkürler bizi turbo ıslığı eşliğinde evimize bıraktığı için.. Erhan abi ne zaman baktın öyle hiç fark etmedim Herkese teşekkürler.. En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle.. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Malzemeyi götürmedim de. Desene hadi? Çay için yalvarıyordun orada abicim bana cay bile bırakmadınız bi sigara molası verdim bütün kazanı bitirmişsiniz Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 toplantı enfes olmuş, katılamadığıma üzüldüm. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Lokanta ile ilgili olarak yaz günü içerde yemek yedik.Yemekler fena değildi fiyatlar çok uygundu fakat çay bitiverdi içmeden. hakan gördünmü cay kimseye yetmemiş Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Valla bende bişey anlamadım şu çay işinden,herkeş ne güzel yudumladı çaylarını ama bize 2 tane zor geldi.Bi de ekmek kadayıfını sevmedim ben yaa,künefe olsaydı da yeseydik.Bi sonraki yemeği künefeli bi yerde yapalım.Bu arada 1 kilo almışım dün yediklerimden.Bu forumcular bana yeniden kilo aldıracaklar valla. Onlar yedikçe bende nefsime hakim olamadım yedim de yedim yalan yok. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Valla bende bişey anlamadım şu çay işinden,herkeş ne güzel yudumladı çaylarını ama bize 2 tane zor geldi.Bi de ekmek kadayıfını sevmedim ben yaa,künefe olsaydı da yeseydik.Bi sonraki yemeği künefeli bi yerde yapalım.Bu arada 1 kilo almışım dün yediklerimden.Bu forumcular bana yeniden kilo aldıracaklar valla. Onlar yedikçe bende nefsime hakim olamadım yedim de yedim yalan yok. yarasın kırk yılda bir olur okadar Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Uyduruk makinem ile video da çekmiştim. Biraz karanlık ama idare eder işte linki: http://video.mynet.com/vuraldirimese/FordC...gi-07-0/375385/ Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 yarasın kırk yılda bir olur okadar Valla Her etkinlik böyle muhabbet olursa 40 yılda bir değilde 40 dakikada bir etkinlik olayına başlarız,sonrada gelsin 40 ar 40 ar kilolar :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Valla Her etkinlik böyle muhabbet olursa 40 yılda bir değilde 40 dakikada bir etkinlik olayına başlarız,sonrada gelsin 40 ar 40 ar kilolar :lol2: Zayıf çıkmışsın merak etme fotolarda..Videoda yakıyor senin fırtına canım..Bir traktör sesi var sanki videoda Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Zayıf çıkmışsın merak etme fotolarda..Videoda yakıyor senin fırtına canım..Bir traktör sesi var sanki videoda :lol2: Bi tane PTT kamyonu daldı tam forumcuların ortasına (O da Dizelmiş ) Adam gitti,sonra bi daha geldi.Biraz sonrada bir POLİS arabası geldi,içinden 2 polis indi.Burada çalıntı gri focus ihbarı yapıldı,sizmisiniz onlar demez mi? CUB un araba gri Focus, Arka bagaj açık,ıptıs ıptıs yüksek volüme müzik!Polisler garip garip baktı,CUB yok abi bu benim arabam,almayın arabamı diye ağlamaklı oldu,Allahtan ben hemen devreye girdim,bi dakika ben Avukatım çekilil leeeeyn diye bağırınca sorun tatlıya bağlandı!!!Dimi Can???? Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Bu arada POLİS gerçekten geldi arkadaşlar,gerçekten de çalıntı Focus ihbarı yapılmış,buradan mı yapıldı dediler,biz Ford çalmayız,süreriz abjim dedik,hürmetlerimizi sunduk kendilerine,polis abilerimizda iyi akşamlar diyip gittiler. Biz kiiim,hırsızlık kiiiim (İftar yemeğinde yandaki tabaktan köfteleri çalan clubçülerhırsızdan sayılmazsa tabi :lol2: ) Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 8 Eylül 2009 Yazar Paylaş 8 Eylül 2009 Aloşa acil taytıl lazım forum valesi kıvamında. Bu arada BMW'si hakikaten yanlıyomuş :lol2: taytıl istiyorum ama arabaları test etme amacıyla sürdüm bu arada da park ettim taytıl yancı falan olabilir ama vale otoparkcı yada değnekçi gibi bişi olmasın lütfen 1)Ulen Aloş, master'ı da sürdün mü elemandan aracı istedim ama vermedi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 Arkadaşlar kim nereden faydalandı açıklayın lütfen. Mesela ben herkesinkinden faydalandım. abi sen bi bizden bi diger taraftan faydalandın ona göre. :lol2: Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 8 Eylül 2009 Paylaş 8 Eylül 2009 (düzenlendi) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: harika çagdaş söktünmü ledleri bari... arkadaşlar gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler karnımız doydu şükür, yemekde sonra ii de eglendik, tekrarı olması ve daha kalabalık olması dilegiyle... 8 Eylül 2009 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Söktüm tabi öyle ayaklı pavyon gibi mi gezeyim Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 E bu kadar mı, yemek fotoları nerede? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 9 Eylül 2009 Yazar Paylaş 9 Eylül 2009 E bu kadar mı, yemek fotoları nerede? 13. sayfadan sonra fotolar başlıyo heralde Cenk abi. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 Heee işimiz yoktu. İftarda aç aç bir de sana fotoğraf çekecektik. Canın çektiyse benim başlığa git bak Ülem insan yemekten önce birkaç fotoğraf çeker... Yorum bağlantısı
Recommended Posts